Specu 148 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Grander Texas - imo najlepsza kanapka z fast foodow Big Mac też jest za(pipi)iasty, ale czasami strasznie się rozpiernicza Cytuj
Rumble 5 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 mcroyal za(pipi)isty jest, tylko czasem za duzo soli wala do miesa Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 W North Fishu nareszcie poszli po rozum do głowy i zaproponowali akceptowalne ceny. 12,90 (dla studentów) za smażoną rybkę i tyle dodatków ile się zmieści na talerzu jest przyzwoitą ceną. Szkoda, że Galeria Dominikańska nie jest mi szczególnie po drodze na co dzień, bo bardzo lubię ryby. 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 8 maja 2011 Opublikowano 8 maja 2011 Kanapka szefowej. Chyba tak to się zwie. Prosta, kurczok, bekon, troche zielonego, w bułeczce z sezamem. Przepyszna kanapka. Oprócz tego na zimę ta z plackiem ziemniaczanym. No i najlepszy fast-food ever - Mega Pocket. Mega dobry. W miarę duży. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 8 maja 2011 Opublikowano 8 maja 2011 W North Fishu nareszcie poszli po rozum do głowy i zaproponowali akceptowalne ceny. 12,90 (dla studentów) za smażoną rybkę i tyle dodatków ile się zmieści na talerzu jest przyzwoitą ceną. Szkoda, że Galeria Dominikańska nie jest mi szczególnie po drodze na co dzień, bo bardzo lubię ryby. A w Warszawie jest gdzieś takie coś ? mcroyal za(pipi)isty jest, tylko czasem za duzo soli wala do miesa Mięso zawsze przychodzi im zmrożone i jest już osolone, rzucają je na grill i sypią dodatkowe przyprawy(w których też jest sól), taśmociąg leci, pirdo.lnie ktoś przyprawy niechlujnie z rozpędu albo się nie zgadają i dwie osoby posypią dwa razy to samo i przesolone. Cytuj
Mustang 1 743 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 W North Fishu nareszcie poszli po rozum do głowy i zaproponowali akceptowalne ceny. 12,90 (dla studentów) za smażoną rybkę i tyle dodatków ile się zmieści na talerzu jest przyzwoitą ceną. Szkoda, że Galeria Dominikańska nie jest mi szczególnie po drodze na co dzień, bo bardzo lubię ryby. A w Warszawie jest gdzieś takie coś ? Z tego co widzę w Arkadii i w CH Wola. Jakie ceny tam są to nie wiem, ale też jest ten system płacenia za rybę, a dodatki i sosy ile się zmieści na talerzu. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 W North Fishu nareszcie poszli po rozum do głowy i zaproponowali akceptowalne ceny. 12,90 (dla studentów) za smażoną rybkę i tyle dodatków ile się zmieści na talerzu jest przyzwoitą ceną. Szkoda, że Galeria Dominikańska nie jest mi szczególnie po drodze na co dzień, bo bardzo lubię ryby. A w Warszawie jest gdzieś takie coś ? Z tego co widzę w Arkadii i w CH Wola. Jakie ceny tam są to nie wiem, ale też jest ten system płacenia za rybę, a dodatki i sosy ile się zmieści na talerzu. W Woli sa takie same ceny. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 (edytowane) Edytowane 11 maja 2011 przez qb3k Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Kanapka Szefa w Macu - daje radę, ale w cenie zestawu, mam turbo smaczny, dwudaniowy, obiad w knajpce wegańskiej w centrum wawa. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 turbo smaczny, dwudaniowy, obiad w knajpce wegańskiej w centrum wawa. Gdzie ? Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 13 maja 2011 Opublikowano 13 maja 2011 (edytowane) Na jednym z podwórzy przy Chmielnej (odchodząca od Nowego Światu), po lewej stronie budynku Instytutu Goethego - nazwy nigdy nie kojarzę. Budynek narożny, zdobiony wielkim grafiti. Edytowane 13 maja 2011 przez Maiden Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 Szamałem dziś w wietnamskim fast foodzie, który zwie się Guty czy jakoś tak i generalnie planuje chyba ofensywe na nasz kraj, narazie lokale są troszke mniejszych miastach (Bytom, Opole itd) w galeriach handlowych, trzeba przyznać jednak że jest dobrze, za 9 zł zjadłem solidny dwudaniowy posiłek (zupa a potem stek wieprzowy z ryżem), znośne i przede wszystkim tanie, polecam. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 Grander Texas jest zaje.bisty! Ogólnie to ostatnio się przekonałem do KFC i jestem tam częstym gościem. Kubełki dają radę Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 31 lipca 2011 Opublikowano 31 lipca 2011 Grander Texas ma za słodki sos jak dla mnie. Tak na marginesie to identyczna kanapka jest też w Burger King Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Polecam hot-dogi z kabanosem na stacjach shell - takie dwa w sam raz na przekąskę przed obiadem Cytuj
Stona 569 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Opublikowano 4 sierpnia 2011 Chyba można to traktować jako fast food MEGA! ~4,5pln za 4 sztuki. POLECAM na zimno. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 jadl ktos? pol kilo za 7 ziko z biedry. ponoc niezle Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Jadłem. Nawet smakowe. W tych nóżkach jest dobra panierka, lekko pikantna. Polecam ogólnie Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 to jest z koscia? bo za 7 zeta to jest kilo zwyklych nozek. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Opublikowano 29 sierpnia 2011 Jest kość, dobre jedzonko Nie polecam z kolei gyrosa z Biedronki... Jak dla mnie nieszczególny i nie umywa się do tego co serwują w budach z kebbabem. Cytuj
Desser 35 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Ktoś mógłby mi racjonalnie wytłumaczyć, czemu w polskiej sieci McDonald's nie ma kanapki Big Tasty? Toż to przecież jest najlepszy fast food jaki kiedykolwiek wyszedł z ramienia tej marki, a tymczasem u nas nie da się go kupić, why? Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Był kiedyś, kilka lat temu Big Tasty Bekon. Widocznie się nie przyjął i pewnie teraz co jakiś czas wrzucają go do okresowych promocji jako nowość pod inną nazwą. Według mnie wszystkie kanapki w McD i tak smakują tak samo, te ich bułki są beznadziejne, a mięso jeszcze gorsze to jak weźmiesz cokolwiek z bekonem to nie poczujesz róźnicy. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) wczoraj wreszcie zjadłem sobie w noodlach w pudle i powiem, że wrażenia jak najbardziej okej. tanio nie jest bo niecałe 2 dychy za 500g żarcia, ale wg. mnie warto. polecam bo sieć dość rozprzestrzeniona po polsce i jeszcze się rozrasta (we wrocławiu 2 lokale, a w stolicy to już w ogóle). duży wybór makaronów, wszystko na woku ofkoz i w niecałe 5 minut. można wybrać z gotowych zestawów albo samemu sobie coś szybko skomponować. ja szamałem nudle przenne, sos curry, pieczony kaczor, smażone liczi, groszek cukrowy i pędy bambusa więc raczej bez szaleństw, ale można zjeść znacznie ostrzej. ogólnie polecam bo spoko opcja na szamę wieczorną, zawsze jakaś odmiana od turasa. http://www.noodlewpu...1024/index.html Edytowane 22 października 2011 przez tk___tk Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Ja natomiast bardzo polecam Sub Waya. Jadlem wczoraj po raz pierwszy i bylem bardzo pozytywnie zaskoczony. Wzialem kanapke na cieplo z kurakiem w sosie slodko-kwasnym, podwojny ser + warzywa. Kosztowalo ~11zl za 30cm kanapke i z piciem z dolewka. POLECAM! Edytowane 22 października 2011 przez Qvstra Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Ja natomiast bardzo polecam Sub Waya. Jadlem wczoraj po raz pierwszy i bylem bardzo pozytywnie zaskoczony. Wzialem kanapke na cieplo z kurakiem w sosie slodko-kwasnym, podwojny ser + warzywa. Kosztowalo ~11zl za 30cm kanapke i z piciem z dolewka. POLECAM! to jakas spora promocja musiala byc jak ~11zl Normalnie subway jest dosc drogi, przynajmniej w porownaniu do innych sieci. Nie zmienia to jednak faktu, ze jest najlepszy @Desser: bylo i zwykle big tasty i z bekonem, najwidoczniej sie po prostu nie przyjelo Edytowane 22 października 2011 przez Lucek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi