Metoda 1 325 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Wczoraj jadlem chessy burgera w Burgery i frytki za domami centrum w Wwa i byl bardzo spoko. 20 zl za burgera + grube belgijskie frytki + sos Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 burgery na dowoz to najgorszy z mozliwych pomyslow, nie ma opcji zeby jedzenie dojechalo i w miare wygladalo / smakowalo Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Też nie przepadam za jedzeniem na dowóz, ale chińskie żarcie zawsze spoko wypada. Burgertata w dostawie ssie, bulki zmiekly gorzej niz w macu. Nie wiem, drugi raz sie zawiodlem i nie wroce juz do nich. #teamMoa W ogóle otwierają się z lokalem w tym samym miejscu co mają foodtracka. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Chińskie wiadomka, ale i tak lepsze wrażenie na miejscu jak podają na gorącym półmisku, a nie w styropianie. Udko po kantońsku z Lam Kieu na Lubomirskiego mógłbym jeść co parę dni. Do tego pikantna zupka krewetkowa i za ok 22 zł jestem najedzony na dwa dni. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 zaraz jade na zakupy i przy okazji wpadne do kfc bo nic dziś nie jadłem, wszedłem na strone zeby zobaczyć czy są jakies nowosci i okazuje sie że są - kilka różnych rzeczy w wersji z serem pleśniowym http://kfc.pl/kanapki brzmi dziwnie i ciekawie zarazem, lubie ser pleśniowy ale mam wątpliwości czy pasuje do kurczaka w panierce, ale mimo to spróbuje i dam znać czy dobre Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 To spróbuj tego Grandera z serem, bo ciekawie się zapowiada. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 jadlem dzis kurito cztery sery. ch.ujowe 1 Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Kurito lubie, ale zwykle. Oje.balem wczoraj dwa twistery i byly ok. Zawsze po maku mam wyrzuty sumienia, po KFC (kurczak xd) jest ok. Tydzien temu jadlem Angusa w BK, dobry. Jednak za zestaw 25 zika, za cos co kolo Angusa nie lezalo to sporo. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 (edytowane) To spróbuj tego Grandera z serem, bo ciekawie się zapowiada.no jadlem ale mimo ze bylem mega glodny to nie zachwycil mnie. Sera bardzo malo jeden maly plasterek. W smaku zgodnie z obawami ser plesniowy dziwnie sie łączy z kurczakiem w panierce. Jakis zly nie byl ale dziwny napewno.w dodatku grander ma cos w stylu dżemu gruszkowego.to juz kompletnie dziwne dodaje slodki smak i posmak gruszek.. jak na moje gusta to nie pasuje takie slodkie cos do grandera Grander texas znacznie lepszy moze jutro sprobuje kurito Edytowane 7 stycznia 2015 przez Yano Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Steak House>Kanapka Drwala <sprawdzone info> wiesz co dobre Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Yano, wkrótce spróbuję też, ale coś czuję, że masz rację. Cytuj
ssxx1 208 Opublikowano 7 stycznia 2015 Opublikowano 7 stycznia 2015 Jak się wybieracie do KFC to są teraz kupony, niektóre całkiem w porządku. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 jadłem to qurito serowe - całkiem spoko, lepsze niż zwykłe, napewno lepsze niż serowy grander z wczoraj Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 yano, czy twoja dieta sklada sie tylko z fast foodów i wódki? jeśli tak, to mam dla ciebie złe wiadomości jesteś rudy 2 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 na szczęście nie, więc nie jestem rudy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 stycznia 2015 Opublikowano 10 stycznia 2015 Bylem w bk i w koncu zjadlem tego malego chilicheese burgera za 5zl. Byl bardzo fajny. Wiedzialem ze bedzie mi smakowal ale zwykle gdy juz jestem w bk to biore big kinga. Ale teraz nie mialem czasu siadac wiec zlapalem tego malego. serio byl bardzo dobry jak na burgera za 4.95zl goracy, soczysty, fajny sos i papryczki. 100 razy lepszy niz cheesburger w maku ktory jest suchą podeszwą i chemicznym smaku jedyne co to byl bardzo maly. Ale i tak dobry Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 big coleslaw burger powinien już być w maku Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Zamówiłem kanapkę drwala, tą standardową. Najlepsza kanapka jaką ma do zaoferowania mc donalds w całej swojej ofercie, całą reszta to syf. Ale za drugim zamówieniem, wyrzuciłem sałatę, bo badziewna oraz ten ich zesrany sos o dobrałem ketchup i wtedy kanapke jest fajna, sycąca. oczywiście dzisiaj Bigking XXL bo to o wiele lepsze żarcie ale frytki to mają z tygodnia na tydzień chyba co raz gorsze. Frytki to lipa straszna w maku i BK, w KFC są spoko, dosyć grube, miękkie, lepiej się je. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Ok to mam nowego lidera. Mural Pizza & Burger przy Rondzie Mogilskim (Krakow). - smak rewelacja - 200g krwistej krowy - bulka plaska, upieczona, jak w Moa - dobry sos Wzialem Baca Burger z serem wedzonym, zurawina i rukola. To bylo zbyt dobre, Do tego promocja, drugi produkt za 50% ceny (burger jak i pizza). Pyszna kolacja dla dwojga za 27 zl. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Ja sie sfrajerzylem ostatnio w macu bo wzialem drwala na pikantno a okazuje sie, ze ta wersja nie jest serwowana z bekonem. Do tego na drugi dzien z rana bol brzucha jak nigdy bo niezdrowym zarciu. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Dobra szybkie info. Nie lubię za bardzo Sphinxa ale dziś w pracy wyskoczyłem sobie tam na obiad, bo dawno nie byłem a naszła ochota. Jest jakaś nowość Burger Angus. No ku.rva jaki dobry 26 zł z dużymi frytkami. 590g (frytek gdzieś ze 150g czyli sam burger ok 450g), duży soczysty kotlet z Angusa, fajny sosik, świeże warzywa i wypiekana na miejscu pyszna bułka. Bardzo polecam tego napastnika, najlepsza pozycja z menu tego przybytku. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Nie jadlem angusa ale moge sie zgodzic, ze "najlepsza pozycja z menu tego przybytku", bo cala reszta to jakies zimnie, wyschniete i pozbawione smaku go.wno. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 No te Januszowi sharmy to na bank ale np tagiatelle z borowikami jest świetne (polecam), pieczony łosoś też spoko jednak ten burger to mmmmm i mowię to przez pryzmat smakowania w "kilku" burgerowniach. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 (edytowane) UWAGA UWAGA! Są nowe burgery w BK. Woopery w różnych wariacjach: z jalapeno, krążkami cebulowyumi, prażoną cebulą, boczkiem. Badaliście? Edytowane 15 stycznia 2015 przez Harbuz Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 Nie jadlem angusa ale moge sie zgodzic, ze "najlepsza pozycja z menu tego przybytku", bo cala reszta to jakies zimnie, wyschniete i pozbawione smaku go.wno. To spróbuj dorsza w płatkach migdałowych, karkówkę, albo pierś z działu fit. Bardzo dobre jedzenie. Ponadto, mają fajną ofertę dla studentów. Codziennie do 13.30 część dań jest za ok. połowę ceny. Np. ten burger z angusem jest za 15 zł. Sphinx jest zayebisty, choć te shoarmy mi nie podchodzą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi