M.Bizon24 2 612 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Ostatnio jadlem dwukrotnie w KFc te Qurito Grande, czyli standardowe qurito w największej porcji i jest to niestety go wno obesrane. Za 21 zł wole strips deluxe box gdzie sie najadam na maksa a qrito to jakis smiech na sali zarowno jakosciowo jak i wielkosciowo. Te 4 kawalki to sa duze tylko na obrazku, w rzeczywistosci dostajemy kilka kawaleczkow kurczaka zawiniete w gazetę wyborczą, sera jest tam tyle co kot naplakal. Nie wypelniaja nawet do konca tej gazety wiec macie w bonusie jakies 2 centy samej gazety na brzegach. Za pierwszym razem myslalem ze to zart, potem jadem w krakowie i niestety ale tak to wyglada. W Boxie mam 5 stripsow, 3 male nozki kurczaka, frytki i napój i jak na szybkie jedzenie to jest to znacznie bardziej sycace. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 Raz zamówiłem. W pierwszym kawałku miałem....jeden kawałek mięsa o średnicy pół cala z czego większość to panierka. Generalnie w Longerze tez kiedyś tak miałem.na necie był swego czasu taki zabawny film. facet zamawiał w FF jedzenie. Jak niezgodny posilek było z zdjęciem, szedł z tym do kasy składając reklamacje xDCo ciekawe w większości wypadków mu wymieniali posiłek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 22 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2015 właśnie wszamałem tego burgera coleslaw w mc, zdziwiłem się bo po otwarciu pudełeczka zobaczyłem... ładnego burgera, wyglądał jak z reklamy! nie jak mokry kapeć. a smakowo dziwny, kupa zieleniny, mięcho, pomidor, sos 2:1 majonez i musztarda, parmezanem, bułka napompowana tragiczna xd (dlatego pewnie ładnie wyglądała). Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 24 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2015 Ok to mam nowego lidera. Mural Pizza & Burger przy Rondzie Mogilskim (Krakow). - smak rewelacja - 200g krwistej krowy - bulka plaska, upieczona, jak w Moa - dobry sos Wzialem Baca Burger z serem wedzonym, zurawina i rukola. To bylo zbyt dobre, Do tego promocja, drugi produkt za 50% ceny (burger jak i pizza). Pyszna kolacja dla dwojga za 27 zl. Podbijam. Byłem trzeci raz - za każdym razem próbowałem innego burgera i standardowo napchałem się po uszy. Żona wzięła pizzę i również była doskonała. Mam nadzieję, że nie upadną, gdyż niestety ruch tam jest znikomy (podczas gdy np. w Moa brakuje miejsc po południu i wieczorem). (fotki jakimś cudem nie oddają rozmiaru, ale buła jest zacna). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2015 Mówicie? To trzeba się tam wybrać w przyszłym tygodniu. Jak cenowo? podobny poziom jak Moa czy drożej? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 24 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2015 (edytowane) Tu masz menu z cenami: https://www.zomato.com/pl/kraków/mural-pizza-burger-grzegórzkiSkładniki są że tak powiem premium, więc za 18 zł dostajesz dobry szit. Po drugie trwa promocja - druga sztuka za pół ceny, więc na wyjście we dwoje (lub jeden winner) to opcja idealna.Póki co jadłem Italiańca, Bacę, Barbeka. Ten pierwszy chyba najlepszy - sama szynka parmeńska swoje kosztuje. edit: poza tym czemu piszesz do mnie w liczbie mnogiej! Edytowane 24 stycznia 2015 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2015 Dzięki wielkie Towarzyszu za menu Z pewnością kiedyś wpadnę skosztować, idąc za Waszą sugestią Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2015 jadłem dziś angry whoopera w BK, był ok ale 1 cieńki kawałek mięsa zagubił się gdzieś w innych składników, słabe proporcje mięsa i reszy- jednak w BK minimum 2 kawałk miesa muszą być bo poprostu są cieńkie (w maku niektóre burgery mają grubsze mięso - np mcroyal. tymczasem w BK zawsze taka sama grubość, tylko zwiększa się jego średnica. żałowałem że nie wziąłem bog kinga xxl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2015 bog kinga xxl Bóg? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 26 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2015 a tluszcz jezus Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 26 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2015 bog kinga xxl Bóg? literówka, ale nieźle sie wpasowała :> Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 HP Honey BBQ - najlepszy sos ever. W jakich sieciówka można go dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 27 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2015 piotr i paweł / Alma Cytuj Odnośnik do komentarza
hegemon 1 241 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Kupony z Maka respektowane w BK: https://www.facebook.com/BurgerKingPolska/posts/10153112634034015 Edytowane 29 stycznia 2015 przez hegemon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 HP Honey BBQ - najlepszy sos ever. W jakich sieciówka można go dostać? W Cerfurze też widziałem na tej strefie kuchnie świata->ameryka Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 HP Honey BBQ - najlepszy sos ever. W jakich sieciówka można go dostać? Alma, mi chyba klasyczny najbardziej pasuje, warto wszystkie sprawdzic bo kazdy ma inne kubeczki smakowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 29 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2015 hahaha BK nieźle trolluje z tymi kuponami maka xDD to świetny i przebiegły pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 http://www.unilad.co.uk/articles/mcdonalds-to-finally-bottle-and-sell-their-big-mac-sauce/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 Rozumiem, że w Polsce nieprędko ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 Limited edition 200 buteleczek. To już łatwiej iść do Maka i po prostu poprosić przy zamówieniu, czy dostaniesz trochę big mackowego sosu do kubeczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 koniecznie z cebulką Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 nigdy nie rozumiałem popularności bigmaka, dla mnie to jest najgorszy burger w maku (nie licząc kurczakowych), suche kotlety niczym w burgerze za 5zł, nadmiar kompletnie niepotrzbnej bułki w środku, mało dodatków i sos bez zachwytu. 100 razy bardziej wole mcroyala Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 Fenomen jest taki że big mac jest większy. W smaku też wolę mcroyala albo wieśmaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 tylko teoretycznie - te 2 suche kotlety chyba są żywcem wyjęte z tego najmniejszego burgera, dodatkowa buła - na co to komu? a dodatki to chyba tylko sałata i cebula? wieśmak i mcroyal mają chociaż fajniejszy kawałek mięsa, bardziej soczysty niż te 2 male Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 4 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 lutego 2015 wiesmiak mniam, z regularnych kanapek najlepsze co jest w ofercie w macu, choc i tak the best drwal Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi