M.Bizon24 2 612 Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 nie masz problemy ze sluchem na to wychodzi jeden gluchy, drugi sepleni, inny palcow nie ma, ja pier dole co za druzyna Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 (edytowane) Czyżbyś był z Małopolski? :] Tylko tutaj spotkałem się z określeniem "sznycle" na mięso mielone. Sznycel to po mojemu zawsze był "jednolity" kotlet w panierze (z utłuczonego kawałka mięsa). edit: up. No to spoko, ja polecam do mielonego jeszcze dodać gotowany ryż i zawinąć w kapustę. Najlepszy przepis na burger! rodowity krakus z dziada i pradziada bizon luzik wiadomo kazdy ma swoje kubki smakowe i rozne przepisy jak np; mieso mielone zmieszane z suszonymi pomidorami, kaparami i tam wlasnie jajko pasuje bo trzyma to wszystko razem Edytowane 15 lutego 2015 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 A szkoda, są zajebiste. W połączeniu z ananasem ambrozja. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2015 (edytowane) i jeszcze do tego jajko sadzone pamietam jak bylem w australii wbilem tam do mc donalda a tam wlasnie burgery z burakiem McOz <3 Edytowane 15 lutego 2015 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 nie masz problemy ze sluchem na to wychodzi jeden gluchy, drugi sepleni, inny palcow nie ma, ja pier dole co za druzyna Bizon jak pisze posta to automatycznie czyta go na glos, wiec mogles niedoslyszec Red. Byłem w krakowie i wstąpiłem do polecanego MOA. Byłem w środę i czwartek i zamówiłem w oba dni mamuta: 1. normalny, czyli wszystkie składniki - burgera przynieśli, jest naprawde duży. Ale ten kto w jego spisie składników wymyslił domyślnie (oprócz całego festiwalu warzyw) ananasa i buraka to skończony idiota. Te smaki nijak nie pasuja do całości i zabijają smak burgera. Porażka. Ciekawe jak nazwac typa co dodal do burgera jajka. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 ostatnio zamawialem pizze, powiedzialem "kapriczjoza", pani na słuchawce chyba usłyszała samo "kapri" i dostałem pizze z szynką i rozbitym jajkiem sadzonym na środku. radze zwracac uwage i mowic wyraznie przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 Nazwy sa wazne. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 mejm chcesz odznake archeologa czy o ch uj ci chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 Mejm nie drażnij bizona, bo jeszcze się wkurwi i będzie nieszczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 16 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2015 ta, zapodam ze zlosci wysrubowany przepis na omlet z miesa Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 spoko przepis Red. udoskonalę za jego pomocą swój Czynność numer cztery: smażenie. Nie-na-oleju. Nie chodzi o rodzaj tłuszczu, ale o jego brak. Nie wlewajcie na patelnię oliwy, nie dawajcie masła. Ma być sucha. I grillowa. Jeśli nie macie grillowej, od biedy wystarczy zwykła. Bez. Tłuszczu. obawiam się, że Yanka będzie trzeba reanimować jak to przeczyta Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 Wlasnie jestem w maku. Kolacja przed ostrym graniem w monstera. Przed chwila zjadlem rojala z bekonem. Byl spoko. Troche lepszy niz zwykly. ale zamowilem jeszcze podwojnego rojala zeby miec sile polować xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 Podwójny McRoyale jest geniuszem. I nie jest wcale suchy, co stara się wmówić Bizon. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 Ja ostatnio z przymusu (bo wypad drużynowy) jadłem big maca i cheesa i utwierdziłem się w przekonaniu, że Mak to najgorsze guwno. Suche mięso, bułki nawet nie komentuję, a frytki patykowate. Zaorać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 No jak takie guwniaki jesz, to niedziwota. Podwójny McRoyale, Drwal, to są jedne z najlepszych burgerów fast foodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 No i niby ładują tam jakieś inne mięcho? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 (edytowane) przeciez krupek dobrze mowi co ty pyerdolisz rozi. cheesburger to guwno fakt ale big maca juz mozna porownac z innymi i bulka czy mieso w bigmaku sa takie same praktycznie jak w innych. tylko mi nie mow ze drwal jest super bo ma cebule czy chuy wie co na bulce a nie sezam. drwala ratuje ten placek, sos ale wyjac mieso i zjesc z sama bulka to mozna rzygnac tak jak przy big macu. w maku sa spoko frytki/ziemniaki/kartofelki i inne ziemniakopodobne wyroby z tym sosem smietanowym. mak to jest ostateczny wybor. najpierw powinno sie chodzic do 'prawdziwych' burgerowni ktore wyrastaja jedna przy drugiej i sa niektore mega kozackie, potem ewentualnie burger king a na koncu mcdonald jak juz na prawde jestesmy zdesperowani. McRoyale xDD Edytowane 17 lutego 2015 przez schabek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 No bo ja chodzę na burgera, żeby wpierdalać samą bułkę. Te co podałem są jednymi z najlepszych jakie jadłem w tego typu sieciach. Spocone z Burger Kinga mi niestety nieodpowiadają. I wiadomo, że wolę jeść w normalnych burgerowniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 No jak takie guwniaki jesz, to niedziwota. Podwójny McRoyale, Drwal, to są jedne z najlepszych burgerów fast foodowych. One są po prostu bardzo smaczne. O mięsie się nie wypowiadam, nienawidzę mielonek! Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 No jak takie guwniaki jesz, to niedziwota. Podwójny McRoyale, Drwal, to są jedne z najlepszych burgerów fast foodowych. loooo kur jakie banialuku, drwal czy wiesmiak to jedyne zjadliwe kanapki, jedyne co mc ma spoko to shake, mc flully i lody waniliowe z polewa, kazda inna kanapka i produkt z tej budy sa po prostu tragiczne w porownaniu do burger kinga czy jakiejkolwiek burgerowni - a jeszcze sam czasem piszesz ze jesz np w mad micku czy tej nowej burgerowni na mariackiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 Ale wiecie, ze te wasze burgerownie to jest (pipi) obesrane przy najlepszych restauracjach europejskich? Wiecie? WIECIE!?!!??!!11! No jak wiecie, to nie wymagajcie od bulki za 8zl nie wiadomo czego. I tak jak na swoja cene nie jest to takie zle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 jak mam 10zl to wydania to wole kebaba zjesc niz burgera w macu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 Jak mam 10zl to wole na cyce rzucic niz zjesc kebaba u turasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 Za 10 zł można dobre dwudaniowe obiadki zjeść w dobrych barach mlecznych. I to z kompotem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 17 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2015 Ale dyskusja teraz nie jest o tym "co mi zrobi dobrze za 10zl" tylko jakiego hamburgera dostane za 10zl. Moim zdaniem w tym przedziale cenowym nie ma nic lepszego niz mac, ale zaraz ktos wyskoczy z "no ale w hamburegrowni dajo lepsze". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.