Kosmos 2 711 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 W berger kingu weekendowa promocja bedzie. Drugi burger za 50% ceny, trzeci za 1 zl. Detale na fejsie. wreszcie ktoś pomyślał o winnerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 ja dawałam camembert, rukolę i grillowanego ananasa + sos bbq i żurawinę właśnie, też było git.lazur i gruszka to też jedno z moich ulubionych połączeń 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 a i kupilem te sosy hp - miodowy i classic, dzisiaj test Chetnie poczytam. Ostatnio w lidlu tydzien amerykanski i tez byly jakies bbq sosy, ale jednak postanowilem, ze nie kupie i zaczne od HP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 Ktos z trojmiasta poleci dobry kebab? Nie jadlem zadnego chyba z 3 lata i naszla mnie ochota. Tylko ma byc najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 Food Porn. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 Ktos z trojmiasta poleci dobry kebab? Nie jadlem zadnego chyba z 3 lata i naszla mnie ochota. Tylko ma byc najlepszy Nue jestem zwolennikiem kebaba, ale chyba najlepszy w Gdańsku jest u Turka przy Wrzeszcz PKP. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 Food Porn. Pedofil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 25 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2015 (edytowane) co oprocz bulki, miesa, sosu (musztarda + majonez + curry czy cos innego stosujecie?), sera, boczku, ogorkow kanapkowych i czerwonej cebuli wrzucacie do burgera? ja ostatnio dorzucilem jajko sadzone i bylo pyszne. dzisiaj bede robil i mysle o polozeniu oscypka zamiast zwyklego roztopionego serka na mieso i dorzucenia zurawiny, tylko boje sie jak zurawina bedzie smakowala ze zwyklym sosem do burgerow no ja jeszcze pomidora daje, nie wymieniłeś go a to chyba dosyć popularny dodatek jajko sadzone też mam ochote wypróbować kiedyś, brzmi dobrze sera róznego dodawałem, pleśniowe też fajnie pasują no i żurawina - mi bardzo smakowała w burgerze ale pewnie troche zależy od pozostałych dodatków i może sie zczymś gryźć tylko dziwi mnie curry które dajesz do sosu, ale może to dlatego że poprostu nie lubie curry i nigdy bym go nie dodał;p Food Porn. wyjątkowo zboczone ;p Edytowane 25 lutego 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Ktos z trojmiasta poleci dobry kebab? Nie jadlem zadnego chyba z 3 lata i naszla mnie ochota. Tylko ma byc najlepszy KEBAB STAR miedzy Madisonem a Młynem. Mi majbardziej smakuje w małej budce niedaleko LIDLa na wrzeszczu, obok maxi zapiekanki bo daja oliwki i fete. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 (edytowane) Ktos z trojmiasta poleci dobry kebab? Nie jadlem zadnego chyba z 3 lata i naszla mnie ochota. Tylko ma byc najlepszy Nue jestem zwolennikiem kebaba, ale chyba najlepszy w Gdańsku jest u Turka przy Wrzeszcz PKP.Tam w budynkach naprzeciwko przystankow autobusowych? Ktos z trojmiasta poleci dobry kebab? Nie jadlem zadnego chyba z 3 lata i naszla mnie ochota. Tylko ma byc najlepszy KEBAB STAR miedzy Madisonem a Młynem. Mi majbardziej smakuje w małej budce niedaleko LIDLa na wrzeszczu, obok maxi zapiekanki bo daja oliwki i fete. Obadam ten Kebab Star,a gdzie jest ta budka,o ktorej nowisz? Edytowane 26 lutego 2015 przez Infidel Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Kebab u Turka jest równolegle do dworca, po tej samej stronie. Kiedyś obok był Subway. A przy Lidlu są teraz 2, czy nawet 3 kebaby. Jeden to legendarny już XL Burger i jakieś 2 nowsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Ten MakRojal combo cebula i bekon na obrazku miał jakby tak więcej cebulki (o bekonie nie wspominam nawet). Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 A rzygi na serze są zawsze, czy to powiększony zestaw? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 (edytowane) Zawsze. Edytowane 26 lutego 2015 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Faktycznie, po rozłożeniu wygląda jak rzygi xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 (pipi)a, chcecie bekon i prazona cebule to tylko steakhouse Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 wygląda bardzo treściwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 26 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2015 Ja dokladam jeszcze dodatkowe mieso i bekon. Najlepszy burger z sieciowki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2015 no i jestem głodny przez was... Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2015 ja za to polecam 7th street, niewygórowane ceny, a burgery bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 Wszedl Angus Cross XT w promocji 3x za 31 zl. Gunwo opsrane, mieso smakuje jak niedoprawiona mielonka. Jak to moze 20zl bez promo kosztowac to ja nawet nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 (edytowane) Ja dorwałem wreszcie fajne bułki do burgerów, duze, ale cienkie. Bekonu tylko nie dostałem nigdzie Edytowane 28 lutego 2015 przez Guernica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 28 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2015 (edytowane) Ale te salate mogles upakowac tak zeby nie wystawala. Edytowane 28 lutego 2015 przez Mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 1 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 marca 2015 I dont mind as long as the bun is tight. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.