Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja macie tam na wsiach biowaye to sprawdzcie sobie vege rollo z sojowymi kawałkami zaje'bista sprawa

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

No debile polecam im cos spoko naprawdę do żarcia a ci minusami rzucają.

358qda.jpg

Opublikowano

Ja macie tam na wsiach biowaye to sprawdzcie sobie vege rollo z sojowymi kawałkami zaje'bista sprawa

No debile polecam im cos spoko naprawdę do żarcia a ci minusami rzucają.

:rofl2:

Ostatnio przeprosiłem się z KFC po dłuższym romansie z makiem i wyszło mi to na dobre. Pojadłem solidnie i to teraz do kejefsi częściej będę zaglądał.

No i farmerska na grubym do brzucha wpadła w Pizzy Hut ostatnio też <3

Opublikowano (edytowane)

Do instant nie pasuje, więc napiszę tutaj. Od dłuższego czasu zajadam się zayebistymi nadziewanymi bagietkami z polo-marketu i ostatnio wpadłem na pomysł żeby wam takie żarcie polecić. Cena 2-3zł za sztukę. Na wierzch i w nacięcia bagietki wpierdalamy ser, wrzucamy na 15 minut do rozgrzanego piekarnika, na górę nayebujemy keczap z włocławka i wpierdalamy, że się uszy trzęsą. Ze(pipi)iste żarcie.

Dorzucam zdjęcie:

80902.jpg

Edytowane przez Yakubu
  • Plusik 2
Opublikowano

stestowalem dzisiaj subwaya- sredniawka- kanapka za 10 zl. gdybym chcial zjesc 3, to bym zaplacil tyle co za zrobienie 10...

za to kfc zawsze na propsie :) a co do nord fisha, mamy to w browarze, 15 metrow od kfc i kiedys sprawdze w ramach ciekawostki, bo ryby lubie, ale glownie pstragi

Opublikowano

za sabłejem nie przepadam. tzn dobre jedzonko, ale kanapke mozna zrobic samemu. wole fastfudy ktorych albo nie da sie zrobic tak samo dobrych w domu, albo jest przy tym za duzo roboty.

nie wiem czy juz o tym pisalem, ale w burger kingu jadlem jakis czas temu burgera, takiego sezonowca, nie byl stalym elementem menu. ku.rwa to bylo cos.

a nie jakies go.wno typu vege rollo z soja xD

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie najlepszym fast foodem jest subway. Jedzenie zdrowe i cholernie dobre. I wcale nie takie drogie jak się patrzy na śmieci w postaci burgerów. A co do żarcia robionego na głębokim tłuszczu, to ostatnio przerzuciłem się z Zingerów na kubełki ze skrzydełkami.

Burger kinga jadłem tak długo, aż mi zasmakował - lubię te kanapki z sosem musztardowym :P

Co do tych cen, w KFC przez ostatnie 2 lata wszystkie porcje zrobiły się cholernie małe, a ceny poszły wyraźnie w górę. Szkoda, że tego subwaya nie mam nigdzie w pobliżu albo chociaż jakiejś budy z kebabami, ten sam syf co w KFC, MC, BK, ale 3x taniej :D

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Z maka chyba najlepsza kanapka to New York Beef Classic.W KFc ostatnio jakiegoś grandera polubiłem,ale rzadko tam jem,a już te wszystkie skrzydełka to o kant dupy potłuc. W najmniej ciekawy dla mnie jest Burger king,bo te ich burgery jakieś takie suche są,szału nie ma.Ryb w fast foodach nie jadam,a kanapki z subwaya omijam,sam zrobię sobie lepszą. W pizza hut jest za drogo,poza tym w Dagrasso robią naprawdę dobre pizze,dużo taniej.

DaGrasso>McD>KFC reszty nie uznaję.

Opublikowano (edytowane)

W Pizzy Hut miazdzy festiwal pizzy - 22zl od osoby + do tego dolewka pepsi, 10zl na 2 osoby, rewelacja :)

Ewentualnie 'oferta rodzinna', 42zl chyba i w tym jest przystawka, duza pizza i dzbanek napoju. Nie jest wcale drogo, a IMO zadna inna pizza nie moze sie rownac z PH, wiec wole doplacic te kilka zlotych, jak juz mam jesc pizze.

Edytowane przez Lucek
Opublikowano

Wczoraj jechałem samochodem bez portfela i w kieszeni miałem 3 zł, pomyslałem więc że zawadze na hamburgera do maca bo jesli chodzi o kalorie to chyba najbardziej opłacalne posiłki jakie moga być. Wchodze , mówie czizburgera silwuple. A ona trzypiędziesiąt silwuple. Jako że miałem równo 3 zł, odeszłem pocichu od kasy. Poczułem sie jak plebs.

• Plusik 6
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Zniszczyłeś system XD

W Pizzy Hut miazdzy festiwal pizzy - 22zl od osoby + do tego dolewka pepsi, 10zl na 2 osoby, rewelacja :)

Ewentualnie 'oferta rodzinna', 42zl chyba i w tym jest przystawka, duza pizza i dzbanek napoju. Nie jest wcale drogo, a IMO zadna inna pizza nie moze sie rownac z PH, wiec wole doplacic te kilka zlotych, jak juz mam jesc pizze.

W innych pizzeriach już teraz taki szajs robią, że głowa mała. Pizzerii gdzie szynkę ścierają na tarce do pizzy, to ze świecą szukać, w 90% przypadków pizza z szynką = 4 plasterki na placek...

Muszę się przejść chyba do PH. Jadłem tam ze 2x w życiu bo za drogo było.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Z obecnych pizzerii które trzymają poziom (z sieciowych) to Da Grasso i od biedy Telepizza (choć mocno się popsuli). No i Pizza Hut, ale przeważnie są daleko od wszystkiego. Najbardziej popsuli się Gruby Benek i New York City Pizza.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja pamiętam PH jeszcze z czasów jak małą pizzę mieli po 40 zł :P Nie mam pojęcia jak to teraz wygląda.