Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Oprocz endywii i radiccio znam wszystkie ale w rurkach chodzil nie bede!

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 520,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

prawdziwy facet powinien znac tyle warzyw co kolorow - pare na krzyz ale dobrze  :sorcerer:

Opublikowano

ja jestem grafikiem więc kolorów znam więcej niż baba, ale z warzyw to z grubsza kojarzę pomidory i ogórki kiszone xD

Opublikowano

ja w ogole nie wyobrazam sobie wpier.dalania miesa bez warzyw

Opublikowano

Wódka jest z ziemniaków, więc prawie jak warzywo.

Opublikowano

ja w ogole nie wyobrazam sobie wpier.dalania miesa bez warzyw

pewnie jak masz schabowego z zieminakami to tak.

ja zwykle na obiad robie spagetti i ono ma w sobi najcześciej pomidory więc też jem z warzywami,

w ogole kto powiedział że ja nie jem warzyw?

ten żart powyżej wzieliście na serio?

jak jem kanapke z jakąś wendliną to lubie dorzucić pomidora albo ogórka kiszonego , niektórzy chyba serio sobie wyobrażają że wyżeram smalec łyżką i popijam olejem

Opublikowano

Wiadomo, ze z tym jedzeniem smalcu łyżką i popijaniem olejem to taka beka.

przeciez wiemy, ze popijasz wódką

Opublikowano

a ktoś tu nie lubi smalcu na świeżym jeszcze ciepłym chlebku?

Opublikowano

Ja nie lubię.

Opublikowano

Assasin w bioderka nie idą te burgerki ?

A co masz za zle ze cos rosnie w przeciwienstwie do ciebie? 8=B

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Zjadłem u dolana burgera z pieczarkami i da się zjeść, ale ogólnie to nie polecam. Za mało maka w maku. Do pieczarek chyba zapomnieli wstrzyknąć glutaminian sodu, bo nie kusi mnie żeby jeszcze raz zjeść :(

A co do smalcu to fuj fuj, mogę jedynie do alkoholu jeść, na trzeźwo nie wchodzi.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Burger z grzybami. Ja pyerdole. Najlepszy wieśmak :banderas:  Pytanie do warszawiaków i słoików dojeżdżających tamże. Jadł ktoś może w tym chińczyku przy placu defilad, który był w filmie "drogówka"? Kurcze, jak obejrzałem (dawno) to mnie naszła ochota tam iść. 

Opublikowano

jakie sa najlepsze sieciowki w stanach jesli chodzi o steki i hamburgery?

Opublikowano

Orientuje sie ktos do kiedy moze trwac ta oferta z podwojnym m royalem?

Opublikowano

jakie sa najlepsze sieciowki w stanach jesli chodzi o steki i hamburgery?

nie wiem, ale ja jak bede to koniecznie pojde do wendy's, shake shack  i ogolnie po miejscowkach z man vs food <3 

Opublikowano

Applebee's jest bardzo w porządku. No i oczywiście Wendy's. Ich mozarella w panierce z sosem miodowo musztardowym to poezja.

Opublikowano

Argh, zawsze chciałem z Wendy's skorzystać, to nigdy nie było w pobliżu na 2 wyjazdach.

Baconator :(

Opublikowano

Mam kumpla, który nic na świecie nie kocha tak jak fast foodów. Pojechałem w grudniu na 3 tygodnie do USA i wrócił z 7-kilowym zapasem, więc jest tam w czym wybierać.