krupek 15 475 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Odświeżam tę stronę od dwóch dni, żeby poznać opinię Yana na temat nowej oferty Maca, Wpisujcie miasta. Gdańsk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 idź sobie, ty nawet marudziłeś na tego świetnego podwojnego rojala, to nie dziwne że będziesz marudził na wszystko inne Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 Podwójnym McRoyalem jarają się żywieniowe randomy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 (edytowane) sufit ci na głowe upadł? każdy wie że mak to szajs, ale ty już sobie odpuść idź zjeść sałate jeśli boli cie żarcie z maka Edytowane 28 kwietnia 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2015 sufit ci na głowe upadł? każdy wie że mak to szajs, ale ty już sobie odpuść idź zjeść sałate jeśli boli cie żarcie z maka Tak mi pojechałeś, że chyba stą zniknę. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 new york beef classic to goty przeciez, jedna z moich ulubionych kanapek sezonowych w maku Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 dla mnie średniak, był dosyć nijaki (to najlepsze określenie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 "nijaki" to idealne określenie na cały asortyment mc dolana. Przez te gumowe bułki każdy burger u nich smakuje matowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 Nie posraj się. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 Rozi broni swego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 Nie posraj się. No po Macu o to nietrudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 ale serio po ch,uj raz na 5 stron ktos wbija tu i mowi o tym ze mak ma gumowe bulki albo jedzenie smakuje tam jak styropian ? Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 z tego samego powodu, dla którego raz na jakiś czas w polactwie wraca temat napiwków, a w wkp płacenia kobiecie za obiad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2015 a w CW temat 700p albo krzywego pada.. oh wait Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2015 Rozi broni swego. się zagotował bo mu jedzenie obrażają Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2015 bylem ostatnio w BK, wzialem z kuponu zestaw big king + double cheeseburger za 20zł. straszne to było, do teraz żałuję. gdyby wycisnąć te burgery z tłuszczu, to by była szklaneczka dla yano. big king był ogromny, niczym cheese z maka. ten double tez niezbyt duzy. generalnie sie zawiodlem, bo mi nie smakowalo i nie najadłem się, a zapchałem. pozniej bylem taki ociężały i dziwnie się czułem. żałowałem, że nie skoczyłem na granderka do kfc, albo tego NY beef classic, ktory jest moja ulubiona kanapka z maka. kumpel mnie namowil i teraz mam z nim kose za to. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 1 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2015 BK sie popsuł bardzo, prawie nic mi tam nie smauje aktualnie Chyba tylko Kingburger XXL ratuje sytuacje. tylko ze za 16 ziko to ja moge w miare obiad juz zjesc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 http://www.gruszkazfartuszka.pl/burgery-avengers/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 o boże, jadłby hulka Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 fajnie wyglądają te burgery, chociaż dobór składników nie we wszystkich przypadkach brzmi dobrze http://kfc.pl/ ale z innej beczki - w KFC mają nowe rzeczy, tym razem dowalili azjatyckie klimaty, kurczak z ryżem albo twister w sosie azjatycko-podobnym i z sezamem. spróbowałem bo zawsze musze próbować nowości, ale bylo mocno średnio porcje malutkie , te kurczaki to coś jak 1/2 albo 1/3 stripsów -czyli mały kawałeczek piersi w panierce, w porcji za 12zł dostałem z 4-5 takich m ałych kawałków (w sumie na gryza) i troche ryżu z pojedyńczymi ziarnami groszku i kurukurydzy, polane sosem i sezamem nie wiem z czego to wynikało ale miałem wrażenie że jakoś nie ma to specjalnie smaku, tak jak by wszystkie smaku wygłuszały sie nawzajem, albo może suchawy ryż zamulał kubki smakowe. tak czy siak spróbować można, ale było naprawde średniawo i bez szału. a sama porcja też dosyć niewielka (mniejsza niż zwykle - czasem za 15zł można kupić z 10 skrzydełek którymi sie można nieźle nażreć. tymczasem tutaj za 12.90 dostajemy 4-5 mini-stripsów i 3 łyżki ryżu gdyby porcja była większa, bez ryżu i z większą ilością sosu to nawet by było ciekawe, bo ten azjatycji sos wydawał sie dosyć fajny, ale tak jak mowie i tak został wytłumiony tak jak wszystkie inne smaki. serio dziwne miałęm uczucie - zwykle żarcie jest dobre albo niedobre, a tutaj mocno sie siliłem żeby wyłapać jakiś smak Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Niewypał z tym pomysłem kompletnie, na chińskie danie z kurczakiem lepiej iść do chinola, też podają pierś w panierce. W KFC brakuje świeżości, czegoś nowego, ale nie tak oklepanego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 Czyli to samo co było z kebabem, mało i słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 7 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2015 za 12,90 to chinol ci rąbka nieba uchyli xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2015 Cosmos kebab byl o wieeeele groszy. Wrecz beznadziejny. Tutaj jest poprostu kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2015 http://www.gruszkazfartuszka.pl/burgery-avengers/ Ciekawe ile ten zielony musiał dojrzewać, aby osiągnąć taki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi