Mejm 15 296 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 no ale to takie pójście po najmniejszej linii oporu Ale w jakim sensie? Do maca przeciez nie idziesz zeby piescic podniebienie tylko zjesc cos na szybkensa wracajac z roboty czy zakupow. Z reszta mieso w czizach to to samo miecho co w kazdej innej kanapce macowej. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Chłopie, nawet nie wiesz jak dużo jest ludzi, dla których żarcie z Maka do ambrozja dla podniebienia. Wśród moich znajomych mam takich, którzy kochają choćby cheesy, albo Big Maci. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Big Mać. (pipi)ć! Ja nie mówię, że niesmaczne, bo akurat BigMac (-ca, -ki, -kom, -ków, -kiem) był w porząsiu. Chodzi mi o sianie spustoszenia w młodym i jurnym organizmie. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Kanapki z rónych stron świata. Nie włączajcie w pracy, na głodzie! Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 jak pojawiła się podłużna buła z pieczarkami serem i ketchupem to pomyślałem "o, jak nasza zapiekanka!" i nagle pojawia się napis Polish ZAPIEKANKA Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 tylko w realu te zapiekanki zwykle wyglądają inaczej, mniej pieczarek więcej niezidentyfikowanej masy Ale w jakim sensie? Do maca przeciez nie idziesz zeby piescic podniebienie tylko zjesc cos na szybkensa ogolnie tak, racja, ale jednak zwykły czisburger to troche ochłap ja jak już jestem w maku to wole zjeść coś co mi w miare smakuje a akurat burger, czis, bikmak i nuggetsy to mieszczą się w mojej dolnej piątce. dlatego jak słysze że ktoś kupił te 4 rzeczy i marudzi na maka to sie nie dziwie że marudzi bo też bym marudził z kolei jak ktoś marudzi na podwójnego mcroyala albo na drwala to już mnie to troche dziwi Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Mi bigmac smakuje. Chyba nawet sobie go zamowie nastepnym razem bo juz sie przesycilem royalami. Ale czizy sa bardzo ok. Mcnuggetsy za to to nawet nie jest karma dla psow. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 wczoraj bylem w macu i mam wrazenie ze kanapki byly duzo mniejsze niz normalnie, mozliwe to jest? Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Może dłonie Ci urosły. Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Nie rozumiem tego narzekania na MD. Ja zawsze biore 3-4 cheesy (które mi bardzo smakują) żeby zapchać kiche. Zdaje sobie sprawe z tego, że mało tam wartości odżywczych itp. ale smakowo mi odpowiada. Tylko, że czesto mam po nich sr.ac.zke ale poza tym jest okej. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Trzeci raz mówię, że o sranie właśnie chodzi, ale Yanuszowi to pięściami trzeba tłumaczyć. Chociaż po kanapce Clubhouse pewnie pierdzi się fiołkami. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość osiol Opublikowano 10 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 sierpnia 2015 @Yano Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na wylocie z Poznania (kierunek na Świecko), a dokładnie w Baranowie, czyli tuż za Poznaniem. Podjechałem dwukołowcem, tj. rowerem pod okienko McDrive i wywiązała się taka rozmowa między mną a panią zza mikrofonu: Pani: - Dzień dobry, czy mogę odebrać zamówienie? Ja: - Dzień dobry, poproszę średnią paczkę nuggetsów z sosem słodko-kwaśnym... Pani: - Tak? Ja: - ...cheeseburgera i hamburgera... Pani: - Tak? Ja: - ...BigMaca... i to będzie wszystko, dziękuję. Pani: - To będzie X, zapraszam do następnego okienka. W następnym okienku zapłaciłem zbliżeniowo kartą, a w jeszcze kolejnym odebrałem zamówienie i popędziłem do domu, by skonsumować zawartość papierowej torby (miałem już w nogach 45 km). Objaśnię tylko, że: X - kwota, którą zapłaciłem (nie pamiętam, ile to było, na pewno dwie małe bułki, czyli hamburger i cheeseburger kosztowały po 3,50 zł, czyli razem 7 zł, czyli po dzisiejszym kursie 7 warszawskich złotych) Pani - pani zza mikrofonu, bardzo miła Ja - ja, czyli Grze(pipi). No i pojechałem z tymi bułkami do domu, mam eleganckie sakwy na rowerze, więc nic się nie podusiło, nie porozwalało, tłuszcz nie wyciekł, do domu miałem raptem kilka kilometrów, więc wszystko było cieplutkie, mięciutkie i pyszniutkie. Na początku o(pipi)iłem te kurczaki oddzielanie mechanicznie od pierza, mnie tam to nawet smakuje, ale ja wiem, że w skali Skolewila nie punktują wysoko. Z sosem słodko-kwaśnym były delikatne w smaku, trochę słodkie, trochę kwaśne, w pudełku było ich chyba dziewięć sztuk, a więc mniej-więcej tyle: Z tą tylko różnicą, że nie były nadgryzione. Dalej zjadłem BigMaca, również bardzo mi smakował, choć to pewnie przez niezły sos, bo dykta o kształcie kotleta była identyczna z ta z cheeseburgera i hamburgera (w BigMaku są dwie takie). Do tego była sałata i coś tam jeszcze. Na koniec był hamburger i cheeseburger, czyli cheeseburger bez sera i z serem. Zjadłem to wszystko i popiłem wodą, coś tam porobiłem te cztery godziny i poszedłem spać. Specjalnie dla Ciebie poniżej powtórka z rozrywki. Już nigdy nie zjem nic w McD. Ostatnio coś mnie podkusiło i podjechałem do McDrive'a (rowerem). Wziąłem jakieś bułki (z serem i bez), nuggetsy i BigMaca (tego ostatniego nigdy nie jadłem). No i co, w miarę smaczne, mięciutkie bułeczki, a na koniec rozepchałem żołądek cieplutkim mięskiem oddzielanym mechanicznie w sosie słodko-kwaśnym. Na drugi dzień tak siarczyście pierdziałem, że mi się niedobrze robiło. Pierdy aż śmierdziały tłuszczem - Yano by pewnie wąchał. Trzy dni się tym męczyłem - próbowałem wszystkiego: ogórków z mlekiem, śliwek, kefiru stojącego godzinę w słońcu... no nic nie pomagało. Dopiero 1,5 litra 40-procentowego alkoholu etylowego spożyte na przestrzeni dwóch dni mnie odetkało. W BK i KFC nigdy nie jadłem i nie zamierzam. Ty (pipi) tłumoku (pipi)ony. 31 Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 mcnuggetsy to jedna z najgorszych rzeczy jakie w zyciu jadlem, ta paniera jest ohydna. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 (edytowane) grzechu tl;dr ale to że masz srake to zrozumiałem już wczesniej teraz wyszło że oprócz sraki masz też masz ból dupy Edytowane 10 sierpnia 2015 przez Yano 1 Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Nie czujesz się źle z tym, że jesteś odbierany jako upośledzona maskotka tego forum? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Jak bym sie przejmował hejterami to chyba bym musial wyrzucić internet przez okno i zamieszkać w lepiance w lesie Cytuj
Gość Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Polecam puszcze kampinoska, blisko do Warszawy. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 mcnuggetsy to jedna z najgorszych rzeczy jakie w zyciu jadlem, ta paniera jest ohydna. Ale mówisz o smaku czy o jakości mięsa ? Jeśli o chodzi o jakość mięsa to większych bredni nie słyszałem, zamiast rozsiewać urban legend o mięsie w MC polecam reportaż Planet+ Cytuj
qumin 2 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 burger king jest zdecydowanie najlepszy - smaczne burgery. lubię też sieciówkę bobby burger - też z burgerami Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 może i mięso jest dobrej jakości ale ogolnie to naprawde są lipne, nigdy ich nie lubiłem a jak pooglądałem ten film to tym bardziej nic dobrego o nich nie powiem Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 mcnuggetsy to jedna z najgorszych rzeczy jakie w zyciu jadlem, ta paniera jest ohydna. Ale mówisz o smaku czy o jakości mięsa ? Jeśli o chodzi o jakość mięsa to większych bredni nie słyszałem, zamiast rozsiewać urban legend o mięsie w MC polecam reportaż Planet+ A co, może nuggetsy to pierś z kurczaka. Przecież to masa mom. Cytuj
kudlaty88 488 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 (edytowane) Ostatnio zasmakowałem w chicken burgerach z okolicznej jadłodajni. Skromne w wygladzie i dodatkach ale robi mocno smakiem i ogólna jakościa. Dwie dosć duze polędwiczki drobiowe w pikantnej panierce,delikatna pulchna bułeczka chyba wypiekana w lokalu ,świetne robione na miejscu sosy bbq na dolną bułke i czosnkowy na góre. Mówię wam niebo w gębie i dosć tanie bo jeden burger 7zł. Każdy Mc moze się schować ze swoimi cudami. Edytowane 10 sierpnia 2015 przez kudlaty88 2 Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Opublikowano 10 sierpnia 2015 niech ktos ustawi zeby temat stawal sie niewidzialny po 21 do 7 rano, bo znowu kureskiego smaka mi narobiliscie. jesli ktos bedzie w poznaniu przejazdem niech sie porozglada za Food Patrolem. najlepsze burgery jakie jadlem i nikt mi kitu nie wcisnie ze Fat Bob albo Swieta Krowa smaczniejsza, nie wspominajac juz o korpopaszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi