Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ale to takie pójście po najmniejszej linii oporu

Ale w jakim sensie? Do maca przeciez nie idziesz zeby piescic podniebienie tylko zjesc cos na szybkensa wracajac z roboty czy zakupow. Z reszta mieso w czizach to to samo miecho co w kazdej innej kanapce macowej.

Opublikowano

Chłopie, nawet nie wiesz jak dużo jest ludzi, dla których żarcie z Maka do ambrozja dla podniebienia. Wśród moich znajomych mam takich, którzy kochają choćby cheesy, albo Big Maci.

Opublikowano

Big Mać. (pipi)ć!

Ja nie mówię, że niesmaczne, bo akurat BigMac (-ca, -ki, -kom, -ków, -kiem) był w porząsiu. Chodzi mi o sianie spustoszenia w młodym i jurnym organizmie.

Opublikowano

tylko w realu te zapiekanki zwykle wyglądają inaczej, mniej pieczarek więcej niezidentyfikowanej masy

Ale w jakim sensie? Do maca przeciez nie idziesz zeby piescic podniebienie tylko zjesc cos na szybkensa

ogolnie tak, racja, ale jednak zwykły czisburger to troche ochłap

ja jak już jestem w maku to wole zjeść coś co mi w miare smakuje

a akurat burger, czis, bikmak i nuggetsy to  mieszczą się w mojej dolnej piątce.

dlatego jak słysze że ktoś kupił te 4 rzeczy i marudzi na maka to sie nie dziwie że marudzi bo też bym marudził ;)

z kolei jak ktoś marudzi na podwójnego mcroyala albo na drwala to już mnie to troche dziwi

Opublikowano

Mi bigmac smakuje. Chyba nawet sobie go zamowie nastepnym razem bo juz sie przesycilem royalami. Ale czizy sa bardzo ok. Mcnuggetsy za to to nawet nie jest karma dla psow.

Opublikowano

Nie rozumiem tego narzekania na MD. Ja zawsze biore 3-4 cheesy (które mi bardzo smakują) żeby zapchać kiche. Zdaje sobie sprawe z tego, że mało tam wartości odżywczych itp. ale smakowo mi odpowiada. Tylko, że czesto  mam po nich sr.ac.zke ale poza tym jest okej.

Opublikowano

Trzeci raz mówię, że o sranie właśnie chodzi, ale Yanuszowi to pięściami trzeba tłumaczyć. Chociaż po kanapce Clubhouse pewnie pierdzi się fiołkami.

Opublikowano (edytowane)

grzechu tl;dr

ale to że masz srake to zrozumiałem już wczesniej

teraz wyszło że oprócz sraki masz też masz ból dupy

Edytowane przez Yano
  • Plusik 1
Opublikowano

mcnuggetsy to jedna z najgorszych rzeczy jakie w zyciu jadlem, ta paniera jest ohydna.

Ale mówisz o smaku czy o jakości mięsa ? 

Jeśli o chodzi o jakość mięsa to większych bredni nie słyszałem, zamiast rozsiewać urban legend o mięsie w MC polecam reportaż Planet+

Opublikowano

może i mięso jest dobrej jakości ale ogolnie to naprawde są lipne, nigdy ich nie lubiłem a jak pooglądałem ten film to tym bardziej nic dobrego o nich nie powiem

Opublikowano

mcnuggetsy to jedna z najgorszych rzeczy jakie w zyciu jadlem, ta paniera jest ohydna.

Ale mówisz o smaku czy o jakości mięsa ?

Jeśli o chodzi o jakość mięsa to większych bredni nie słyszałem, zamiast rozsiewać urban legend o mięsie w MC polecam reportaż Planet+

A co, może nuggetsy to pierś z kurczaka. Przecież to masa mom.

Opublikowano (edytowane)

Ostatnio zasmakowałem w chicken burgerach z okolicznej jadłodajni. Skromne w wygladzie i dodatkach ale robi mocno smakiem i ogólna jakościa.

Dwie dosć duze polędwiczki drobiowe w pikantnej panierce,delikatna pulchna bułeczka chyba wypiekana w lokalu ,świetne robione na miejscu sosy bbq na dolną bułke i czosnkowy na góre. Mówię wam niebo w gębie i dosć tanie bo jeden burger 7zł. Każdy Mc moze się schować ze swoimi cudami.

w8kxvcv0d4oz_t.jpg

Edytowane przez kudlaty88
  • Minusik 2
Opublikowano

niech ktos ustawi zeby temat stawal sie niewidzialny po 21 do 7 rano, bo znowu kureskiego smaka mi narobiliscie.

jesli ktos bedzie w poznaniu przejazdem niech sie porozglada za Food Patrolem. najlepsze burgery jakie jadlem i nikt mi kitu nie wcisnie ze Fat Bob albo Swieta Krowa smaczniejsza, nie wspominajac juz o korpopaszy