Opublikowano 14 września 20159 l Nigdy nie zrozumiem takich gości, przypomina mi się akcja z kolesiem od którego wynajmowałem lokal na knajpę. Takiego cebularza to w życiu nie widziałem. Tylko ode mnie zgarniał 6k na miecha, a oprócz tego miał 3 inne lokale i jeszcze całą kamienicę mieszkań i chuj wie co jeszcze. Samochód dostał od córki bo samemu mu szkoda kasy na to, opalał moich pracowników z fajek, a szczytem było raz jak przyszedł z jakąś swoją kochanką i zamówił u mnie w knajpie jedną mała coca colę i dwie szklanki xDDDDDDDDDDDD Gardze mocno Co do maca i kelnerów to beczułka, kompletnie mi to nie pasuje w tym lokalu
Opublikowano 14 września 20159 l No beczułka no ale co zrobisz, ludzie dalej jeżdżą z dziecmi na urodziny do macdolana wiec pewnie wiekszosci kulfonow bedzie to odpowiadac jak im makrayosa studentka przyniesie z małą koka kolą.
Opublikowano 14 września 20159 l W Niemczech kebab najtańsze żarcie, za 4-5 euro można zjeść. Ciekawy sposób mają z kiblami na autostradzie w Niemczech w tych całych Rasthofach. Płacisz niby 70 cent, a dostajesz bon na 50. Czyli niby płatne, ale śmieszne 20 cent jeśli coś kupisz. Oczywiście nie trzeba wydawać tego od razu i można łączyć.
Opublikowano 14 września 20159 l To ja z takimi kiblami się nie spotkałem, te co były na autostradzie były za free, ale stan w nich wśrodku makabryczny, tak jakby tylko wybudowali i zostawili bez obslugi sprzątającej.
Opublikowano 14 września 20159 l Może na parkingach byłeś? To kible są zwykle tam gdzie restauracje samoobsługowe przy autobahnie, obsługiwane przez firmę Sanifair i to chyba najczystsze publiczne kible jakie widziałem.
Opublikowano 14 września 20159 l A to tak, masz racje, źle doczytałem. Miałem na myśli te parkingowe szalety w porównaniu do naszych mopów. Byłem tylko w kiblu na shellu, nie miałem drobnych euro bo płaciłem kartą więc zostawiłem 2 zł. mam nadzieję, że się nie wku rwili. A na restauracyjnym nie byłem no bo jak śnaidania tam za 12 euro to szybko zawijalismy stąd co by koledze nie wytransferowali środków z karty przez lasery i wifi.
Opublikowano 14 września 20159 l Co do śniadań to ostatnio właśnie w Austrii przycebuliłem, ale nie byłem głodny i nie miałem czasu, więc poszedłem do maca. Za 3.30 ojro było śniadanie zupełnie nie w stylu maca, bo wziąłem wersję z dwiema świeżymi bułkami, dwoma pojemniczkami dżemu, małym masełkiem i ciepłym napojem. Widocznie zauważyli, że nie każdy chce macmuffiny z bekonem.
Opublikowano 14 września 20159 l Byłem tylko w kiblu na shellu, nie miałem drobnych euro bo płaciłem kartą więc zostawiłem 2 zł. mam nadzieję, że się nie wku rwili. 2zl = 1DM, kolega musial purpurowy ze (pipi)za wyjsc.
Opublikowano 14 września 20159 l No bo na kartce wolali te fifty sent wiec tak wyszlo, on byl w kiblu w maku obok, czekal specjalnie do 8:00 15 minut aż go otworzą, ja w tym czasie robiłem dwójkę i spokojnie czytałem niusy na telefonie. To i tak było zabawnie, bo każdy z nas jechał swój zapłacony i zatankowany zbiornik, nie ma że paliwo sumujemy z całej wycieczki i na pół, tylko każdy tankuje swój zbiornik. Myslał że opekamy na dwóch zbiornikach, bo on tankował zaraz przed Zgorzelcem, a ja u niemców to mu doje bałem jeszcze tripa do Salzburga i przez Checzy i musiał już na pól dotankować jeszcze 30 litrów. Nigdy więcej wycieczek z kumplami, następnym razem robię ankietę czy ktoś na wyjeździe za granicą nie bywa pierd olnięty w łeb na cały musk.
Opublikowano 14 września 20159 l Wracając do tematu, przy okazji wycieczki do warszafki obadaliśmy barn burgera.Goty - bułka idealnie miękka, ale nie rozpuszcza się, mięcho soczyste, zaróżowione w środku, fryty chyba najlepsze, jakie dotąd podano mi w stacjonarnej burgerowni. no i ceny też spoko. polecam ten lokal.
Opublikowano 14 września 20159 l Tak a propos Maka. Nie lubię tam jeść, ale śniadania mi bardzo smakują, świeża bułka z kurczakiem, albo wołowiną, do tego ciastko jabłkowe i czarna kawa, super śniadanie.
Opublikowano 14 września 20159 l Hehe, mam dokladnie odwrotnie. Sniadania w macu uwazam za najgorsze scierwo. Swin w chlewie bym tym nie karmil. Gdybym mial hodowle swin.
Opublikowano 14 września 20159 l Wiadomo, że to nic specjalnego, ale pozytywnie jestem zaskoczony, mając na uwagę codzienne menu.
Opublikowano 14 września 20159 l No wlasnie ja tez jestem zskoczony bo wiem, ze hejtujesz maca (i nic do tego nie mam) za jego podstawowe menu a smakuje ci sniadaniowe, ktore ogolnie ma opinie nie najlepsza nawet wsrod regularnych bywalcow. Ot taki smieszny paradoks.
Opublikowano 14 września 20159 l Pewnie przez bułkę, nienawidzę ich w większości kanapek, jedynie wyjątki mi smakowały w sezonówkach jakichś. A w ofercie śniadaniowej jakieś takie normalne te bułki są.
Opublikowano 17 września 20159 l w kfc są nowe rzeczy - podobne do tego co było przed wakacjami - czyli te małe kawałeczki - bites'y, z 4 rodzjami sosu (ew. z ryżem) z róznych krajów http://kfc.pl/menu/# część z tego może być nawet zjadliwa Edytowane 17 września 20159 l przez Yano
Opublikowano 17 września 20159 l Jak ktoś będzie, to bardzo proszę o zdjęcie real life, bo na nowościach KFC można się bardzo łatwo przejechać.
Opublikowano 17 września 20159 l Sos jak na BBQ jest słaby, ryż w kfc jeszcze słabszy i zwykłe kawałki mięsa. Lepiej chyba wziąć jakiegoś boxa z pełnym kawałkiem stripsa niż te wynalazki.
Opublikowano 18 września 20159 l Chyba ich poyebało, za taką cenę tak mało żarcia to aż wstyd. Może i smaczne (mango), ale poziom opłacalności poniżej krytyki.
Opublikowano 18 września 20159 l Kurczak Chrupiący/Po chińsku u wietnamca w budce > to nowe coś z kaefce
Opublikowano 18 września 20159 l Jadlem tą nowość kfc. Wersje brazylijskie mango. Nawet ok slodkawy sos nienajgorzej pasował. Chociaz serio malo oplacalne. Taki maly pojemniczek za 12zl. Za ta sama cene mozna miec 8 skrzydelek. Chociaż przyznam ze mimo ze pojemniczek wydaje sie tragicznie maly to jednak cos tam w srodku ma. Nie są to 3 gryzy
Opublikowano 18 września 20159 l widocznie jest to cos dla ludzi, dla ktorych 20 zl to niewiele, sa glodni a pod reka maja tylko kefe i chcieliby zjesc cos innego z ich menu niz pospolite frytki. ale ja wybieram stripsy i grandera.