Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Milan_
Opublikowano

to z fast foodów najbardziej lubie wszystkie sushi bary.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Oje.bałem dzisiaj Mega Pocket Barbecue w KFC. Wreszcie jakaś porządna kanapka od wujka Sandersa, bo nawet ma jakiś smak. Bekon zawsze na propsie, więc daję 4-/5

Gość _Milan_
Opublikowano

ludzie, ludzie, zjadłem dzisiaj tego podłużnego gnoja z Burger Kinga z 3 kotletami i papryczkami.

No po rostu (pipi)a przepyszne, nie wiem kiedy tak mi smakował burger, chyba najlepszy burger sezonowy od powstania zbójeckiego w maku.

900140resizeBigger001_1334311379.jpg

Gość DonSterydo
Opublikowano

ludzie, ludzie, zjadłem dzisiaj tego podłużnego gnoja z Burger Kinga z 3 kotletami i papryczkami.

No po rostu (pipi)a przepyszne, nie wiem kiedy tak mi smakował burger, chyba najlepszy burger sezonowy od powstania zbójeckiego w maku.

900140resizeBigger001_1334311379.jpg

Są z sosem musztardowym?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o " restauracje" fast food, to tylko i wyłącznie KFC! W Wc' Donaldsie smakują mi tylko frytki i lody, a Burger King to moim zdaniem jedno wielkie nieporozumienie. Jedzenie od nich jest jakieś bez smaku, wydaje mi się o wiele tłustsze, a przede wszystkim kanapką można to nazwać dopiero po zamknięciu oczu( małe gó.wno). Wolę za podobną cenę najeść się w Green Way albo Sphinxie.

Opublikowano

Może mam coś ze wzrokiem, ale za każdym razem kiedy zamawiałem( teraz nie podam Ci co to było dokładnie), to dostawałem jakiś mały szajs, więc zraziłem się do tej " restauracji".

Opublikowano

W BK idzie się najeść za niecałe 16zł czego o macu czy KFC nie można powiedzieć... Zamówiłem w Krakowskiej jakoś niedawno zestaw za 15 z czymś gdzie była całkiem solidna kanapka ze świeżymi warzywami (fresher czy coś takiego), frytki i cola oczywiście. Najadłem się jak rzadko.

Opublikowano

Nie wiem jak można twierdzić, że za 16zł w KFC się nie najesz. Zestaw z Granderem i jestem usatysfakcjonowany. Jeszcze zrozumiałbym, gdyby to pisał Rozi, ale nie Ty winner :| Tej kanapki z BK muszę spróbować, skoro taka zaje.bista :)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja tam w KFC kupuję dla siebie kubełek skrzydełek :P Jakimś tam Granderem, to się może dziecko najeść ;)

Opublikowano

wszystko przebije wieśmaca z maca

fixd.

Wieśmac jest świetny, suche "mięso", mała bułeczka, plasterek pomidora, cebuli, ogórka i to wszystko na 3 gryzy. No naprawdę interes życia.

• Plusik 1
Opublikowano

Albo mcroyal... to jest bułeczka na 2 chapnięcia i każą sobie za to płacić nie wiem ile teraz jest, 8-9zł? To już wolałbym sobie wziąć 3x cheesburgera. U nas w mieścinie za 6,80zł mam doga, którym najem się bardziej i pożywniej (dużo świeżych warzyw, wielka buła i 2 parówki) niż 5 royalami...

Opublikowano (edytowane)

McRoyal jest spoko przy tych kuponach czy kartach rabatowych, czyli jak wychodzi tanio. A jeśli jest cena normalna, to sie po prostu nie opłaca.

W Mcd nic się nie opłaca, ale raz w miesiącu skusze się na mcroyala plus tortilla.

Edytowane przez YETI
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mcKwacz jest slaby bo cheesburger teraz 3,5 + smakuje on jak jakies wiory - jest strasznie taki nijaki i jako typowy zapychacz przy 3 sztukach sie nie sprawdza bo to jakby jesc kartki papieru. Wkrecilo mi sie za to KFC - za 16 zyla mam zestaw strips i dotego bsmart ze stripsem co daje 5 stripow, 2x frytki i picie. Minus ze doje bali ketchup po 1zl bo zawsze bralem 6 ale niech sie teraz pier dola z nim, dam rade. I takie zarelko za 16zl daje rade dla mnie, idzie sie najesc.