Opublikowano 25 marca 201213 l Zrobilem sobie wczoraj domowe cheesburgery wedlug przepisu. Powiem wam, ze smak bardzo podobny do tych z makdonalda.
Opublikowano 25 marca 201213 l Ten gość zna się na rzeczy, ja wg jego przepisu robiłem twistera z kfc i również wyszedł bardzo podobny.
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l Oje.bałem dzisiaj Mega Pocket Barbecue w KFC. Wreszcie jakaś porządna kanapka od wujka Sandersa, bo nawet ma jakiś smak. Bekon zawsze na propsie, więc daję 4-/5
Opublikowano 19 kwietnia 201213 l ludzie, ludzie, zjadłem dzisiaj tego podłużnego gnoja z Burger Kinga z 3 kotletami i papryczkami. No po rostu (pipi)a przepyszne, nie wiem kiedy tak mi smakował burger, chyba najlepszy burger sezonowy od powstania zbójeckiego w maku.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l ludzie, ludzie, zjadłem dzisiaj tego podłużnego gnoja z Burger Kinga z 3 kotletami i papryczkami. No po rostu (pipi)a przepyszne, nie wiem kiedy tak mi smakował burger, chyba najlepszy burger sezonowy od powstania zbójeckiego w maku. Są z sosem musztardowym?
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Jeżeli chodzi o " restauracje" fast food, to tylko i wyłącznie KFC! W Wc' Donaldsie smakują mi tylko frytki i lody, a Burger King to moim zdaniem jedno wielkie nieporozumienie. Jedzenie od nich jest jakieś bez smaku, wydaje mi się o wiele tłustsze, a przede wszystkim kanapką można to nazwać dopiero po zamknięciu oczu( małe gó.wno). Wolę za podobną cenę najeść się w Green Way albo Sphinxie.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l O BK mozna powiedziec wszystko poza tym, ze maja male kanapki Big King XXL, Triple whopper?
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Może mam coś ze wzrokiem, ale za każdym razem kiedy zamawiałem( teraz nie podam Ci co to było dokładnie), to dostawałem jakiś mały szajs, więc zraziłem się do tej " restauracji".
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l W BK idzie się najeść za niecałe 16zł czego o macu czy KFC nie można powiedzieć... Zamówiłem w Krakowskiej jakoś niedawno zestaw za 15 z czymś gdzie była całkiem solidna kanapka ze świeżymi warzywami (fresher czy coś takiego), frytki i cola oczywiście. Najadłem się jak rzadko.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Jeżeli chodzi o " restauracje" fast food, to tylko i wyłącznie KFC! W Wc' Donaldsie smakują mi tylko frytki i lody McD masz też najlepsza kawę.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Nie wiem jak można twierdzić, że za 16zł w KFC się nie najesz. Zestaw z Granderem i jestem usatysfakcjonowany. Jeszcze zrozumiałbym, gdyby to pisał Rozi, ale nie Ty winner :| Tej kanapki z BK muszę spróbować, skoro taka zaje.bista
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Ja tam w KFC kupuję dla siebie kubełek skrzydełek Jakimś tam Granderem, to się może dziecko najeść
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Jutro z ciekawości wstąpię do KFC w GK i około godziny 15, spożywając wcześniej tylko lekką kanapkę o 9 sprawdzę czy się najem za 15-16zł
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l wszystko przebije wieśmaca z maca fixd. Wieśmac jest świetny, suche "mięso", mała bułeczka, plasterek pomidora, cebuli, ogórka i to wszystko na 3 gryzy. No naprawdę interes życia.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Albo mcroyal... to jest bułeczka na 2 chapnięcia i każą sobie za to płacić nie wiem ile teraz jest, 8-9zł? To już wolałbym sobie wziąć 3x cheesburgera. U nas w mieścinie za 6,80zł mam doga, którym najem się bardziej i pożywniej (dużo świeżych warzyw, wielka buła i 2 parówki) niż 5 royalami...
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l Ale mcroyal jest przepyszny, dla mnie to jest numer jeden w mcd. Teraz mają dobrą kanapkę szefa kuchni, "wołowina" i pieczarki, cena coś 11zł
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l McRoyal jest spoko przy tych kuponach czy kartach rabatowych, czyli jak wychodzi tanio. A jeśli jest cena normalna, to sie po prostu nie opłaca.
Opublikowano 20 kwietnia 201213 l McRoyal jest spoko przy tych kuponach czy kartach rabatowych, czyli jak wychodzi tanio. A jeśli jest cena normalna, to sie po prostu nie opłaca. W Mcd nic się nie opłaca, ale raz w miesiącu skusze się na mcroyala plus tortilla. Edytowane 20 kwietnia 201213 l przez YETI
Opublikowano 25 maja 201212 l jak nagle ludziom po reklamie w tv zaczęła ta giuseppe smakować. Zwykła pizza jakich wiele
Opublikowano 26 maja 201212 l mcKwacz jest slaby bo cheesburger teraz 3,5 + smakuje on jak jakies wiory - jest strasznie taki nijaki i jako typowy zapychacz przy 3 sztukach sie nie sprawdza bo to jakby jesc kartki papieru. Wkrecilo mi sie za to KFC - za 16 zyla mam zestaw strips i dotego bsmart ze stripsem co daje 5 stripow, 2x frytki i picie. Minus ze doje bali ketchup po 1zl bo zawsze bralem 6 ale niech sie teraz pier dola z nim, dam rade. I takie zarelko za 16zl daje rade dla mnie, idzie sie najesc.