Ölschmitz 1 517 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 co najlepsze w MOA w krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 22 września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 września 2015 co najlepsze w MOA w krakowie? Patrz co mają jako burgera specjalnego, często są niezłe opcje (z krewetkami, Man Burger z ilością mięsa i bekonu na trzy osoby, indyjski etc.). Z tych standardowych polecam jagnięcinę i warto spróbować tego z burakami. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 23 września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 września 2015 Bizon polecał z burakiem. Ja tam zawsze lubię classic & blue cheese, a także zacny był jagnięcy z sosem jogurtowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Tak, burak i ananas to sa kultowe konfiguracje i kazdy z forumowiczow jesli idzie do MOA to musi z automatu je zamowic + recka na forum bo to chyba taka tradycja troche. Wczoraj wpadlem na szybko do kfc, ta mina grubasa siedzacego obok, ktory zamowil za prawie 20 te male chinskie pudeleczko i widelec a ja big boxa z frytkami, 8 kurczakami i piciem o jezu ale go oczy piekly myslalem, ze sie rzuci na mnie i mi zabierze. Te nóby lykajace slabe nowosci tacy piekni Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Po buraka i ananansa odsylam do mojej recenzji W skrocie - gdyby nie wielkosc burgera i fakt, ze ciezko sie go jadlo to polaczenie smakowe niezgorsze. W sumie o jagniecinie z jogurtem tez pisalem i ten sos jogurtowo-mietowy(?) to jest nadal dla mnie zagadka. A jadlem ostatnio w wawie w republika burger i do moa nie bylo nawet startu. Mniejsza bula, gorsze mieso, cenowo tak samo. Krakusy mialy racje, ta ichnia burgerownia jest serio taka dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 To trzeba było iść do Barn Burgera, jak byłeś w wwa. Zamówić Heart attack i być spełnionym Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Tym razem nie przebywalem w centrum. Ale odwiedze jak sie trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 To trzeba było iść do Barn Burgera, jak byłeś w wwa. Zamówić Heart attack i być spełnionym dokładnie to miałam pisać. był w Warszawie i nie odwiedził najlepszej burgerowni, tylko jakiś szajs. ŻAŁUJ TYPIE Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 W drugim tygodniu bede na weekend w Warszawie wiec nie omieszkam wpasc do tego Barna i popróbować smaków, oczywiście bez warzyw i ananasów! Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Mozecie jeszcze dac namiar na najlepsza pizzerie a nie jakie spizzerio podobne wynalazki to tez chetnie wpadne na jakis obiad. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 To trzeba było iść do Barn Burgera, jak byłeś w wwa. Zamówić Heart attack i być spełnionym dokładnie to miałam pisać. był w Warszawie i nie odwiedził najlepszej burgerowni, tylko jakiś szajs. ŻAŁUJ TYPIE No przeciez napisalem, ze zaluje, tej. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 Mozecie jeszcze dac namiar na najlepsza pizzerie a nie jakie spizzerio podobne wynalazki to tez chetnie wpadne na jakis obiad. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 ja kiedyś bardzo lubiłem tą pizzerie http://www.fratelli.eu/ nawet pracowałem tam chwile 12 lat temu ale ostatnio byłem w niej ze 3 lata temu więc nie mam pewności jaki ma obecnie poziom (chociaż wcześniej przez wiele lat był bardzo dobry) jednak każdy ma inny gust i w sumie ciezko polecić z całkowitą pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 wystarczy polecic sprawdzony lokal, gdzie daja normalne cienkie ciasto i serem bazowym jest prawdziwa mozarella a nie kolejna pizzeria opalana drewnem i butelkami po napojach robiaca pizze na serze gouda Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 wystarczy polecic sprawdzony lokal, gdzie daja normalne cienkie ciasto i serem bazowym jest prawdziwa mozarella a nie kolejna pizzeria opalana drewnem i butelkami po napojach robiaca pizze na serze gouda https://www.facebook.com/MakaiWoda tu o, zaje.bista. no i mozzarella bufala domyślnie jako baza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 na jaszczurke zawsze mozna liczyc, danke schon <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 No, w tym knajpowym rozeznaniu normalnie jak geslerowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 polecam się. jestem milsza i mniejsza od geslerowej. i rzadziej rzucam w kelnerów talerzami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 24 września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 września 2015 wystarczy polecic sprawdzony lokal, gdzie daja normalne cienkie ciasto i serem bazowym jest prawdziwa mozarella a nie kolejna pizzeria opalana drewnem i butelkami po napojach robiaca pizze na serze gouda ta co dałem ma dobre cienkie ciasto i mozzarelle jeśli na tym ci zależy reszta jej walorów jak dla mnie też na wysokim poziomie (przynajmniej jak ostatnio tam byłem) Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 zobaczymy jak wyjdzie, czy bede na 2 dni czy na 3 to sprobuje ogarna neapolitanska i tradycyjna od yanusza + oczywiscie barn czekam tez na inne propozycje warszawiakow, bo nie ukrywam, ze ta od yano w ktorej byl 3 lata temu no to nie jest liderem zestawienia, zobacze jeszcze na sfp.pl moze tam jest jakis ranking Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 Atelier Amaro Srooba, nie widze innej opcji. Tylko tego kolegi nie zabieraj bo sie wywinie na lewa strone przy rachunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 Nie, teraz jade ze swoja to nie bedzie scenek, od kolegi zaplanowalem dlugi odpoczynek aby sie podpreperowac psychicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 btw, w Stuttgarcie znalazłem sobie taka pizzerie prowadzona przez Włochów, spodobal mi sie klimat, wylewalo sie wrecz jesli chodzi o nastroj i ludzikow jak w młodych latach Vita Corleone w Godfather2. Karte i zarcie serwowal sam wlasciciel, typowy sycylijczyk i fajnie nawijal przez telefon i chyba ze swoim ojcem, ktory mial z 90 lat i siedzial na sali na tronie jak jakis Don Vicenzo Canaglia. Tak czy siak, zamowilem pizze, dostalem, chcialem jakis osobny sos pomidorowy do tego to ku rwa typ jaki wyklad zrobil, ze "no no cos cos tam, chyba po wlosku you focking stupido or sth" oczywiscie zapomnij ze sie z nim dogadasz po angielsku, typ kilka slowek tylko na krzyz, dobrze ze roaming potanial w UE to szybko zrobilem translate w telefonie co mu powiedziec". Musialem lagodzic sytuacje ze "komendatori komendatori bene molto bene prosze nie zabijaj". Potem przyszla jakas italiano familia i fajnie sie ich ogladalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 Polecam taki styl życia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 wystarczy polecic sprawdzony lokal, gdzie daja normalne cienkie ciasto i serem bazowym jest prawdziwa mozarella a nie kolejna pizzeria opalana drewnem i butelkami po napojach robiaca pizze na serze gouda https://www.facebook.com/MakaiWoda tu o, zaje.bista. no i mozzarella bufala domyślnie jako baza +1. Bardzo smaczne placki i to co ce(pipi)e dobrą pizzę - składniki wysokiej jakości i prostota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.