M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 Do maki i wody na pewno wpadne, zapowiada sie zaje biscie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 Rewelacyjna jest. Jedna z najlepszych jakie jadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 w vapiano też jest dobra, ale nikt nie patrzy dostaje sie pizze z 3-4 skladnikami, a nie jest nawalone gówna na ciasto, osobno są przyprawy do posypania, jakieś oregano, chilli itd, przy stolikach rośnie bazylia wiec mozna prosto z krzaczka urwac ogolnie oprocz pizzy specjalizuja sie w pastach/makaronach ale zawsze jem pizze u nich Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 Vapiano jak najbardziej na liscie jako drugie miejsce, jak nikt sie nie wstawi za tym Fratelli od yanusza to tam pojade tez na "normalna". Oczywiscie napiwki wy pokrywacie, dogadamy sie jakos paypalem a ja zostawiam zawsze grubo jak gubernator teksasu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 Vapiano jak na sieciówkę nie jest zła, jednak cenowo trochę uwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 Wiedzialem, ze gdzies juz wczesniej widzialem te knajpe. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.526160090814429.1073741889.199983636765411&type=3 Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 o, znów Alan Andersz. Widzieliśmy go w Barn Burgerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 No tu akurat nie ma sie co chwalic. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 Alan andersz, to brzmi glupio. Jakis kolejny "szantel albo marszal". Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 25 września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 września 2015 Anal Andersz, chodził z nim do gimnazjum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 września 2015 http://mcdonalds.pl/kupony/?utm_source=Netsales&utm_medium=various+forms&utm_campaign=Jesienna+Oferta+Rabatowakupony do maka jak by ktoś chciał Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 w macu big mac grand, big mac chicken, jadłem granda i prawie rzygłem, ale to dlatego że już mam dosyć mcdonalda, jak mam ochotę na fastfooda to jade na kebaba, albo szukam kfc, i nigdy nie znajduje bo fiu,tki pochowały się po galeriach. Dlaczego mac ma monopol na knajpy w trasie, przecież tak samo tlumy by zajeżdząły na kurczaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 października 2015 (edytowane) ja dzis poszedlem po 2forU czy jak sie to zwie. wzialem cziza i frytki. kur.wa tak słonych to ja nigdy jeszcze nie jadłem, juz sie chyba na frytki z maka nie zdecyduje. cheeseburger od lat taki sam, po prostu dobry. :wujaszek: :wujaszek: /10 Edytowane 7 października 2015 przez Figlarz Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Przeciez fryty w maku zawsze mocno solili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Z ta sola roznie bywa. Jak sie komu sypnie. Albo dwa razy sypnie. Albo wcale nie sypnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Zawsze co jadłem w macu to frytki były w wersji 200% DLC WIELICZKA Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Mak ma ustandaryzowane solniczki, więc raczej zależy to od ręki "solacza". Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Powinni robić jak belgijski francuski Quick, gdzie nikt nie soli frytek, za to można sobie wziąć małą torebeczkę soli i posypać na ile ma się ochotę. W praktyce przy tych wszystkich sosach w jakich tapla się mięso w burgerach, często wcale nie trzeba jej dodawać. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 października 2015 Przecież w Maku można poprosić frytki bez soli, tylko czeka się dłużej, bo muszą nowe zapodać. Kilka razy już tak robiłem, bo tych przesolonych to się jeść nie da. Choć same w sobie i tak są obeszczane. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 9 października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 października 2015 Ok, bylismy w Maka i Woda. Fajny lokal, uprzejmi kelnerzy. Pizze bardzo smaczne, warto bylo sie przejsc i zjesc co innego niz zwykle. Ci ktorzy sa przyzwyczajeni do pizzy za 20zl i 8 skladnikow to raczej nie maja czego tam szukac. W necie byly opinie, ze brzegi strasznie wyrosniete i za duzo ciasta + nic z tycb rzeczy, brzegi raczej standardowe lub nawet waskie. Swietny sos pomidorowy do pizzy, zamowilem go tez osobno w dipie ale na samej pizzy i tak bylo go wystarczajaco. Jutro sprawdzimy pizzerie na Barskiej albo Grojeckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 511 Opublikowano 9 października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 października 2015 A jak te nowe Big Maci? Yano? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 9 października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 października 2015 No chyba to samo tyle że wieksze. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 9 października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 października 2015 W Burger Kingu chwalili się, że mają nowe większe Big Kingi. Z tego co widziałem na fejsie, po prostu dodali plaster bułki w środek xd Gurwa po co mi więcej pieczywa w burgerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 10 października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 października 2015 Wczoraj wieczorem pojechalismy do Barn Burgera - zaje biste zarcie. Jak ktos lubi burgery to musi odwiedzic koniecznie. Fajny maly lokalik. Maja dobry sos Bbq ktory nie trąci jakims marnej jakosci ogniskiem ani dymem, tylko ma doslownie nute grillowania. Bekon, mieso i bulka bardzo fajnie i smacznie podane, do tego domowe, grube frytki. Warto bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 października 2015 Mały lokal, a ludzie z różnej części Polski odwiedzają i rozmawiają o nim po forach. Grubo się komuś biznes udał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.