Opublikowano 25 września 20159 l w vapiano też jest dobra, ale nikt nie patrzy dostaje sie pizze z 3-4 skladnikami, a nie jest nawalone gówna na ciasto, osobno są przyprawy do posypania, jakieś oregano, chilli itd, przy stolikach rośnie bazylia wiec mozna prosto z krzaczka urwac ogolnie oprocz pizzy specjalizuja sie w pastach/makaronach ale zawsze jem pizze u nich
Opublikowano 25 września 20159 l Vapiano jak najbardziej na liscie jako drugie miejsce, jak nikt sie nie wstawi za tym Fratelli od yanusza to tam pojade tez na "normalna". Oczywiscie napiwki wy pokrywacie, dogadamy sie jakos paypalem a ja zostawiam zawsze grubo jak gubernator teksasu!
Opublikowano 25 września 20159 l Wiedzialem, ze gdzies juz wczesniej widzialem te knajpe. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.526160090814429.1073741889.199983636765411&type=3
Opublikowano 25 września 20159 l Alan andersz, to brzmi glupio. Jakis kolejny "szantel albo marszal".
Opublikowano 26 września 20159 l http://mcdonalds.pl/kupony/?utm_source=Netsales&utm_medium=various+forms&utm_campaign=Jesienna+Oferta+Rabatowakupony do maka jak by ktoś chciał
Opublikowano 7 października 20159 l w macu big mac grand, big mac chicken, jadłem granda i prawie rzygłem, ale to dlatego że już mam dosyć mcdonalda, jak mam ochotę na fastfooda to jade na kebaba, albo szukam kfc, i nigdy nie znajduje bo fiu,tki pochowały się po galeriach. Dlaczego mac ma monopol na knajpy w trasie, przecież tak samo tlumy by zajeżdząły na kurczaki.
Opublikowano 7 października 20159 l ja dzis poszedlem po 2forU czy jak sie to zwie. wzialem cziza i frytki. kur.wa tak słonych to ja nigdy jeszcze nie jadłem, juz sie chyba na frytki z maka nie zdecyduje. cheeseburger od lat taki sam, po prostu dobry. :wujaszek: :wujaszek: /10 Edytowane 7 października 20159 l przez Figlarz
Opublikowano 8 października 20159 l Z ta sola roznie bywa. Jak sie komu sypnie. Albo dwa razy sypnie. Albo wcale nie sypnie.
Opublikowano 8 października 20159 l Zawsze co jadłem w macu to frytki były w wersji 200% DLC WIELICZKA
Opublikowano 8 października 20159 l Mak ma ustandaryzowane solniczki, więc raczej zależy to od ręki "solacza".
Opublikowano 8 października 20159 l Powinni robić jak belgijski francuski Quick, gdzie nikt nie soli frytek, za to można sobie wziąć małą torebeczkę soli i posypać na ile ma się ochotę. W praktyce przy tych wszystkich sosach w jakich tapla się mięso w burgerach, często wcale nie trzeba jej dodawać.
Opublikowano 8 października 20159 l Przecież w Maku można poprosić frytki bez soli, tylko czeka się dłużej, bo muszą nowe zapodać. Kilka razy już tak robiłem, bo tych przesolonych to się jeść nie da. Choć same w sobie i tak są obeszczane.
Opublikowano 9 października 20159 l Ok, bylismy w Maka i Woda. Fajny lokal, uprzejmi kelnerzy. Pizze bardzo smaczne, warto bylo sie przejsc i zjesc co innego niz zwykle. Ci ktorzy sa przyzwyczajeni do pizzy za 20zl i 8 skladnikow to raczej nie maja czego tam szukac. W necie byly opinie, ze brzegi strasznie wyrosniete i za duzo ciasta + nic z tycb rzeczy, brzegi raczej standardowe lub nawet waskie. Swietny sos pomidorowy do pizzy, zamowilem go tez osobno w dipie ale na samej pizzy i tak bylo go wystarczajaco. Jutro sprawdzimy pizzerie na Barskiej albo Grojeckiej.
Opublikowano 9 października 20159 l W Burger Kingu chwalili się, że mają nowe większe Big Kingi. Z tego co widziałem na fejsie, po prostu dodali plaster bułki w środek xd Gurwa po co mi więcej pieczywa w burgerze.
Opublikowano 10 października 20159 l Wczoraj wieczorem pojechalismy do Barn Burgera - zaje biste zarcie. Jak ktos lubi burgery to musi odwiedzic koniecznie. Fajny maly lokalik. Maja dobry sos Bbq ktory nie trąci jakims marnej jakosci ogniskiem ani dymem, tylko ma doslownie nute grillowania. Bekon, mieso i bulka bardzo fajnie i smacznie podane, do tego domowe, grube frytki. Warto bylo.
Opublikowano 10 października 20159 l Mały lokal, a ludzie z różnej części Polski odwiedzają i rozmawiają o nim po forach. Grubo się komuś biznes udał.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.