Opublikowano 19 listopada 20159 l Ed Red lub Moo Moo: stejki sezonowane Pizza Garden: wloska z pieca ceglanego Kebson: pewnie duzo tego, lubilem u Turka na Szewskiej lub spod Bagateli Zapiekanki: klasyka na Placu Nowym w okrąglaku Edytowane 19 listopada 20159 l przez _Red_
Opublikowano 19 listopada 20159 l Kebsy - u Szwagra, ale na Lea (gdzie indziej kiepskie), pod bagatela Pizza - jeśli celujesz w włoską pizzę to Trzy Papryczki, Cyklop, na rynku, Trattoria na cichym kąciku, jeśli byleby było coś na pizzy i byłą dobra, to Franco na bronowicach, CapriNew na Chopina burgery - #tylkoMoa, ew burgerownia przy rondzie Mogilskim, bądź z V.G. food obok selecta (mają też kumpiry) lub Smack przy placu inwalidów
Opublikowano 20 listopada 20159 l jak pizza to tylko pizza garden już tyle osób to poleca a jak byłem w krk z ojcem to mowie "ludzie polecają pizze garden chodźmy" a on "ee tam ale to jest 10 minut drogi od starówki, chodźmy na jakąś pizze która jest pod ręką" ...no i piszliśmy do jakiejś randomowej knajpy obok sukiennic i była mocno średnia
Opublikowano 20 listopada 20159 l w Krakowie nie ma starówki a jak pizza to tylko pizza garden, wiadomo
Opublikowano 20 listopada 20159 l Jak blanty to z Jamajki, jak whiskey to Jack Daniels, gdy dziwki to cycate, a pizza z Pizza Garden.
Opublikowano 20 listopada 20159 l Wizyta w Krakowie bez wizyty w Pizza Garden jest jak Dynastia bez Alexis, jak Świat według kiepskich bez Ferdka, jak Gwiezdne Wojny bez Vadera itp.
Opublikowano 24 listopada 20159 l Już tu tyle razy mówiono o dobrych miejscach w Krakowie, że każdy powinien czaić, że pewne miejsca po prostu trzeba odwiedzić. Wracając do tematu to wszedł drwal. Łomatko jakie to dobre. Warto czekać cały rok na kanapkę, która dzierży palmę pierwszeństwa w McD jeśli chodzi o smak i stosunek zaje.bistości do ceny (zaraz za nim jest Big Tasty). Tu wszystko gra, nie ma nic zbędnego a bułka z bekonem ociera się o geniusz. Jedyny minus(?) to to, że faktycznie ścina głód i w zestawie to robi za obiad i kolację. A wersja pikantna to pomyłka. Drwal ma być delikatny, z tłustym i lejącym serem, który zmysłowo pieści podniebienie w akompaniamencie łagodnego sosu i chrupiącego bekonu. Ostrość mu po prostu nie pasuje. Ale za wersję podwójną bym się nie obraził tylko chyba trzeba by tak z dzień cały nie jeść żeby się z tym zmierzyć. Edytowane 24 listopada 20159 l przez Rudiok
Opublikowano 24 listopada 20159 l ok 13zł, napewno jest bardziej sycący niż np wieśmiak albo bigmak a wersja ostra rzeczywiście słaba, ostrość i smak papryczek nie pasowały mi do reszty Edytowane 24 listopada 20159 l przez Yano
Opublikowano 24 listopada 20159 l W drwalu chyba najlepszy jest ten ser, który sprawia, że kanapka w ogóle nie jest sucha i kapciowata jak pozostałe w Maku.
Opublikowano 25 listopada 20159 l drwal jest dobry, zwlaszcza jak sie wymieni sos na ketchup no ale to w domu lub samemu w aucie gibajac sie jak jakis syryjczyk na dmuchanej tratwie no bo przeciez w makdolanie, nie dodadza ci ketchupu do bulki nawet jak zaplacisz, to juz stanowczo wykracza poza kompetencje obslugi a w BK zadnego problemiku, jakie dodatki sobie nie wymienisz, odejmiesz albo dodasz, robia wszystko co chcesz, u nich nagle kucharz ma juz oprogramowanie w wersji 2.0, ktore pozwala ruszyc reka i doprawic bulke przed jej wydaniem makdolan wy glupie tepe dzidy!11 post specjalnie dla yano aby mogl potem za pol roku przypomniec sobie o moich rozterkach z ketchupem, kiedy bedzie spamowal znowu temat o polityce lub pokemenach
Opublikowano 25 listopada 20159 l przeciez dajaom keczup w maku, sam ostatnio dostalem do zestawu z bikmakiem lol
Opublikowano 25 listopada 20159 l To chyba masz jakas franczyze prowadzona niezgodnie ze standardem, bo byłem już w ponad 10 roznych makdolanach i w zadnym nie dadza Ci do kanapki innego sosu niz ten fabryczny. jak jest sos majonezowy w makroyalu dajmy na to, to moga zrobic bez, ale zeby kucharz posmarowal ketchupem czy musztarda to nie ma takiej opcji, mozsz conajwyzej sobie osobno kupic i recznie samemu dodac. To co napisalem wyzej to oczywiscie rowniez w opcji, jak chcesz dodatkowo zaplacic za ketchup czy musztarde.
Opublikowano 25 listopada 20159 l To psikus z tego maka. Bo przysięgam że byłem tydzień temu w maku 2 razy i za każdym razem dostawałem keczupix za friko. Może dobrze mi z oczu patrzy.
Opublikowano 25 listopada 20159 l chyba jesteście w innych wymairach, bizon mówi o wymianie wkłądu do kanapki, a snadbyowi chodzi o keczup dodawany oddzielnie.
Opublikowano 25 listopada 20159 l To nie chodzi czy ketchup jest za free czy platny, tylko ze te tumany poprostu nie dadza ci do bulki "bo nie i ch uj procedury makdolan american inkorporejted"
Opublikowano 25 listopada 20159 l Pewnie ku.rw.ie syny muszą się ze wszystkiego rozliczyć potem. Tak sądzę.
Opublikowano 25 listopada 20159 l bizon niszczy MC od środka, zamawia drwala, na małej kuchence gazowej dosmaża kotleta, wymienia sos i bułkę, dodaje cebulkę i pomidorka. Edytowane 25 listopada 20159 l przez ajebisty
Opublikowano 25 listopada 20159 l a to wszystko na pace w caddym na miejscu dla oczekujacych na specjalne zamowienie
Opublikowano 25 listopada 20159 l To brać dzisiaj tego ostrego czy nie? To ważne, piszcie. Czili cziz burgera w BK lubię, jeżeli to w czymś pomoże. Edytowane 25 listopada 20159 l przez ragus
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.