grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2015 (edytowane) Jadłem burgera vege z burakiem, zielonym pesto, rukolą (i innymi dodatkami). Ale zdziwiło mnie to połączenie buraka i pesto. Całkiem niezłe. Edytowane 2 grudnia 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 o mój dobry boże warto czekać cały rok na Drwala, dostałem dziś świeżo zrobionego burgera i był GE-NIA-LNY. Ser dosłownie wciekał po ugryzieniu, rozpływał się w ustach, mięso soczyste, składniki pyszne, bułka jędrniutka i prawie chrupiąca, o mój dobry boże, właśnie dostałem foodgasmu <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 w bułkę chrupiącą nie uwierzę, nawet w prawię chrupiącą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 ser na niej z bekonem był mocno przypieczony to prawdopodobnie to mi "chrupało" ale i tak pieczywo było o niebo lepsze niż zwyczajowy kapeć <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 rayos, wytlumacz jak mogles naklamac tak wiele razy w jednym zdaniu, tak sie chyba przeciez nie da, fizycznie nie mozliwe znowu atencjujesz i chcesz nadrobic bo dzisiejszej schizie Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 Je baniutki wie że teraz drwal ma swoje 5 min i chce pojechać na jego atencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 drwal jest dobry, może rajosa poniosła fantazja ale jest dobry, wiec akurat w tym wypadku dajcie chłopakowi żyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 Nie poniosła mnie fantazja, jem Drwala co rok i co rok go ubóstwiam, ale to co dostałem dzisiejszego dnia przebiła moje najśmielsze oczekiwania. Była GOTY i tak dobrej buły w MCD nie jedliście muszę jeszcze te frytki kręcone spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 Teraz są mega fajne kupony do Burger Kinga, za 2 duyhy można się najeść jak prosiak. W sobotę odwiedzam na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 Czemu ten drwal jest tylko zimą? Dzisiaj jadłem, bo tak sie tu nim podniecacie no i kur.wa przehajpowaliscie. Ot, kanapka jak kanapka z makdonalda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 Bo wiesz zima, potrzeba energii, zeby organizm zaczac grzac, wiec trzeba dorzucic do pieca. Pewnie o to chodzi, a latem malo kto ma chec na gorace, ciezkie kanapki z Mc, przypuszczam, ze lody lepiej sie wtedy sprzedaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 Są ludzie, którzy w lato po zjedzeniu Drwala z kręconymi frytami i colą i wyjściu na upał, dostaliby zawału. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 Te kupony do BK są na telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) http://burgerking.pl/cms/en/us/cms_out/digital_assets/files/KUPONY_BK__www.pdfOpiehdoliłby któryś. Edytowane 3 grudnia 2015 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2015 Te kupony do BK są na telefon? Tak, ale w papierowej wersji jest więcej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 http://burgerking.pl/cms/en/us/cms_out/digital_assets/files/KUPONY_BK__www.pdf Opiehdoliłby któryś. a te wystarczy pokazać na telefonie czy mam drukować? Czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 mozna pokazac tego pdfa na telefonie, tam nikt nie robi problemow w jakiej formie to masz Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 W takim bobby burger np. chcieli wydrukowane: https://bobbyburger.pl/promocje/Akurat miałem drukniętą kartkę A4 z wersją lo-fi (bez tła), pokazałem ją i babka zaczęła mi wycinać kupon, po czym go zabrała. Zastanawiałem się nad sensem tego, bo przecież i tak mogę dodrukować więcej kopii bez limitu, co im nie robi różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 Dzięki za te kupony, akurat kupiłem sobie whoppera jr z crispy chicken w zestawie za 15 :-) dobre, znów świeżo zrobione, sycace i smaczne, tylko frytki kiepskie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 w BK to tylko steak house z tych duzych kanapek, a z tych małych kapci Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 2 chili czizy + jeden rodeo i jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 O kurde, faktycznie bardzo sensowna oferta w BK, trzeba odwiedzić. Taki zestawik 4 + 8 i jestem kontent. Spróbowałem dzisiaj tego drwala na ostro i... był całkiem ok. Na pewno nie aż tak dobry jak zwykły, ale i tak wszedł jak złoto, do tego jeszcze 2forU wrap + fryty i całkiem się najadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 No te kupony bardzo fajne, szczególnie porównując do Maka, w którym teraz jest promocja na McDouble z frytkami i Colą, śmiech na sali, bo tyle to on nawet nie powinien kosztować bez promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 Chłopaki dajcie mi namiar na taką kanapkę z BK, żeby nawet 3 dychy kosztowała, ale żebym się NAJADŁ! Nie chcę dopychać frytkami ani colą - chcę konkret mięcho! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 4 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2015 potrojny whopper i dorzuc jeszcze ze dwa dodatkowe kawalki miesa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi