Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jadłem burgera vege z burakiem, zielonym pesto, rukolą (i innymi dodatkami). Ale zdziwiło mnie to połączenie buraka i pesto. Całkiem niezłe.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

o mój dobry boże :banderas: warto czekać cały rok na Drwala, dostałem dziś świeżo zrobionego burgera i był GE-NIA-LNY. Ser dosłownie wciekał po ugryzieniu, rozpływał się w ustach, mięso soczyste, składniki pyszne, bułka jędrniutka i prawie chrupiąca, o mój dobry boże, właśnie dostałem foodgasmu <3 

Opublikowano

rayos, wytlumacz jak mogles naklamac tak wiele razy w jednym zdaniu, tak sie chyba przeciez nie da, fizycznie nie mozliwe

znowu atencjujesz i chcesz nadrobic bo dzisiejszej schizie

Opublikowano

Nie poniosła mnie fantazja, jem Drwala co rok i co rok go ubóstwiam, ale to co dostałem dzisiejszego dnia przebiła moje najśmielsze oczekiwania. Była GOTY i tak dobrej buły w MCD nie jedliście :banderas: muszę jeszcze te frytki kręcone spróbować

Opublikowano

Bo wiesz zima, potrzeba energii, zeby organizm zaczac grzac, wiec trzeba dorzucic do pieca. Pewnie o to chodzi, a latem malo kto ma chec na gorace, ciezkie kanapki z Mc, przypuszczam, ze lody lepiej sie wtedy sprzedaja.

Opublikowano

W takim bobby burger np. chcieli wydrukowane: https://bobbyburger.pl/promocje/

Akurat miałem drukniętą kartkę A4 z wersją lo-fi (bez tła), pokazałem ją i babka zaczęła mi wycinać kupon, po czym go zabrała. Zastanawiałem się nad sensem tego, bo przecież i tak mogę dodrukować więcej kopii bez limitu, co im nie robi różnicy :dafuq:

Opublikowano

Dzięki za te kupony, akurat kupiłem sobie whoppera jr z crispy chicken w zestawie za 15 :-) dobre, znów świeżo zrobione, sycace i smaczne, tylko frytki kiepskie

Opublikowano

O kurde, faktycznie bardzo sensowna oferta w BK, trzeba odwiedzić. Taki zestawik 4 + 8 i jestem kontent.

Spróbowałem dzisiaj tego drwala na ostro i... był całkiem ok. Na pewno nie aż tak dobry jak zwykły, ale i tak wszedł jak złoto, do tego jeszcze 2forU wrap + fryty i całkiem się najadłem.

Opublikowano

No te kupony bardzo fajne, szczególnie porównując do Maka, w którym teraz jest promocja na McDouble z frytkami i Colą, śmiech na sali, bo tyle to on nawet nie powinien kosztować bez promocji.