Opublikowano 8 stycznia 20169 l nowe rzeczy w końcu w kfc, rózne opcje z dodatkowym serem http://kfc.pl/menu/#nowosci miedzy innymi podwojny grander xD
Opublikowano 8 stycznia 20169 l ja jednak tego luja bym sobe położył na tacce i jadł oddzielnie, na (pipi) sie meczyc
Opublikowano 8 stycznia 20169 l No podwójny Grander może być spoko. Pojedynczy jest bardzo okey. A(pipi)isty czy byłeś już może w poznańskim Moa ?
Opublikowano 8 stycznia 20169 l podwojnego grandera napewno sprobuje bo lubie zwyklego tylko jakoś ta bułka wygląda jak jakisz szajs co leżał 4 dni na podłodze
Opublikowano 8 stycznia 20169 l A(pipi)isty czy byłeś już może w poznańskim Moa ? ja bylem. w smaku podobny jak w kraku czyli bardzo dobry.
Opublikowano 9 stycznia 20169 l A(pipi)isty czy byłeś już może w poznańskim Moa ?ja bylem. w smaku podobny jak w kraku czyli bardzo dobry.A jak wielkość lokalu ? Jakiś pożądny metraż czy klita jakaś ? Dużo ludzi było ?Yano myślę że bułka w realu będzie taka jak w normalnym granderze. Edytowane 9 stycznia 20169 l przez balon
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Właśnie o(pipi)ałem tego podwójnego grandera, dla mnie zwykły grander to ulubiona bułka z sieciówek więc ten mocno daję rade. Idzie to normalnie zjeść, no i buła to taka właśnie jakby grahamka z ziarenkami. Wziąłem też te nowe frytki na testa ale nie ma szans żebym je teraz zmieścił. Edytowane 9 stycznia 20169 l przez messer88
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Niedawno jadłem drwala z kurczakiem i ten serowy kotlet, śmierdział starym olejem Chyba pora sprawdzić tego grandera u konkurencji.
Opublikowano 9 stycznia 20169 l A(pipi)isty czy byłeś już może w poznańskim Moa ?ja bylem. w smaku podobny jak w kraku czyli bardzo dobry.A jak wielkość lokalu ? Jakiś pożądny metraż czy klita jakaś ? Dużo ludzi było ? wielkosc podobnie. ludzi bylo dosc malo jak na piatek ~18:00. ale ja bylem rowno tydzien po otwarciu wiec moze dlatego tak.
Opublikowano 10 stycznia 20169 l smakuja wam czisburgery z maca czy tylko ja jestem takim dziwakiem? wczoraj wzialem se 3 +duze frytki i opi,erdolilem na gastro fazie az sie oblizywalem z kolei miesiac temu jadlem drwala i mi nie potrzedł malo jem fast fudow i chyba ten smak tych malych ususzonych burgerow z maca wywoluje jakis sentyment z dziecinstwa bo zawsze jak jezdzilem do babki do lomzy to je wdupcałem
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Ja ich nie lubię. Wczoraj w maku w leciało kombo zestaw z Wieśmacem, Big Macem i Mcchickenem. Odwiedziny w Maku, albo KFC całą drużyną to niezłą rzeźnia, 14 chłopa i każdy podobny pakiet, ludzie się patrzą z przerażeniem.
Opublikowano 10 stycznia 20169 l No nie potrafię tego skatalogować inaczej niż Fast Food zamówiłem chińczyka z dostawa, czas oczekiwania około 90 minut. Po 15 (!!) minutach przyjechał facet z żarciem
Opublikowano 10 stycznia 20169 l to jest ten chiniol co wczoraj o nim gadalas jak juz dostalem swoja (pipi)ova pizze?
Opublikowano 10 stycznia 20169 l to jest ten chiniol co wczoraj o nim gadalas jak juz dostalem swoja (pipi)ova pizze? nie, chinol o którym gadałem wczoraj, to był chinol oddalony o 100m od selectu
Opublikowano 11 stycznia 20169 l jadłem tego podwojnego grandera, calkiem dobry a napewno spory, ale liczyłem że bedzie jednak lepszy w smaku, miał jakiś żółty sos którego prawie wcale nie poczułem, sałata i pomidor też zagineły w tej ilości kurczaka jaka była w bułce
Opublikowano 11 stycznia 20169 l A bułka ta co zawsze, co dali jakąś nową? W KFC są teraz spoko kupony, za 2 dychy można się nawpieprzać jak dziki żbik.
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Jak tego potwora do ust zmieścić? Grander to najlepsza sieciowa kanapka więc jest wysoka poprzeczka.