Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 520,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

ja jednak tego luja bym sobe położył na tacce i jadł oddzielnie, na (pipi) sie meczyc

Opublikowano

No podwójny Grander może być spoko. Pojedynczy jest bardzo okey.

A(pipi)isty czy byłeś już może w poznańskim Moa ?

Opublikowano

podwojnego grandera napewno sprobuje bo lubie zwyklego

tylko jakoś ta bułka wygląda jak jakisz szajs co leżał 4 dni na podłodze

Opublikowano

ja bylem. w smaku podobny jak w kraku czyli bardzo dobry.

Opublikowano

Spróbuję już pod koniec stycznia i ocenię.

Opublikowano

A jak wielkość lokalu ? Jakiś pożądny metraż czy klita jakaś ? Dużo ludzi było ?

Yano myślę że bułka w realu będzie taka jak w normalnym granderze.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Właśnie te bułki całkiem fajnie wyglądają, trochę takie typu Graham.

Opublikowano

Właśnie o(pipi)ałem tego podwójnego grandera, dla mnie zwykły grander to ulubiona bułka z sieciówek więc ten mocno daję rade. Idzie to normalnie zjeść, no i buła to taka właśnie jakby grahamka z ziarenkami. Wziąłem też te nowe frytki na testa ale nie ma szans żebym je teraz zmieścił. 

Edytowane przez messer88

Opublikowano

Niedawno jadłem drwala z kurczakiem i ten serowy kotlet, śmierdział starym olejem :/

Chyba pora sprawdzić tego grandera u konkurencji.

Opublikowano

A jak wielkość lokalu ? Jakiś pożądny metraż czy klita jakaś ? Dużo ludzi było ?

wielkosc podobnie. ludzi bylo dosc malo jak na piatek ~18:00. ale ja bylem rowno tydzien po otwarciu wiec moze dlatego tak.

Opublikowano

Cześć Michał, ty niedobry sukinkocie.

Opublikowano

smakuja wam czisburgery z maca czy tylko ja jestem takim dziwakiem? wczoraj wzialem se 3 +duze frytki i opi,erdolilem na gastro fazie az sie oblizywalem z kolei miesiac temu jadlem drwala i mi nie potrzedł

malo jem fast fudow i chyba ten smak tych malych ususzonych burgerow z maca wywoluje jakis sentyment z dziecinstwa bo zawsze jak jezdzilem do babki do lomzy to je wdupcałem

Opublikowano

Ja ich nie lubię.

Wczoraj w maku w leciało kombo zestaw z Wieśmacem, Big Macem i Mcchickenem. Odwiedziny w Maku, albo KFC całą drużyną to niezłą rzeźnia, 14 chłopa i każdy podobny pakiet, ludzie się patrzą z przerażeniem.

Opublikowano

No nie potrafię tego skatalogować inaczej niż Fast Food :obama:

zamówiłem chińczyka z dostawa, czas oczekiwania około 90 minut.

Po 15 (!!) minutach przyjechał facet z żarciem :dafuq:

Opublikowano

to jest ten chiniol co wczoraj o nim gadalas jak juz dostalem swoja (pipi)ova pizze?

Opublikowano

to jest ten chiniol co wczoraj o nim gadalas jak juz dostalem swoja (pipi)ova pizze?

nie, chinol o którym gadałem wczoraj, to był chinol oddalony o 100m od selectu :gayos:

Opublikowano

jadłem tego podwojnego grandera, calkiem dobry a napewno spory, ale liczyłem że bedzie jednak lepszy w smaku, miał jakiś żółty sos którego prawie wcale nie poczułem, sałata i pomidor też zagineły w tej ilości kurczaka jaka była w bułce

Opublikowano

A bułka ta co zawsze, co dali jakąś nową?

W KFC są teraz spoko kupony, za 2 dychy można się nawpieprzać jak dziki żbik.

Opublikowano

Jak tego potwora do ust zmieścić? Grander to najlepsza sieciowa kanapka więc jest wysoka poprzeczka.