Gość Rozi Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 To lipa że zmienili sos w tym podwójnym Granderze bo ten z klasycznego jest zaje bisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 (edytowane) A bułka ta co zawsze, co dali jakąś nową? W KFC są teraz spoko kupony, za 2 dychy można się nawpieprzać jak dziki żbik. slabe te kupony:/ Edytowane 11 stycznia 2016 przez standby Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 11 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 stycznia 2016 Na pewno lepsze niż na przykład w Maku. Poza tym, oferta dużo lepsza niż jak jest brak kuponów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 bułka w nowym granderze jest zupełnie inna, nawet ok, lepsza niż na fotce ale jest kłopot - to kosztuje ok 19 zł i raczej nie jest warte swojej ceny, mimo że jest sporo żarcia to jednak bardziej sie można najeść kupując 8 skrzydełek za 12zł no ale tak żeby spróbować to ok chociaż pewnie skupie sie teraz na pozostałych nowościach a nie bede wracał do podwojnego grandera mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Ja kfc juz definitywnie wykreslilem ze swojego menu i moja noga tam nie postawi. Nigdy nie widzialem tam specjalnie czegos dla siebie a po ostatniej zemscie montezumy pier.dole te "knjape" szczerze. Jak kurczak to tylko z rozna w budzie kolo kauflandu. Wczoraj ponownie zawitalem do moa i zaczyna mi sie, mimo wciaz wysokiej jakosci i dobrego smaku, przejadac. Pora poszukac czegos nowego w kategori milonego w bulce. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Przeczytaliscie sobie jak yano jedzie na fast food po kanapke, wyobraziliscie sobie scene jak bezdomny je burgera i odechcialo wam sie fast fooda ? Mieliscie tak kiedys ? KFC potrafi rzeczywiscie wplynac na przebieg naszego trawienia z powodu swoich ostrych kompozycji przyprawowych. Chyba ze dwa razy zamowilem lagodne stripsy i nie powiem, byly spoko. W niedziele jak wracalem z ziomkiem to sie kazalem zawiezc do BK i o jezu jaki ten big king z dodatkowym bekonem i 3 mieskiem byl pyszny jak na sieciowke. A Drwal z maka to juz od dawna troche suchy wior jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 http://www.dongxuan.pl/ Najlepszy chinol w Krk z dostawą - Phoung Dong http://www.bar-orientalny.pl/pl/- polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 Przeczytaliscie sobie jak yano jedzie na fast food po kanapke, wyobraziliscie sobie scene jak bezdomny je burgera i odechcialo wam sie fast fooda ? Mieliscie tak kiedys ? czytaliście kiedyś pierdolenie bizona na forum, i odechciało wam sie jeść? mieliście tak kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2016 (edytowane) Załatwiłem się zniżki pracownicze w całym food courtcie w galerii. Duże bułki z maka po 4zł polecam ten styl życia. 30cm w subwayu za 6zł. W KFC nie wiem, bo nie lubię, ale pewnie też tanio. Edytowane 12 stycznia 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 16 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2016 Czy można zepsuć dobrą kanapkę dodając do niej (przyjemniej w teorii) więcej sera? No nie, ale KFC się to jednak udało. Grander cheeser to nieporozumienie. Sucha i twarda ciemna bułka, sery, których nie czuć, biedne i wysuszone pieczarki i nie pasująca rukola, a, jeszcze zimny pomidor, jedynie wkładka czyli kurczak w porządku. Żałuję i odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2016 Mnie te pieczarki wręcz jakoś odpychają. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 Nie wiedziałem, że są tam pieczarki, myślałem, że to nieusmażony kurczak się żuje, wyplułem, a tu pieczarki. Również nie polecam, jeszcze ten sos taki kwaśny. Drwal nadal najlepszy. A właśnie, wczoraj zjadłem sobie wieczorem drwala w Macu, ale że dosiedli się znajomi, to wziąłem sobie jeszcze Fishburgera. To był błąd opychać się tak na noc A Fishburger? Biedna, "goła" bułka, kotlet z ryby i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 No zależy co wziąłeś z tego Fisha. Jak jakiegoś golasa to fakt duchar ale pikantny tuna burger jest zaje bisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 o taki fishburger z maca: Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 aaaa myślałem że w Nortfishu dobrałeś kanapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 17 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2016 grander z serem i pieczarkami to jakieś nie porozumienie, nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 No właśnie, jak wygląda sprawa z tymi bugerami z nortfisha ? Mam ochotę na jakiegoś fishburgera, ale przecież nie tę płastugę z paluszkiem ze zmielonej pangi z maca. Konkretnie chodzi mi o jakość bułek northfishowych, bo na materiałach promocyjnych wyglądają jak jakieś czerstwe, wysuszone kajzerki Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Ja jadłem tortillę z łososie i była bardzo dobra. Polecam też kalmary w cieście, chociaż nieco za tłuste są. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Tokar ja jadłem Tuna Burgera z NF. W smaku top kanapek z sieciówek, a bułki lepszej z sieciówek nie jadłem. Do tego miałem jakiś kupon na -50 % ceny Tak czy nowak bardzo polecam akurat tą kanapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 tuna burger jest super Cytuj Odnośnik do komentarza
autoklasyka 65 Opublikowano 18 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2016 Wszystkie bary fast food i inne cuda dla otępiałego społeczeństwa spalić żywcem bez ostrzeżenia. BÓG TAK CHCE. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 Jakby jeszcze ktos nie wiedzial to w macu pojawily sie kupony. Nic w sumie ciekawego, to samo co ostatnio. Jak nie macie wersji paiperowej to zapytajcie przy kasie i albo wam dadza albo po prostu zrobia rabat. Wazne do konca marca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 19 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2016 2 czizy za 6 zł... Jak żyć...? Już słyszę te lamenty gimby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 20 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2016 Jakie lamenty przeca to tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi