Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale z frytami 1szy raz spotkałem kebsa, w Polsce tak nie podają.

Podają, ale nie jest to chyba jakoś super popularne

Greckie gyrosy zwykle maja frytki w sobie.

W polsce w paru miejscach widzialem ale rzadko

Opublikowano

U nas na Podkarpaciu to dość popularne - kebab razem z frytkami w środku. Tylko fryty muszą być dobrze chrupiące żeby się nie rozmemłały w kebsie.

Opublikowano

No i zjadłem tego McRoyal Tasty i był bardzo okey. Dostałem świeżo zrobione, nie było nic z suchara. W smaku taki mocno Burger Kingowaty ale to na plus. Ogólnie jak na Maca to bardzo smaczny.

Opublikowano

Honey BBQ Supreme to absolutny czempion sieciówkowy. Najbardziej nie-BKowy burger zarazem, a to dlatego że nie ma dominującego składnika, za to całość tworzy unikalną kompozycję. Mam nadzieję że to nie sezonowa...

Opublikowano

Jezus maria, dzisiaj jadłem tego Double Grander Cheeser, nigdy nie widziałem tak wielkiej kanapki sieciówkowej. Bardzo dobry, fajna bułka, bekonik, ale ciężko to jeść i można się uje.bać jak dziwka.

Opublikowano

Nie zanosi się i całe szczęście, bo są lepsze rzeczy od niej.

Opublikowano

in-store-wifi-hero-panel-the-m-option-1-

Gdzie tu porównanie do Drwala, McRoyala, czy Tasty???????????????

Opublikowano (edytowane)

Takie, że na wspomnienie tego drwala i innych kanapek ze spermą łysego konia z maka robi mi się niedobrze, a akurat The M mi najbardziej smakuje i handluj z tym synek :)

Edytowane przez [InSaNe]
Opublikowano (edytowane)

Byłem raz w wegańskiej knajpie, jedzenie może i spoko, tylko ci ludzie tam jacyś tacy zyebani

no i koorwa za kiełki z tofu zapłaciłem 40 zeta, a i tak byłem głodny

Edytowane przez gekon