Yano 3 697 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 z innej beczki w KFC też są nowości, maxi twisty i jakieś pseudo burrito http://kfc.pl/menu/nowosci/ maxi twisty są całkiem spoko, takie połączenie grandera z twisterem Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Chyba wolę MOM z maca, niż tego gumiastego kurczaka. Właśnie wtrynilem texas grandera, buła spoko, ale ten kurczak, no nie wiem co tak słabo. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Dziwne, bo pierś w Granderach zwykle jest delikatna, buła raczej gumowa. Chociaż i tak lepiej mi smakuje niż podeszwy z Maka. Cytuj
_Red_ 12 009 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Zjadlem wlasnie ten promocyjny kubelek z kfc. Szczerze. Pierwsze sa dobre3-4 kawalki rego kuraka. Potem ten smak mdli:/ Mowisz o wtorkowym kubelku za 15 zl? Okolo godz.19 zjadlem 6 kawalkow (nawet duzych, chyba krojone z cwiartki kuraka) z 10, reszte żona. A jak w nocy mnie zemdlilo prawie do porzygu to jedynie rumianek pomogl. Idz pan w hui, nigdy wiecej paniery z glebokiego tluszczu z dodatkiem kosci i kurczaka. Cytuj
messer88 6 453 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Kto z KRK niech sprawdzi budę pod makro na Jasnogórskiej, burger de luxe za 15 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Ch,ujowe te nowe buły z mcd. Suche, słaby sos. Cytuj
_Red_ 12 009 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Kto z KRK niech sprawdzi budę pod makro na Jasnogórskiej, burger de luxe za 15 Jażem kiedyś polecał tę budę spod Makro. I tak przepłaciłeś (xd) bo ja chyba za Burger American czy coś buliłem 10zł i miał normalną wołowinę a nie jakieś pomyje 30% mięso mechanicznie oddzielane z dupy. Także tego, podjadę tam na pewno znowu. Cytuj
Rudiok 3 356 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Fat Bob Burger Poznań - zacnie, dużo mięcha (wołowina plus żeberka, mmm), świetne fryty, ciekawa bułka. Lokal trochę w bocznej uliczce rynku ale warto zboczyć. 8/10 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Zjadlem wlasnie ten promocyjny kubelek z kfc. Szczerze. Pierwsze sa dobre3-4 kawalki rego kuraka. Potem ten smak mdli:/Mowisz o wtorkowym kubelku za 15 zl? Okolo godz.19 zjadlem 6 kawalkow (nawet duzych, chyba krojone z cwiartki kuraka) z 10, reszte żona. A jak w nocy mnie zemdlilo prawie do porzygu to jedynie rumianek pomogl. Idz pan w hui, nigdy wiecej paniery z glebokiego tluszczu z dodatkiem kosci i kurczaka. Ototo, dalem sobie juz dawno spokoj z kfc. Najch.ujowsza knajpa dla mojego zoladka, co posilek to jakis problem. A jak ktos musi kurczaka mocno to serio polecam te z rozna kolo Kauflandow czy innych marketow. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 uwaga nie kupujcie burrito w KFC skusiłem sie i strasznie sie wkurzyłem w smaku nawet spoko ale jest strasznie małe!! myślałem że bedzie 2 razy większe jest mniejsze od maxi twista a kosztuje więcej, w dodaktu ma niewiele mięsa i ryż a maxi twis ma głownie mięso - znacznie lepsza opcja niz to cholerne burito Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 KFC w stosunku wielkość/cena było zawsze słabe. W macu najem się za te 20 zł, w kfc niekoniecznie. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Big Box w kfc ze stripsami, nozkami, frytkami i napojem i jezeli tym sie nie da na jesc to wy chyba macie jakas czarna dziure zamiast zoladka. 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 burrito kfc bardzo pycha, naprawdę. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 (edytowane) jak dla mnie w kfc najbardziej opłacalna jest paczka 8 skrzydełek za 12zł, akurat 8 skrzydełek jest dla mnie w sam raz, a cena ujdzie nie to co (pipi)ane małe "burrito" za 15zł (pipi) zjadłem to po 16 a jak wychodziłem z pracy o 20 to pojechałem do maca na podwojnego mcroyala... wy(pipi)ałem kasy na żarcie dziś za trzech a za 15zł miał bym u chińczyka taką porcje jedzenia że bym sie najadł na 2 dni... no ale cóż... wczoraj właśnie jadłem chińczyka i dziś mi jelita wybuchają .... i tak źle i tak niedobrze ps. tylko niech nikt nie proponuje "yano zjedz normalny obiad" - jeszcze mnie nie po(pipi)ało burrito kfc bardzo pycha, naprawdę. może i niezłe w smaku ale taka wielkość za taką cene to jest rozbój Edytowane 4 marca 2016 przez Yano Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 burrito kfc bardzo pycha, naprawdę. może i niezłe w smaku ale taka wielkość za taką cene to jest rozbój wiedziałem ze się wpier,dolisz znowu z tym samym co na poprzedniej stronie. W ch,uju mam ze dla ciebie za mały, mój był w sam raz, masz poryte mózgowie i kubki smakowe, płqaczesz bo nie zjadęłs wystarczajaco duzo jakis kanapek m w mc, za bardzo sadzisz ze twoje zdanie jest w tym temacie wazne tylko dlatego ze chwalisz sie ze lubisz majonez i krwawiacy odbyt. Pisze o smaku, był bardzo ok. Cytuj
messer88 6 453 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 W KFC za 20zł to idzie zjeść grandera i jakieś stripsy, zawsze biorę takie kombo i nawet na kacu jak mam apetyt na takie żarcie to jestem tym najedzony. Kto z KRK niech sprawdzi budę pod makro na Jasnogórskiej, burger de luxe za 15 Jażem kiedyś polecał tę budę spod Makro. I tak przepłaciłeś (xd) bo ja chyba za Burger American czy coś buliłem 10zł i miał normalną wołowinę a nie jakieś pomyje 30% mięso mechanicznie oddzielane z dupy. Także tego, podjadę tam na pewno znowu. Ostatnio nie mieli już takiej bułki w menu, ten american też rozmiarowo był taki gigant ? Za tego de luxa to nie wiedziałem jak się zabrać żeby się nie u(pipi)ić. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 (edytowane) u mnie już definitywnie stripsy MC wygrywają ze strtipsami KFC, smaczniejsze, no i blue cheese, kfc takiego nie ma. za 20 zl masz 9 stripsów, ciężko się nie najejsc. Edytowane 4 marca 2016 przez milan Cytuj
messer88 6 453 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Nuggetsy ? X lat nie jadłem, aż se chyba jutro przypomnę. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 Nuggetsy ? X lat nie jadłem, aż se chyba jutro przypomnę. nie, stripsy, też długo nie wiedziałem ze mc ma, myslalem ze mają tylko te mielonkę kwadratową. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 4 marca 2016 Opublikowano 4 marca 2016 jadłem tego burgera w Moa. Jest wielki ale wziąłem BBQ i to nie był dobry wybór, chyba nie lubię tego smaku Wziąłem sobie normalnego burgera z sosem BBQ na pierwszy raz w MOA i czuć było buraczki jak jadłem. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Jest teraz konkret kubełek za 22 ziki chyba w KFC, same stripsy / mini stripsy i 2 x frytki. Polecam serdecznie, żadnych kości, obgryzania, dobra rzecz. Ten, kto tu pisze, że nuggetsy z Makdolana są ok może od razu iść wpierdalać piasek z kontenerów przy drogach, podobny poziom. Wolę kuraka z grilla zjeść, serio na czym wy się wychowaliście? Na boczniakach?? ;/ Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 przeciez pisze ze to mielonka debilu. a ten kubełek musze wziąć, nigdy nie brałem kubełka własnie przez yebane obgryzanie, to takie upadlajace. 1 Cytuj
_Red_ 12 009 Opublikowano 5 marca 2016 Opublikowano 5 marca 2016 Dlaczego nienawidzisz wujka, nienawidzicielu. Ostatnio nie mieli już takiej bułki w menu, ten american też rozmiarowo był taki gigant ? Za tego de luxa to nie wiedziałem jak się zabrać żeby się nie u(pipi)ić. Tak, za 10 zł skuhwysyn był duży, nie wiem jak im się to opłacało. Narobiłem sobie smaka ponownie Cytuj
Gość Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 (edytowane) burrito kfc bardzo pycha, naprawdę. może i niezłe w smaku ale taka wielkość za taką cene to jest rozbój wiedziałem ze się wpier,dolisz znowu z tym samym co na poprzedniej stronie. W ch,uju mam ze dla ciebie za mały, mój był w sam raz, masz poryte mózgowie i kubki smakowe, płqaczesz bo nie zjadęłs wystarczajaco duzo jakis kanapek m w mc, za bardzo sadzisz ze twoje zdanie jest w tym temacie wazne tylko dlatego ze chwalisz sie ze lubisz majonez i krwawiacy odbyt. Pisze o smaku, był bardzo ok. Milan jaki bulwers. Czuje, ze juz kiedys tak sie tlumaczyles, ale niekoniecznie chodzilo o jedzenie. Edytowane 6 marca 2016 przez Gość Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 6 marca 2016 Opublikowano 6 marca 2016 wczoraj jadlem burito i i tego poceta toskania. Oba dobre. Burito faktycznie male jak na 20 zeta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi