Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest normalna mielona wołowina. Co nie zmienia faktu, że też wolę sam burgera zrobić.

Nie koniecznie,był czas że miałem ich mrożone kotlety.Dopóki smażyłem było ok,ale jak raz poddusiłem to pół gara tłuszczu.Jak zwykle mielone ma do 15% tłuszczu,to tutaj chyba z 30.

Opublikowano

Ty rudy leniu zacznij ćwiczyć a nie że dupa rośnie na lato.Jedynie co ci zostanie to dawanie przypakowanych kolesi w avatary.

Liti, piłeś?

Chuchnij 

Opublikowano

Też mierzycie ilość tłuszczu w mięsie przed jedzeniem? Czego używacie, yanometra?

Opublikowano

Jak moja babcia mówiła, że to nie mięso to wybacz ale posłucham starszej osoby, która pamięta jak normalna mielona wołowina smakuje. Pozdrawiam.

Czasy się zmieniły już nie używają tzw 'pink slime' tylko 100% wołowiny i to jest fakt.

Opublikowano

Też mierzycie ilość tłuszczu w mięsie przed jedzeniem? Czego używacie, yanometra?

Ja standardowo, ważę mięso, potem wyciskam cały tłuszcz, ważę ponownie i obliczam procenty. Tanio i szybko

Opublikowano

Ja apeluje zeby spartakusy swoja zywieniowa fantastyke uprawialy u siebie w grupowcu. Dziekuje.

Jedni lubią robić śmietnik z organizmu, a inni nie. Żadnej fantastyki tu nie widzę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestesmy wlasnie z Kitty w maku gdzie mozna robic customizajce burgera i przyznam ze wychodzi to nad wyraz dobrze. Zrobilismy sobie zupelnie inne burgery i oba byly dobre. Jakosciowo znacznie bliżej im do prawdziwych burgerowni niz do maka

Polecam mocno chociaz raz przetestowac

Jedyne co to cena dosyc spora. Ale wg mnie ujdzie cenowo

Opublikowano

zrobiliscie sobie burgery i były dobre, to znaczy że jedliście swoje burgery, kitty, czy kawałki brody  yano Ci nie przeszkadzały? A moze dodawały kolorytu?

Opublikowano

no dobra wróciłem

foto z maka

jak widać nie wyglądają jak makowe, wyglądają naprawde porządnie, i smakują też porządnie

142g07t.jpg

chociaż ta moja wersja (po lewej) była tak duża że ciężko sie jadło, ale sie udało :D

• Plusik 1
Opublikowano

Yano to nie moglo smakowac porzadnie bo mieso, czyli sedno burgera, w macu jest ch.ujowe i niewazne czym sobie je oblozysz, nie bedzie to nigdy "porzadne".

• Plusik 1