Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano

Zjadłem dzisiaj no i drwal jak drwal, spoko ale brakuje tam jeszcze jakiegoś warzywka.

Szczerze? Chyba wolę tego nowego z burakiem.

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

No jakis ogóras albo inna klucha octowa bym tam sie przydała.

Znalazłem za to nowe uzależnienie - sos Blue Cheese z maca. Jezuuuuuuu. W ogóle to dzięki temu dotykowemu zamawianiu odkryłem inne sosy niż tylko musztarda/bbq/słodko kwasny

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Tak na szybko to jakie frytki polecacie?? Ostatnio nie chce mi sie obierac ziemniaków wiec kupuje mrożone. Taki fast food z raz na dwa miesiące sobie robie. Wole smażyć w oleju (nawet mam specjalny garnek) i nie lubie tych całych ćwiartek tylko cos karbowanego. Ktoś coś??

Opublikowano

Z mrozonymi trzymam sie zasady ze lepiej kupowac drozsze i markowe. Te tanie to praktycznie czysty, zmrozony ziemniak. Ale moze robiony w oleju sie sprawdzi bo w piekarniku srednio (dlatego tutaj lepiej drozsze bo sa juz podpieczone). McCain, Aviko i styka.

• Plusik 1
Opublikowano

Skusilem sie na te kanapke drwala i zdecydowanie nie moje klimat. Cena jest wyzsza ale fakt jest tez taki, ze i sama bula troche wieksza. Mocno czuc bekon wiec jak ktos jest fanem to dobra opcja. Niestety cale to go.wno jest tak suche, ze musialem sobie otworzyc keczup do frytek bo nie szlo zjesc, takie trociny. Cos tam ciapneli jakiegos majonezu pod kapelusz ale jak na taka porcje to zdecydowanie za malo, nie mowiac juz o chocby odrobinie soczystosci miesa, ktorej w macu po prostu brak z definicji. Zjesc mozna, najesc sie/zapchac w sumie tez, ale czekac na tego burgera pol roku z wywieszonym jezorem to trzeba miec bardzo niskie wymogi kulinarne.

• Minusik 1
Opublikowano

McDonalds... czasem napada mnie taka ochota na te śmieciowe żarcie i po wybuleniu 7 euro na big maca z frytkami i colą żałuje zawsze... Ostatnio odkryłem dobry kebab gdzie kebaby robi starsza Pani w fartuchu... jakie dobre... i 3,50 za bułe  :banderas:

Opublikowano

Tylko northgish ma to siebie że wszystko jest mega nijakie, te dodatki, same ryby, no nie ma w nich nic powalającego. Jedynie spoko był tuna burger ale go nie wiedziec czemu skasowali :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostry drwal - słabe jak na drwala. Chyba z roku na rok coraz mniejszy ser dają i już się tak nie ciągnie. A ostrzejsze to bywają komentarze na forumku. No słabo.

Opublikowano

no przereklamowany ten drwal w (pipi), ja dorwalem pikantnego, w ogole ten kotlet serowy i ten drugi troche za maly jak na taka bulke bylo i mialem wrazenie ze jest pusto i sucho.

Opublikowano

Jadłem wczoraj zestaw w KFC i ten ich Zinger mnie skusił. Bułka flak, majonez, zdechła sałata no i kurczak super bo gruby kawał i panierki w sam raz ale ogółem z frytkami i colą nie urwało. Smaczne ale nie za cenę 21 złotych.