Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no przereklamowany ten drwal w (pipi), ja dorwalem pikantnego, w ogole ten kotlet serowy i ten drugi troche za maly jak na taka bulke bylo i mialem wrazenie ze jest pusto i sucho.

Bierz pikantnego Drwala, mów że chu.jowy. Do you even yano, bro?

Drwal ma być łagodny, ser nadaje tej łagodności, bekon przełamuje. Ach, jadłem w niedzielę, oczywiście z frytkami zakręconymi z sosem śmietanowym :3 

Podwójny Wieśmac i McRoyal zaraz za nim.

Opublikowano

To nie fast food, ale żarcie z dostawą do domu:

http://allegro.pl/rolada-biszkopt-szpinakowo-serowo-lososiowa-domowa-i6386362569.html#thumb/1

Dziwi mnie to, że na Allegro jest sporo żarcia robionego amatorsko w domu:

http://allegro.pl/dania-gotowe-74056

Raczej bym nie kupił takiego kurczaka robionego przez kogoś. Bo nie wiem, czy ktoś myje ręce tak często jak ja:/

Opublikowano (edytowane)

Zjadlem dzisiaj po raz pierwszy drwala i ledwo go wepchnalem. To nie to co cheesy ktore wchodza gladko. Jednorazowo ok i ten boczek byl dobry. Mam dosyc Mc na pol roku.

Edytowane przez Plugawy
  • Minusik 1
Opublikowano

Od dzisiaj w maku do hm dodają pokemony, chyba 12 rodzajów pikachu, magikarp i inne nie tylko z pierwszej generacji. Co ważne są bardzo dobrze wykonane i nieźle wyglądają nie są tak tandetne jak ostatnie od Nintendo z marianem.

Opublikowano

Jeszcze taki tip unikajcie maków z kasami i osobnym punktem odbioru. Knajp że starym systemem jest coraz mniej ale dostaniecie tam lepsze żarcie.

Opublikowano

W nowym systemie mięso smażone hurtowo ląduje w podgrzewaczu, często na bardzo długi czas, w starym przygotowuje się je na bieżąco w chwili pojawienia się zamówienia. Mowa tu o "wołowinie" z bigmac-a, mc royala itp., białe mięso, zawsze ląduje w podgrzewaczu.

Opublikowano

xD

to ja jednak wybieram tak samo smakującą jak zawszę podeszwę + wygodę związaną z zamawianiem ekranowym (niesamowite udogodnienie).

Opublikowano

Wczoraj jadłem pierwszy raz w subwayu, bo byłem akurat w wielki mieście i zawitałem.
Nom nawet spoko żarcie, tylko pierw wybieramy dodatki, a potem płacimy i nagle ze standardowej kanapki za 12,99 (czy ile tam było) wychodzi trochę więcej. Sprytne. 

Opublikowano

Nigdy tak nie miałem. Wybor pieczywa, warzyw, przypraw i sosów nie wpływa na cenę. Jak zamawiasz suba z szynką a dokladasz opcjonalnie salami, sera, do tego podwojny rozmiar to tak się dzieje.

:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w kfc są staro-nowe rzeczy

te małe kubełeczki bites'ów z 4 różnymi sosami

indyjski curry i tajski chilli te dwa były wcześniej chyba

i dwa nowe włoski pomidorowy i mexykański

http://kfc.pl/menu/nowosci/

ogolnie te bitesy sa calkiem spoko i niektóre sosy naprawde fajnie pasują, wiec chyba sobie sprobuje

chociaż stosunek ceny do ilości jest beznadziejny