Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Do McDolana rzucili znów New Yorka. Ale z panną spróbowaliśmy tym razem kurczaków no i sztosik, szczególnie wrap z ananasem i curry.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 520,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

kurde bele new york beef jest średniawy a już kilka razy był w tym roku, kończą im sie pomysły...

niech dadzą znowu tasty 2x royala

Opublikowano

Mija już prawie rok, od kiedy McDonald's w USA wprowadził dostępność menu śniadaniowego przez cały dzień. Mogliby kurde już tak zrobić w Polsce, nie dla każdego "rano" to jest kurde godzina 10.00.

Opublikowano

Przecież tego menu śniadaniowego nie da się jeść. Ostatnio wziąłem wrapa z pieczarkami i wołowiną - połowa wyładowała w koszu.

Opublikowano

On o tym wie dlatego to napisal

Opublikowano

dla mnie też te śniadania w macu to nazizm, poza kawą nie widze tam dla siebie nic do żarcia. najgorszę są te obrzydliwe tosty

Opublikowano

jeeezu jak codziennie przechodzilem przez podziemia na centralnym to sie tego (pipi) tyle nawpie,rdalalem ze mam wyrzuty sumienia po 5 latach nadal

Opublikowano

Przecież tego menu śniadaniowego nie da się jeść. Ostatnio wziąłem wrapa z pieczarkami i wołowiną - połowa wyładowała w koszu.

A nie z wieprzowiną? Bo wieprza mają niezjadliwego, to fakt.

Na Węgrzech mi za to jajecznica w McD smakowała, z pieczarkami i szynką. U nas by chyba się nie przyjęła no bo przecież każdy Janusz w domu se zrobi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jadłem wczoraj te chipsy w McDonaldzie, obrzydliwe. Jakby cały dzień leżały we frytownicy. Smak oraz konsystencja gówna.

Opublikowano

Jadłem wczoraj te chipsy w McDonaldzie, obrzydliwe. Jakby cały dzień leżały we frytownicy. Smak oraz konsystencja gówna.

myślę, że kłamiesz. Z sosem śmietanowym muszą być ok. Pod koniec tyg będę miał okazję sprawdzić.

Opublikowano

Ja tez kiedys jadlem chipsy z maka.potwierdzam ze okropne badziewie

Opublikowano

myślę, że kłamiesz. Z sosem śmietanowym muszą być ok. Pod koniec tyg będę miał okazję sprawdzić.

z sosem śmietankowym byle guwno jest ok ;/ 

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Czyli w sumie jak 99,99% serwowanych tam rzeczy.

Opublikowano

Drwal :dynia: Powinno sie to w menu nazywac Wior.

Opublikowano

Oj coś na łeb na szyję ten Mak leci. Faktycznie ostatnio same wióry, jedynie Wiesiek zjadliwy.

Opublikowano

ogólnie imo sieciówkowe fast foody jak mac czy kfc są drogie, kubeczek lodów za 5,70 imo trochę przeginka. akceptowalna cena mcdonalda i kfc to z cebulowych kuponów.

on top piłem tego owocowego smoothies z mc donalda o smaku mango z ananasem to spoko ale 7,90 to przegięcie.

Opublikowano

Wczoraj widzialem jak ktos tam sie krecil z kuponami wiec chyba jakies nowe rzucili.

I tak sobie zamawialem te duze frytki za 6,40zl i tak sobie myslalem, ze ku.rwa w kauflandzie to za te cene jest bez promocji z 1,5kg paka. (w nawiazaniu do posta Orzeszka)

Opublikowano

Teraz to nawet  nie musisz mieć tych kuponów przy sobie. Wystarczy, że się spytasz czy są kupony i że prosisz np zestaw big macka za 10 zł albo 2 lody za 5tkę