Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio jedzone w Maku

- WieśMac słaby dla mnie, to mięso jest za cienkie, za mało mięsa do czorta!

- MacRoyal kocham tą kanapkę, podwójny to już w ogóle ideał.

- Nuggetsy x6 zdecydowanie wolę KFC.

- Frytki prosiłem i chciałem nie solone, pani mi zrobiła i... były słone jak zawsze. Frytki z KFC lepsze.

Opublikowano

Mała "dieta" ostatnio więc słabo, bo zjadłbym może mamuta + ewentualnie łódeczki z sosem i czułbym się praktycznie pełny. Skurczył mi się żołądek trochę ostatnio i dobrze w sumie, bo łaknienie mam o wiele mniejsze i mniej szamy przez siebie przepuszczam. To też po części chyba zasługa tego, że ograniczyłem mięso i tłuszcze.

• Minusik 1
Opublikowano

Street Food Polska festival w Rzeszowie. Ale bida. Reuben z dwoma plastrami plastrami za 22 zł, kubek Tikka masala z wodnistym ryżem za 15 zł. I burgery do pożygu. Jedynie kuchnia żydowska coś nowego zaproponował - falafel mega.

Opublikowano

Ta promocja we wtorki na kubełki z 10 kawałkami kurczaka za 14,95zł w KFC to świetna opcja. Ogólnie dawno nie jadłem kubełka, bo jakoś zawsze czułem się "oszukany" po opitoleniu całego za takie pieniądze, ale ten, w tej cenie jest bardzo fajny, również przez to, że różnorodny. Za 15zł można się smacznie (jeśli ktoś lubi kurczaka z Kentaki) najeść co jest dość rzadkim zjawiskiem w sieciówkach. Polecam

• Minusik 1
Opublikowano

Żem kupił dziś pyrę w foodtrucku "Pan Kumpir". Nawet fajny patent:

- wiekszy ziemniak (he he) pieczony w skorce

- wnętrze rozmiękczone na puree maslem czosnkowym

- ddatki: ser zolty, kiełbasa, boczuś, ogorki, salata, sosik, cebulka. Mozna inne dobierac.

Smak domowy wiec koncepcja na danie na szybko bardzo dobra, calosc chyba pol kilo ważyła.

Opublikowano

No coś w ten deseń, tylko tej pyry jest od cholery i nasączony masłem jest pyszny.

W sumie to w domu nie raz robiłem puree z boczkiem, cebulką i śmietaną, zapieczone chwilę z serem na wierzchu - więc to podobna sprawa.

Opublikowano

No coś w ten deseń, tylko tej pyry jest od cholery i nasączony masłem jest pyszny.

W sumie to w domu nie raz robiłem puree z boczkiem, cebulką i śmietaną, zapieczone chwilę z serem na wierzchu - więc to podobna sprawa.

jadłem coś takiego i jest kozak, a syte jak s(pipi)esen

Opublikowano

16 zł, plik wydatki.xls, zakładka "jedzenie", grupa "lancze", podgrupa "kumpiry".

Fajnie to wygląda

http://streetfoodpolska.pl/web/wp-content/uploads/2014/03/góralski-i-z-kurczakiem.jpg

o kurna wygląda na ogromną porcje

w sumie niedaleko mnie jest też taka knajpka z ziemniakami, kumpel mówił że dobra, a ja sie jakoś nie moge tam wybrać, ale chyba sie w końcu wybiore bo narobiłeś mi smaku

Opublikowano (edytowane)

16 zł, plik wydatki.xls, zakładka "jedzenie", grupa "lancze", podgrupa "kumpiry".

Fajnie to wygląda

http://streetfoodpolska.pl/web/wp-content/uploads/2014/03/góralski-i-z-kurczakiem.jpg

.xls,  jaka bida.

.ods

Kto używa oprogramowania z wolnego wybiegu? Tylko nędzarze i Bartezyy. Na szczęście zaliczam się do tej pierwszej grupy.

Chyba że jełopowi chodziło o .xlsx i poważnym ludziom i x y wysyła.

Edytowane przez Grze(pipi)
Opublikowano

Spokojnie, wuja, ty też kiedyś nauczysz się nie reagować na wypociny Mroka czy Milana.

Następnym razem wymień se w myślach dziesięć rodzajów sera i jak się uda, to wtedy odpisuj. Mój rekord to sześć.

Opublikowano (edytowane)

gouda

parmezan

edamski

tylżycki

morski

salami

mazdamer

spod napleta

...

ehh koniec

edit:

mozzarella

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Weźcie przestancie. To temat o pysznym jwdzeniu a nie o wylizywaniu sera spod e-napleta milana ktory jest atencyjną dziwką i w kazdym temacie produkuje jakieś zaczepki. Olejcie go to umrze śmiercią glodową.