Mustang 1 737 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Niemiecki Mak ma w ofercie fajny produkt. Nürnburger, czyli świeża kajzerka z białą kiełbasą, z dodatkiem musztardy i prażonej cebuli. Taki typowy wurst, jakże inny od typowych burgerów. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 nowe rzeczy w maku... w miare nowe, większość już była kiedyś ale coś nowego sie znajdzie http://mcdonalds.pl/ Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 O, czerwone jalapeno z serkiem. Przyznam, że chyba się uzależniłem od kapsaicyny. Coraz ostrzejsze rzeczy jem i mniej pali. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 (edytowane) nie wiem czemu całe życie omijałem wieśmaca. tylko te bigmaci i bigmaci, no w sezonie drwal czy inne buły z burakiem no i ostatnio tak patrzę, royala nie chcę, tych amerykańskich nie chcę, a co mi tam, wezmę podwójnego wieśmaca. o jezu jaki dobry, tyle lat żyłem w niewiedzy Edytowane 21 października 2016 przez ragus Cytuj
XM. 10 864 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 nowe rzeczy w maku... w miare nowe, większość już była kiedyś ale coś nowego sie znajdzie http://mcdonalds.pl/ Jest juz ta oferta w mcdonaldach? Cytuj
czeskimaster 3 260 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Jest, dziś obaliłem podwójnego McRoyal z bekonem i prażona cebulką. 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 wszędzie teraz te burgerownie, a ja bym zjadł jakiegoś zaje,bistego hot doga, nie pamiętam kiedy ostatnio jadłem. Są jakieś miejsca które się w tym specjalizują? Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 We Wrocku działa np Bratwurst. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Takiego z surówką z kapusty i ogórkiem i musztardą? Dawno takiego nie jadłem. Może to jakaś nisza, bo wszyscy się rzucili na otwieranie burgerowni. Hot Doga, to możesz sobie na stacji paliw zamówić - ja natomiast polecam na Orlenie te trójkątne kanapki, zarypiste są. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 no na orlenie to wiem, ale o to za hot dog. Właśnie takiego jak napisałeś na początku. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 nowe rzeczy w maku... w miare nowe, większość już była kiedyś ale coś nowego sie znajdzie http://mcdonalds.pl/ Jest juz ta oferta w mcdonaldach? zazwyczaj jak jest na www maka to jest też do kupienia. dlatego ja prawie codziennie wchodze na strone maka żeby zerknąć czy coś nowego jest no i dziś sie okazało że jest. chociaż większość z tych rzeczy wcale nie jest nowa, ale są to podwojne rzeczy które lubie, o wiele zwykle lepsze niż te newyorkery które były poprzednio pewnie jutro albo pojutrze spbubyhe tego mcroyala podwojnego z bekonem (pipi)a tylko ja mam tak mało kasy w tym miesiącu że ledwo zatankowałem mój barakowóz no ale chyba coś wymyśle żeby zjeść nowość w maku Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 wszędzie teraz te burgerownie, a ja bym zjadł jakiegoś zaje,bistego hot doga, nie pamiętam kiedy ostatnio jadłem. Są jakieś miejsca które się w tym specjalizują? W sumie jest jakiś potencjał na hotdogownie, ale to musiałoby konkurować naprawdę dobrą kiełbą. Klasyczną parówkę to mogę sobie kupić w lidlu choćby pikok 90% szynki. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 90% szynki nie znaczy wcale dobra parówa. Bo co to za szynka poszła do produkcji tej parówy? Mięso oddzielone mechanicznie 30%, a reszta jakaś papka, woda i chemia. Pani zdrówko o tym mówiła. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 nowe rzeczy w maku... w miare nowe, większość już była kiedyś ale coś nowego sie znajdzie http://mcdonalds.pl/ Jest juz ta oferta w mcdonaldach? zazwyczaj jak jest na www maka to jest też do kupienia. dlatego ja prawie codziennie wchodze na strone maka żeby zerknąć czy coś nowego jest no i dziś sie okazało że jest. chociaż większość z tych rzeczy wcale nie jest nowa, ale są to podwojne rzeczy które lubie, o wiele zwykle lepsze niż te newyorkery które były poprzednio pewnie jutro albo pojutrze spbubyhe tego mcroyala podwojnego z bekonem (pipi) tylko ja mam tak mało kasy w tym miesiącu że ledwo zatankowałem mój barakowóz no ale chyba coś wymyśle żeby zjeść nowość w maku Sprzedaj włosy na perukę. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 22 października 2016 Opublikowano 22 października 2016 Ta 90% szynki nie powinna mieć MOMu. Ale i tak dziwi mnie jej poziom tluszczu. Szynka surowa to raczej chude mieso. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 Ten podwojny mcroyal z bekonem i prazona cebula - jezu co za szrot. Bardziej suche nie moglo byc a ten bekon to jest tylko na obrazku reklamowym - w bulce go nie ma, jest tylko w postaci wydrukowanej ulotki przypominajacej bekon. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 ale te serki z dżalapino mogą być Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 We Wrocławiu przy PKP się otworzył Zły Pies z Hotdogami, możesz zajrzeć, ponoć parówy z wołowiny, ale jeszcze nie miałem okazji spróbować Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Od Pana Makdolana i w końcu zjadłem kanapkę za 14 zł, którą czułem, że zjadłem. Co prawda po tym zjadłem double cheesa ale to już nie było to. Cena wysoka jak za 1 kanapkę i bardziej zaradni zjedzą 3 x 2foru ale jak patrzeć na tabelkę z żarciem to wolę tą 1 kanapkę. Polecam. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Wuja co to za kanapka? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Podwójny mcchicken. Polecam! Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Nie za suche? Po pojedyńczy dość suchy z tego co pamiętam. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Trochę suche ale smak i ilość mięsa w modzie rekompensują. Ja nie popijam żarcia i spokojnie ogarnąłem. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 2 listopada 2016 Opublikowano 2 listopada 2016 nie wiem czemu całe życie omijałem wieśmaca. tylko te bigmaci i bigmaci, no w sezonie drwal czy inne buły z burakiem no i ostatnio tak patrzę, royala nie chcę, tych amerykańskich nie chcę, a co mi tam, wezmę podwójnego wieśmaca. o jezu jaki dobry, tyle lat żyłem w niewiedzy zachęcony twoim postem postanowiłem spróbować tej kanapki, no i nie zawiodłem się. powiem więcej - zastąpi u mnie na jakiś czas bigmaca, bo ten zdążył mi się już srogo przejeść Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 przecież bigmak to kupa gunwa, jak to można jeść? porównajcie sobie mięso w royalu albo wieśmaku do tego z bigmaka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.