_Red_ 11 994 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Stonoga już jest passe. Teraz jest Ferdynand. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Psika gazem pieprzowym do ust. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Mówię o tym, że wiele ostrych sosów albo pikantnych ketchupów nie ma w składzie kapsaicyny w ogóle. I ludzie, którzy chcą jeść pikantnie używają do tego pieprzu czarnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Jadlem ostatnio Barn Burgera, no i z uwagi na to ze w Warszawie jestem raz na x lat wzialem nawet bypassa. Porcja kozacka i bardzo smaczny byl ale jakis taki suchy sie wydawal. Myslalem ze tylko mi ale znajomi mowili to samo, potem nawet w opiniach na fb wyczytalem ze ludzie sie skarza na to. Albo za malo sosu albo ta bulka za duza. Nie pamiętam nazwy jadłodajni w Wawie jak byłem tam przejazdem z Luckami, Kowalem i Yaczesem ale burger był pyszny a ich frytki to do dzisiaj nie dościgniony ideał. Najadłem się i byłem bardzo zadowolony z wydanych pieniędzy. Jak się nazywała ta jadłodajnia? Chyba tak jak Schabek pisze ale ktoś z kolegów (koleżanka?) mógłby potwierdzić bo dziury mam straszne w pamięci. Pytanie do znawców - gdzie we Wro można zjeść takiego dobrego burgera? Barn Burger, najlepszy ^_^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Może on ją choduje na parapecie albo uzyskuje z krwawego kału stonogi? *hoduje Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 (edytowane) No i? Jeszcze nie przywykliście że robię błędy? Niestety mój ip ma korektę niemiecką więc będę je bał takie babole w naszym polskim pięknym języku. Jak ma się dysortografię to możesz mi tysiąc razy pokazać dany wyraz a i tak prawdopodobnie kiedyś go znowu źle napiszę. Jak to się mówi nie ma ludzi idealnych. Edytowane 5 listopada 2016 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 najłatwiej zrzucić winę na chorobę xddd hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Chłopcze pamiętaj, że nawet twój idol stonga ma jakieś wady. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 tak jest prosze pana Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Jadlem ostatnio Barn Burgera, no i z uwagi na to ze w Warszawie jestem raz na x lat wzialem nawet bypassa. Porcja kozacka i bardzo smaczny byl ale jakis taki suchy sie wydawal. Myslalem ze tylko mi ale znajomi mowili to samo, potem nawet w opiniach na fb wyczytalem ze ludzie sie skarza na to. Albo za malo sosu albo ta bulka za duza. Nie pamiętam nazwy jadłodajni w Wawie jak byłem tam przejazdem z Luckami, Kowalem i Yaczesem ale burger był pyszny a ich frytki to do dzisiaj nie dościgniony ideał. Najadłem się i byłem bardzo zadowolony z wydanych pieniędzy. Jak się nazywała ta jadłodajnia? Chyba tak jak Schabek pisze ale ktoś z kolegów (koleżanka?) mógłby potwierdzić bo dziury mam straszne w pamięci. Pytanie do znawców - gdzie we Wro można zjeść takiego dobrego burgera? Barn Burger, najlepszy ^_^ Jak sobie przypomnę jego smak... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 5 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2016 Lucek mial racje. Srednie fryty w macu sa w czerwonym pudelku. Cale zycie w niewiedzy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 Zapij setką tą niestrawność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 Ziemniaczki, lodeczki, chipsy, sprezynki, placki ziemniaczane - jesli ziemniak z maca to tylko pod postacia ich standardowych frytek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 Frytki z maka sa chyba najgorsze z wszystkich sieciówek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 11 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2016 Najgorsze sa w kfc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Ziemniaczki, lodeczki, chipsy, sprezynki, placki ziemniaczane - jesli ziemniak z maca to tylko pod postacia ich standardowych frytek. e tam łódeczki i spreżynki z tym sosem majonezowym co dają do nich są spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Yano nie obraź się ale twój poziom "zjadalności czegoś" jest mocno inny niż przeciętnego homo sapiens. Po wódce możesz spożywać majonez łyżkami, to nie jest ani normalne ani zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Majonez moge jeść łyżką i bez wódy;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 tak było. byłem tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2016 Az zapomnialem po co tu wszedlem Jadlem dzis w burger kingu chicago supreme. Calkiem calkiem. Ladna kompozycja smakow. Skladniki do siebie pasowaly. Oceniam na plus Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2016 Od najbliższego poniedziałku w McDolan McMuffin Farmerski od 7:00 do 8:00 za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 18 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2016 Na pewno musialem kiedys napisac, ze tego sniadaniowego go.wna od mcdonaldsa nie wzialbym do ust nawet jakby za darmo dawali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2016 akurat kanapka farmerska jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 351 Opublikowano 18 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2016 Na pewno musialem kiedys napisac, ze tego sniadaniowego go.wna od mcdonaldsa nie wzialbym do ust nawet jakby za darmo dawali. +1. Wołowina z maka to wiadomo, że wióry i trociny, ale przynajmniej jako tako smakuje jak zejdzie świeże i soczyste z taśmy. Natomiast ich wieprzowina smakuje jak psina mieszana z lisiną i odpadami tartacznymi, suszona potem na słońcu i maczana dla niepoznaki w tłuszczu będącym odpadem z jakiejś ubojni w trzecim świecie. Ale tak czy inaczej pod McD kolejki będą na pół wsi, no bo w końcu #rozdajo Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 604 Opublikowano 18 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2016 (edytowane) Ostatnio w KFC wziąłem Double Grander Cheeser. Pomyliło mi się z Zinger Double z serem, i dostałem jakiś grzyby, czy chuj wie co i kanapka jest obrzydliwa. Nie zjadłem do końca, co jest ewenementem w skali świata. Najzwyczajniej w świecie byłem zdegustowany i zrozpaczony, bo buła kosztowała 20 ziko. Podwójny Zinger z serem jest pyszny, a teraz chyba jest to jakaś wariacja Grander Texas z inną nazwą i grzybami. TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA! Edytowane 18 listopada 2016 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi