Gość Rozi Opublikowano 18 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 listopada 2016 Kupować, z tę cenę to ogromna buła, z dwoma kawałami mięsa, można się najeść. Pieczarki na plus bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2016 Ostatnio w KFC wziąłem Double Grander Cheeser. Pomyliło mi się z Zinger Double z serem, i dostałem jakiś grzyby, czy chuj wie co i kanapka jest obrzydliwa. Nie zjadłem do końca, co jest ewenementem w skali świata. Najzwyczajniej w świecie byłem zdegustowany i zrozpaczony, bo buła kosztowała 20 ziko. Podwójny Zinger z serem jest pyszny, a teraz chyba jest to jakaś wariacja Grander Texas z inną nazwą i grzybami. TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA! w ogole kfc sie zeszmaciło ostatnio nawet panierke z(pipi)ali a to podobno tajna receptura Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 taka sytuacja dzisiaj: ostatnimi czasy się nażarłem dobrych burgerów w wersji z jalapenos i nachosy, i ciagle o nich myslę, dzisiaj jechałem sobie w teren porobic zdjecia,i tak mnie wzielo po drodze na hamburgera z nachosami Po drodze wiedzialem ze mam tylko gównane stacje paliw i Mc. A obok lidl. Kupiłem 3 cheesburgery i wpier,doliłem do nich kupe kupionych w lidlu nachosów, i bylo ok. Polecam taki sposób jedzenia w tym przybytku bożym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 Te lidlowe cheesy to to samo co w biedrze. Jak siq otworzy opakowanie to idzie zapach jakby ktos nas.ral do srodka i tak samo jest po podgrzaniu. Mimo to jadlem je jak dziki w biedrze bo z ketchupem ostrym wchodza. Teraz przerzucilem sie na ryz z kurakiem i nosi mnie za jakims fastfoodem masakrycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 Ostatnio poszedłem do restauracji na burgera:/ Moj ulubiony lokal czynny od 15, a że była 14 i nastawiłem sie na burgera z jalapeno, poszedłem do konkurencji. Tak ch.ujowego i tłustego burgera to ja nigdy nie jadłem. Nie żeby mięso było tluste, bo było słone, ale te pieczarki ociekały tłuszczem. I do tego w kanapce sałata wielkości talerza, a na tym pełno frytek. Po co te fryty? Chyba z pół kilo nawalili. Słone, tluste i niedobre. Zostawiłem te fryty, a laska zostawiła nawet trochę burgera - kelnerka chciała zapakować na wynos:) spoko, ale po prostu mieliśmy dość. Nawet napiwku nie zostawiłem hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Jak ktos zamawia burgera z pieczarkami to pretensje powinien miec tylko do siebie, ze niedobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 351 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Ej, wara od pieczarek. Odkąd się nauczyłem robić pieczarki a'la Julia Child złego słowa o nich nie powiem. Ale fakt, mało miejsc robi dobre pieczarki, zazwyczaj to ociekające wodą i tłuszczem kikuty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Pieczarki to na tarce i na zapiekankę elo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Pieczarki króle grzybów. Podsmażane na masełku <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 grzyb? tylko kurki w śmietanie z bułeczką Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Z blaszkowych jest tyle swietnych grzybow a wy jakas pieczarke obe.srana wynosicie na piedestal ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 U mnie w mieście w jednej z burgerowni jest kozacki burger z boczniakami, bożesz ty mój jakie to dobre. Pieczarki faktycznie słabe zestawienie do burgera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 351 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 No to nie wiem kto wam te pieczarki robił i jak, że taki hejt. A boczniak w panierce to może nawet za mięso w buksie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Nie, no ja lubię pieczarki ale w burgerach mi jakoś nie leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Ale nie ma hejtu. Po prostu pieczarka z burgerem to moim zdaniem pomysl slaby. A jak mamy sie odwolywac do smaku, to pieczarka zrobiona po prostu na masle z pieprzem i sola nie ma nawet startu do tak samo zrobionej kurki, kani, boczniaka, rydza czy opienki. No niestety. Ja wiem, ze mozna ja jakos zrobic a'la cos tam, marynowac, doprawiac, kisic i co jeszcze, ale sama w sobie jest grzybem srednio smacznym. Co nie znaczy ze zlym, po prostu jest masa lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Zawsze można burgera z papierzakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Burgjery z purchawka zdecydowanie najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 sa pewne rzeczy które do siebie nie pasują, i na pewno sa nimi pieczarki i hamburger. za 10 minut przyjezdza podwojny jalapenos z nachosami Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Zle się odzywiasz, znowu ten burger z naczosami. Cholesterol badales, kolego?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Zawsze można burgera z papierzakiem. Czy to gatunek pajonka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 przeciez pieczarka to taka panga wsrod grzybow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 (edytowane) Zawsze można burgera z papierzakiem. Czy to gatunek pajonka? Od 1:50 jest wszystko ładnie wyjaśnione. Edytowane 21 listopada 2016 przez Metoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Ku.rwa ile kani naje.bali, caly koszyk I typ sprzedal to za 30zl Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Zle się odzywiasz, znowu ten burger z naczosami. Cholesterol badales, kolego?? tak, umieram Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Zawsze można burgera z papierzakiem. Czy to gatunek pajonka? Tak to ta sama rodzina pająkow co popielusznik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.