grzybiarz 10 314 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Szybkie pytanie, w north fishu jest coś wartego zjedzenia? Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Te ich różne fishburgery są spoko. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Yano, zarzucisz jakimś przepisem na dobrego domowego burgera? Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Jesli do konstrukcji burgera jest potrzebny przepis aby wiedziec co do niego wlozyc aby nam smakowalo to juz chyba jest cos nie tak albo znowu cos przeoczylem. A nie to rayos, wiec wszystko jasne. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 mogłeś się pomylić, jeszcze red mógł zadać takie pytanie Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Nie, red już ma przepis zarowno na burgera jak i na gotowane parowki, on by nigdy nie zadal takiego pytania. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 naturalnie bizon się musiał doyebać. Oczywiście, że chodziło mi o sposób na dobrze przygotowane mięcho, ile dg mięsiwa na burgera, ile tłuszczyku, jakie i ile przypraw, w jaki sposób najlepiej przyrządzić domową bułeczkę i naturalnie, żeby wszystko w excellu się zgadzało, żebym na minus nie wyszedł Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 I ty myslisz ze mcdonalds zdradzi receptury januszowi aby sie dzielil na forum? No way. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 no myslalem, ze Jano to juz zna wszystkie przepisy swiata z kazdego lokalu Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Odpal sobie filmik food emperora jak robi burgera dla nieporuchanych grubasow i masz tam wszystko, od miesa, przez bulki a na sosie konczac. 1 Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 mogłeś się pomylić, jeszcze red mógł zadać takie pytanie Nie wiem o co ci ostatnio chodzi stonoga, gdzie zadawalem dziwne pytania poza motoryzacją, na ktorej się nie znam? Trochę nieswojo się czuje, gdy bjedaki ruszają z ofensywa. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 no ale przecież nie napisałem nic złego ani niemiłego Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Red jaki ma czujnik szydery. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 No bo nie pytalbym o przepis na burgera jak jakis os.rany lamus. Co innego na hotdoga czy zupę mleczną. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Red Alert! Yano's Revenge Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Ja tylko napisałem kiedyś, że jakby nie avatary to bym nie rozróżniał postów reda od kanabisa a tu wielka afera jakbym mu matke obraził. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Obraziles naszą matkę. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 listopada 2016 Opublikowano 25 listopada 2016 Yano, zarzucisz jakimś przepisem na dobrego domowego burgera? pisałem w tym temacie wiele razy nie chce mi sie powtarzać zresztą po pierwsze przepisy są w dużej mierze "na logike" jeśli sie ma choć odrobine zmysłu gotowania a druga sprawa że każdy ma inny gust i potem wynikają spory ja np biore wołowine i dodaje do niej tylko sól i pieprz a na patelni rozmaryn i to jest dla mnie super opcja, ale zaraz sie pojawi ktoś kto dodaje do mięsa mielonego jajko, bułke, musztarde, 20 przypraw i jeszcze łapke jaszczurki i ci powie że to jest ideał inna sprawa że ja np lubie podsparzyć bułkę na patelni obok mięsa żeby nasiąkneła tłuszczem i stała sie pysznie pachnąca, chrupiąca i ...tłusta. a zaraz ktoś inny wpadnie i powie że to obleśne obtłuszczanie bułki to zdrada narodowa i trzeba ją tylko podgrzać w piekarniku żeby sie zarumieniła (co ja uważam za niepotrzebne wysuszanie pieczywa) wersji jest dużo, opinii jest dużo, gustów jest dużo. jedno co moge powiedzieć - jak weźmiesz prawdziwe mielone mieso a nie kotleta z paczki (oddzielanego mechanicznie z kurcząt), jak dodasz swoje ulubione składniki i sosy, to powinno wyjść spoko Cytuj
czeskimaster 3 342 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 (edytowane) Dziś będąc na zakupach, zachciało się coś zjeść, oczywiście Mc kolejka w (pipi), KFC kolejka w (pipi), a obok pustki przy Burger King, ostatnio jadłem tam z 5 lat temu więc pomysłem że warto spróbować. Zestawik, napój, frytki i whopper z bekonem i czymś tam Jeszce. Powiem że byłem pozytywnie zaskoczony smakiem burgera, bo nie (pipi)ał tak chemią jak te z Mc, frytki powiem szczerze w smaku bardziej mi smakowaly niż te z Mc, z KFC nie porównuje, bo u nich frytki to jakaś komedia. Smak mięsa był bardziej wyrazisty, plus smak samych warzyw, bardziej przypominał jakbym jadł je prosto z talerza. Ogólnie bardzo na plus, miło byłem zaskoczony. Edytowane 27 listopada 2016 przez czeskimaster Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 z całą pogardą dla maca, ale serio wyczuwasz chemie w ich kotletach? jaką? lubie dobre burgery, ale i tak uważam ze te macowe to tylko mieso i przyprawy. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 Byłem z babcią w Makdolan dałem jej cheesa podwójnego a ona ugryzła i zdębiała. "Bułka jakaś guma a to dziecko nie jest mięso". Babcia 80 lat, nigdy fast food nie jadła. Miałem doublea dla siebie i naukę o smaku mięsa. Również wolę mięso z Kinga a najlepiej iść do jakiejś burgerowni i nie mieć dylematów. Cytuj
czeskimaster 3 342 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 Dla mnie np kotlet w Mc Royal wali koszmarnie, aż odrzuca, w BIG Macku smakuje jak pies zmieszany z budą (sos zabija ten efekt), jedynie wieś mac bardziej mi podchodzi. Frytki z maca albo się z(pipi)ały albo trafiam często na stary olej, bo śmierdza czasami strasznie. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 I są przesolone. Cytuj
czeskimaster 3 342 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 Kingów i tak bardzo mało, jak zawsze jest stoisko Mc i obok King to tam chłopaki grają w karty, a w Mc za(pipi) że masakra. Nie wiem jak w Stanach ma się BK, czy też Mc go zjada pod względem klientów, czy może nasz naród jak widzi MC to (pipi), bo tam najlepsze kanapki. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 27 listopada 2016 Opublikowano 27 listopada 2016 McRoyal i wieśmac mają to samo mięso przecież. Big mac i reszta burgerów chyba też ma ten sam kotlet tylko mniejszy, ale głowy nie dam sobie urwać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.