Yano 3 697 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2017 (edytowane) takiemu to dobrze, przyjedzie kilka furgonetek i całe miasto wie, jak w wawie jest taki zlot to ja o tym nawet nie wiem i nie odwiedze bo za daleko i nie wiem o tym nawet ;p no ale kosztuj i dawaj foty, ciekawy jestem bardzo co tam nawieźli Edytowane 29 kwietnia 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 kwietnia 2017 Ogólnie fajna zjazd tylko pogoda nie dopisała bo było zimno jak w psiarni. Ja skusiłem się jedynie na tacos z CALAVERA Mexican Grill za 19 zł dostałem trzy porcie niestety ze względu by ograniczyć kolejki każda porcja musiała być taka sama. Idąc tam najbardziej się szykowałem na hamburgery które były serwowane z 200 g lub 400 g wołowiną niestety czas oczekiwania to przeszło 50 min więc odpuściłem bo byłem z dzieciakiem. Największe kolejki były do takiego wynalazku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Największe kolejki były do takiego wynalazku A co to jest? Podobne do choco kebaba ale jednak nie do konca Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Kebab na słodko? Ciekawe czy za tydzień w Rzeszowie te same food trucki będą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 455 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Największe kolejki były do takiego wynalazku A co to jest? Podobne do choco kebaba ale jednak nie do konca bubble waffle(babelkowe gofry) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 2 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 Jadłem new york beefa i nowe frytki pod ten zestaw. Kanapka bardzo dobra, klasyczna, łagodna. Frytki nie bardzo, przesiąknięte tłuszczem mocno. No ale z sosem słodko kwaśnym dało się zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Na Węgrzech dają podwójnego Royala z kotletami wielkości tych z Big Tasty, ale jeszcze grubszych... Omfg, jeden starczy na 1.5 dnia posiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Zrób zdjęcie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Nie zdążyłem :( ale dawno tyle mięsa w sieciówce nie zjadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 A bywał ktoś ostatnio w Burger Kingu? Dzieje się coś tam ciekawego? Ja już bardzo dawno nie byłem, ale mam wrażenie, że ta sieciówka trochę dogorywa w naszym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Bo mają za mało miejscówek, a jak już są to w dziwnych miejscach, czyli galeriach na końcu świata. Za to jak już mają w centrum (np. Wrocław) to ludzi a ludzi, whopper na gastro już częściej niż kebaby jedzony ponoć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Oj Rudiok nie wrzucaj zdjęć propagandowych. Ich kanapki na materiałach promocyjnych zawsze wyglądają na wypasione i tłuste kotlety a na żywo oklapnięta bułka i cienkie kotlety. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 No Panie uwierzyć musisz. Jak znasz Big Tasty to wiesz o czy mówię. Stawiam, że za jakiś czas do nas też te kanapki dotrą. A niezła beka jak chciałem zamówić u węgierskiej loszki za ladą i jej mówię nazwami kanapek żeby mnie zrozumiała a ta przestraszona woła koleżankę, bo nie rozumie... No kurde pracuje w amerykańskiej budzie i nie kuma co to McWrap czy Burger? Żenua. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 A bywał ktoś ostatnio w Burger Kingu? Dzieje się coś tam ciekawego? Ja już bardzo dawno nie byłem, ale mam wrażenie, że ta sieciówka trochę dogorywa w naszym kraju. Dziś zahaczyłem na autostradzie na Whoppera Jr i kawę. Nic specjalnego, klasyczne burgery i kupony na to, co od zawsze było w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 W galeriach zawsze turbo kolejka do Maka, trochę mniejsza do KFC, a do Burger Kinga prawie nikogo. W Polsce jakoś ludzie się do tego nie przekonali. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 7 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 maja 2017 Co jest w sumie dziwne, bo jeśli mam zjeść sieciówkowego burgera to pod kątem smaku wolę jakąś małą kanapkę w BK niż w McD. Skromny chilli cheese, Whopper Jr itp. Ale jak kiedyś w promocji było 2x mięso i oszamałem Angus z dwoma kotletami, to myślałem, że zwymiotuję od tłuszczu. W budżecie ~20zł to tylko małe burgerownie. BTW. podczas krótkiego pobytu w Sopocie znalazłem Małpa Bistro. Bardzo zacna wołowinka i kompozycje burgerów, do tego cała plejada sosów do wyboru przy stolikach. Poletzam, u mnie w rankingu zaraz koło Moa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Jaka kanapka i deser w macu teraz najlepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Jak jeszcze jest to ja polecam Bajgla, a z deserów lody z masłem orzechowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 właśnie tych lodów w ofercie nie ma, to jakieś limitki były? Są po prostu duże lody, lodowe marzenie i mc flurry. W żadnej z nich nie ma opcji masła orzechowego Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 To były MC Flurry, ale zimą jadłem, może już nie ma, faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Co jest w sumie dziwne, bo jeśli mam zjeść sieciówkowego burgera to pod kątem smaku wolę jakąś małą kanapkę w BK niż w McD. Mnie też zawsze dziwi co ludzie tak lubią w Maku, że stoją w kolejkach jak w BK pusto. Dla mnie Mak stał się już kompletnie opcją z braku laku, a do BK czasem na Whoppera mam ochotę zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 jadl ktos? potwierdzi ktos? moze sam sprobuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Yano by zjadł na luzie jeszcze kotom kuwete posprzątał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 (edytowane) akurat oglądałem ten film wczoraj, no na luzie pewnie bym nie zjadł ale chętnie bym spróbował. szkoda tylko że to jest w krakowie, bo jakoś nie mam ochoty sobie fundować kilkudniowej sraki gdy jestem kilkaset kilometrów od domu :P z innej beczki tydzień temu próbowałem w końcu tej customizacji w maku i zrobilem sobie potrójnego wieśmaka z podwójnym bekonem - ogolnie spoko opcja, chociaż proporcje mięsa do całej reszty były troche przesadzone, trzeba było też dopakować pomidora i sałate a nie tylko mięso, bo sie troche zapchałem pod koniec Edytowane 17 maja 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Ja w Macu dodaję jalapeno i bekon i bardzo mi to smakuje. Uzależniłem sie chyba od kapsaicyny... albo tej chemii w żarciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi