Yano 3 697 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 A ja jadłem Bacon Clubhouse w sobotę i jest w porządku. też jadłem dziś, wychodzi z tego taki turbo wieśmak, dobry jest, sporo ma warzyw, całość też jest większa niż wieśmiak, troche taki rozmiar prawie jak big tasty Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2017 Jak na Maka jest ok. Trzeba przyznać, że ostatnio te sezonowe kanapki calkiem dobrze się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2017 Tak czy siak byle jaka lokalna burgerownia > mac. Własnie zjadłem podwójnego burgera texas u siebie 300g wołowinki, boczek, buła domowej roboty, pikle i sosik bbq wyśmienite połaczenie koszt 25zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 (edytowane) wziąłem w maku podwojnego wieśmaka i dodałem do niego prawie wszystko co sie dało, podójne, potrójne itp fotka słaba bo był tak duży że leży do góry nogami, cięzko sie go obrabiało bardzo trudno sie to jadło i cały sie pobrudziłem ale był super fajny, potrójny pomidor, sałata i sos dały mu dużo świeżości, wilgoci itp, ogolnie fajniejsze proprocje sładników niz normalnie, gdy mamy odrobinke sałaty której nie czuć, tu bylo sporo mięsa ale sporo też wszystkiego innego, polecam nie dodałem tylko jalapenio, drugiego rodzaju sera i rukoli, całą reszte wzialem na maxa , kosztowało chyba z 19zł ale był o wiele lepszy niż potrójny wieśmak którego brałęm 2 tygodnie temu i nie dodałem prawie nic oprocz miesa Edytowane 6 czerwca 2017 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 Przy tej mini bułce z Maka ładowanie tam więcej niż 1 pomidora i sałaty to trochę fanaberia i liczenie się z tym, że będziesz wyglądał jak świnia jedząc to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 W ogóle w tej cenie już sięzje konkretnego burgerka w większości burgerowni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 W ogóle w tej cenie już sięzje konkretnego burgerka w większości burgerowni. nie w warszawie, tu ceny są 20-40zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 To w Poznaniu ceny zdecydowanie lepsze za 30 to juz na prawde wypasa sie dostanie czesto w wersji z podwojnym miechem 300-400g samego miesa. Wiadomo sa tez drozsze warianty zaleznie od miejsca ale taki standard za sezonowe wariacje z kotletem 200g to kolo 15-20zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 349 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 Nawet na wsiach już za 20 zł wyrwiesz coś co jest 2 x większe niż McD, smaczniejsze, świeże i z frytkami i napojem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 Ale skończycie już to pierdolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 Moa classic kosztuje 18zl. Knajpa w centrum wro na rynku, czynsz pewnie z kosmosu. Da sie? Da. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 Ale to jest temat o fast foodach a nie burgerach na ktore trzeba czekac 30 minut o co najmniej nie fastfoodowej jakosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 No ale w macu tez wcale sie tak krotko imo nie czeka. Czasami juz mnie chuy strzela bo czekam dluzej niz czasami w tych knajpach Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 (edytowane) No ale w macu tez wcale sie tak krotko imo nie czeka. Czasami juz mnie chuy strzela bo czekam dluzej niz czasami w tych knajpach W macu czekasz dłużej niż w knajpach? Przecież w macu się czeka maks 3-4 minuty na kanapkę. Edytowane 6 czerwca 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 Ja zawsze zamawiam na dotykowym ekranie i czekałem może max 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2017 przez te dotykowe tablice to już utraciłem zdolność zamawiania jedzenia przy kasie. zresztą na dowóz też tylko pyszne.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 7 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2017 W moa czeka się może 10 minut, a nie 30. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 7 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2017 (edytowane) W moa czeka się może 10 minut, a nie 30. Na pewno nie w Krakowie w godzinach popołudniowych i wieczornych. przez te dotykowe tablice to już utraciłem zdolność zamawiania jedzenia przy kasie. zresztą na dowóz też tylko pyszne.pl O panie w UK nawet nie musisz stać w kolejce po odbiór tylko kelner przynosi ci jedzenie zamówione w kiosku do stolika. Edytowane 7 czerwca 2017 przez kes Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 7 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2017 Wtedy nie trzeba zostawic napiwku?:( Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 724 Opublikowano 7 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2017 Czy w UK maca.sie bułki w sklepach?? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 Yano, czemu z jalapeno nie wziąłeś? Ja każda kanapkę z tym dodaję i kusi mnie dodać potrójnie, ale trochę sie cykam. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 Akcja Żylaki Odbytu na forum to się cyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 Yano, czemu z jalapeno nie wziąłeś? Ja każda kanapkę z tym dodaję i kusi mnie dodać potrójnie, ale trochę sie cykam. z tego samego powodu dla którego jak zamawiamy pizze do pracy to inni mowią "weź też ostrą" ale ja jem sobie zwykłą bo zarówno w maku jak i w pizzy te papryczki jalapeno prawie nie są dla mnie ostre, są tylko takim zawracaczem dupy, niby ostre ale nie ostre to tak jak by ktoś kto jest fanem i smakoszem piwa miał sie napić piwa bezalkoholowego - to nie o to chodzie w piwie przecież ;) ja lubie ostrość na innym poziomie niż jalapenio, bo jalapenio mnie nie rusza i nie uaktywnia endorfin w pracy akurat mam kilka swoich turbo sosów których sobie dodaje w razie potrzeby inna sprawa to że są rzeczy które akurat lubie czasem zjeść zupełnie bez żadnej ostrości no i jeszcze inna sprawa że w maku to różnie wychodzi, np podobał mi sie pikanty podwojny mcroyal (on miał też fajne sosy) , ale pikanta wersja drwala smakowala mi o wiele mniej niż zwykla, mialem wrażenie ze papryczki są dorzucone bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 (edytowane) Ja po dłuższej przerwie od ostrych papryk, sosów, dodałem jalapeno do burgera, to cały sie spociłem na twarzy. I zastanawiam sie, jakby to było, dodać to samo x3 :) Edytowane 8 czerwca 2017 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 8 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2017 Jadłem przed chwilą clubhouse beef bacon w maku i na tle innych kanapek z mcd wypada bardzo spoko. Fajnie, że dają w nim "świeże" warzywa, to przynajmniej nie jest sucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi