Tokar 8 265 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 Oba wyglądają, jakby się miały rozpier/dolić na części składowe po pierwszym gryzie. No chyba, że to "propozycja podania" i w rzeczywistości wszystko jest o połowę cieńsze. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 jadacie czasem prawdziwa wolowine? Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 Tak, moja mama robi zaje.bistą w warzywach, w zeszły weekend nawet zrobiła. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 zgodze sie, byla przepyszna, i te mlode ziemniaczki. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 widocznie przyszedles za pozno. ja preferuje moment w ktorym Krupek wychodzi z domu. potem juz przy 3-cim podgrzewaniu sol sie wytraca z potraw i jest rzecywiscie za slone. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 lipca 2017 Opublikowano 6 lipca 2017 W normalnej, tylko kilkanaście restauracji na Polskę tego nie ma. to fajnie, sam nie byłem pewny bo design stronki wyglądał jak by to miało być tylko w tych wybranych no to pewnie jutro podjade spróbować bo wygląda ciekawie, a i opinie pozytywne Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 (edytowane) zgodze sie, byla przepyszna, i te mlode ziemniaczki. Nie było ziemniaczków :> Z resztą, zaje.bałem w słoikach resztę. Edytowane 7 lipca 2017 przez krupek Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 Oba wyglądają, jakby się miały rozpier/dolić na części składowe po pierwszym gryzie. No chyba, że to "propozycja podania" i w rzeczywistości wszystko jest o połowę cieńsze. Macie w Łodzi Maca czy ukradli dresy od razu? Spróbuje tych nowych kanapek z pewnością. :D Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 zgodze sie, byla przepyszna, i te mlode ziemniaczki. Nie było ziemniaczków :> Z resztą, zaje.bałem w słoikach resztę. mordeczko, DLA CIEBIE nie bylo ziemniaczkuf ;) Twoja mama zawsze robi dla swoich ogierow wiecej jedzonka zebysmy mieli krzepe ;D Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 Ale kłamiesz, nawet Ci brewka nie pyknie! Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 (edytowane) debile, chce poczytac co ludzie uważają o nowym burgerze, a wy sadzicie takie suchary ze ja pier,dole, już lepsze infantylne zapowiedzi wujaszka ze zje :) :) :) Edytowane 7 lipca 2017 przez milan 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 Drogi forumku. Byłem dziś u Pana Makdolana po polecane burgery Maestro. W domu odgrzałem nieco i mu mojemu zdziwieniu wariant serowy okazał się kanapką z bułeczką wprost z burgerowni a sam kotlet prezentował wizualnie satysfakcjonującą grubość. Wizualnie jak 2 kotlety z Macaroyal. Zapach jak to kanapka z tej sieci. Smak rewelacja. Łagodnie z sosem musztardowym, sera na serio dużo a w połączeniu z grubym kotletem jest co mielić w gębie. Mięso ma dobrą gęstość, stawia fajny opór i z ogóreczkiem kiszonym siada nieziemsko. W moim zestawie nie znalazły się frytki ale z nimi najadłbym się jak trzeba. Patrzcie w Macdrive czy dają wam kompletne zamówienie. Kanapka na zdjęciu jest dużą i rozlazła. Na żywo jest gruba i ciężka ale nic się nie rozpada przy jedzeniu. Nowy burger z Maca za 18 zł jest wart swojej ceny. W końcu kanapka, którą czuć. Wciąż nie jest to porcja i jakość z prawdziwych burgerowni ale serio jak na tą budę wybitnie dobre. 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 (edytowane) ja zjadłem już 2 i zdecydowanie to najlepsze (pipi) jakie wydał MC. lol, doczytałem ze wziales do chaty i odgrzałes xD olej tego plusa, jj gonna jj Edytowane 7 lipca 2017 przez milan Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 Kanapki z McDonalda rzadko dostaję gorące tak, jakbym chciał a po podgrzaniu w mikrofali czy piekarniku ser jest nareszcie ciepły i ciągnący a sama kanapka od razu uzyskuje kilka punktów. Może ty masz farta, że kanapki masz gorące - u mnie najczęściej są podgrzane a to za mało. Dziękuję za uwagę. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 Wujek albo masz olbrzymie dlonie albo ten burger jest standardowej, macowej wielkosci. Ja wiem, ze "jak na maca", ale ku.rwa, 18zl? Moa clasic kosztuje 17 i jest 2x wiekszy, nie mowiac juz o jakosci. Bezkitu, na obrazku wyglada jak czizburger z grubszym miesem, nawet bulka ta sama co od cziza ("buleczka wprost z burgerowni" aha xD). Rozumiem, ze sos inny i juz smak lepszy bo "cos nowego" ale zadanie za to 18zl to jest kur.wa rozboj w bialy dzien. Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 Nie no ale serio Makdolan dał radę. Od czasów Big Tasty Bacon i starego Drwala to najlepsiejsza kanapka. I wiadomo, nie tak żeby chodzić tam i lansić co dwa dni wrzucając foty na insta, ale jak w drodze nas głód spotka to już wiadomo co brać. PS Też mam nieraz problem z zimną kanapką, w lokalu to chociaż podgrzeją, ale domowy myk z mikrofalą wydaje się dobry. Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 Wolalbym kupic 2x cziza za 6zl niz dac za to samo 18zl ale pod inna nazwa. Chociaz pewnie i tak sprobuje ;/ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 złamałem się, wziąłem na wynos, zaraz będę jadł ręce mi się trzęsą z podniecenia Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 Wspaniały burger Wspaniały burger Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 (edytowane) dupy nie urywa, przykro mi. słone, bez sosu, ten ser jakiś taki mdły. nawet nie stał przy podwójnym wieśmacu Edytowane 7 lipca 2017 przez ragus Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 nawet lekkiego wzwodu nie bylo? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi