milan 7 022 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 https://m.youtube.com/watch?v=VVK8-2_qjo0 xD Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 nawet lekkiego wzwodu nie bylo? nic a nic Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 Zawsze się znajdzie czarna owca :) Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 Upie.rdolił się po łokcie, pobiegł po drugiego i teraz zgrywa hipstera i się wyłamuje. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 fakt ze sos, i ogóras z cheeseburgera, ale ten ser bardzo fajny, i kotlet też duży, jak na maca, to ważne, bardzo dobrze. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 Jadlem tego z warzywami swiezymi, czadowy. Chwalicie to wezme i tego, choc takich serow unikam. Ps Sram na drwala i big tasty Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 (edytowane) Same gurwy ulane tłustym serem się napychają, a tej drugiej wersji z roszponką i czerwoną cebulą nikt nie zrecenzuje edyta: No ruchacz uratował dzień, dziękuję. Edytowane 7 lipca 2017 przez Tokar Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 Warzywa? W polsce? "To zostaw ziemniaki ale zjedz kotleta". Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 Lobby Chodakowskiej działa prężnie to i warzywa każą wpie.dalać. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 7 lipca 2017 Opublikowano 7 lipca 2017 Ta z roszponką też spoko jakby co. Smakuje bardziej jak 'duże' kanapki. Ta z serem to cheeseburger na sterydach. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 no ten meastro z serem imo słabiutki ;/ nie podszedł mi Cytuj
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Jak chcecie, by w maku podali Wam gorącą, świeżą bÓłkę, każcie sobie zrobić bez jakiegoś składnika. Ja zawsze zamawiam bez tej spermy łysego konia, czyli sosów i zawsze burger jest gorący. Unikam sosów w burgerach, bo nie lubię, tak samo majonezów i keczupów. W Burger Kingu też biorę bez żadnych mieszanek, tam jeszcze dają miks majonezu i keczupu, jakbym z tym zjadł, to bym się porzygał. W macu była kiedyś tzw. "kanapka M" i to była imo najlepsza buła, jaką tam wymyślili. Mogłaby wrócić. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) dupy nie urywa, przykro mi. słone, bez sosu, ten ser jakiś taki mdły. ale jak by miał logo nintendo na pudełku to byś dał 10/10 GOTY burger, taknie? zawsze sie jakaś maruda znajdzie ja planowalem sie wybrać do maka przy okazji ale przez to całe wasze zachwalanie chyba zaraz wsiadam na hulajnogę i jade zjeść to pyszne gunwo :D Edytowane 8 lipca 2017 przez Yano Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 zamknij mordę, po prostu wolę inne bułki w maku Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 zluzuj (nene)sko, sam jeszcze nie probowalem to nie wiem, ale poprostu jak widze 10 osób "najlepsza rzecz w maku" a potem jedna osoba "słabiak nie ma sosu" to brzmi to dziwnie ;p dla mnie w tej chwili najlepszą rzeczą w maku jest podwojny wieśmiak ulepszony o wszystko co można mu dodać (wszystko 3x dorzucone w tej opcji robienia własnego burgera) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 w takim nie ma opcji, żebyś się nie rozczarował tym przerośniętym cheesem, skoro najbardziej lubisz wieśmaca Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Nie no, szanujmy się, to nawet nie stało obok najlepszej rzeczy w maku. Jest po prostu ok, ale IMO totalnie niewarte swojej ceny. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Jakie najlepsze rzeczy z Maca polecasz? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Nie no, szanujmy się, to nawet nie stało obok najlepszej rzeczy w maku. Myslałem że ty jestes jakis tam smakosz lucek, a tu widze ze jakas inna kanapka z maca jest pare klas wyzej niz ta maestro z serem. To jestem ciekaw, bo na moje by mocno przebic któregoś burgera to zarcie po prostu nie moze byc z maca Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Ale serio ten maestro wyglada jak czizburger z dodanymi dwoma plastrami miesa wiecej, bekonem i jakims tam serem. Serio usprawiedliwia to cene 18zl za kanapke i garsc frytek? Moim zdaniem nie. Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 To chyba ten przypadek ekonomiczny o dobrach luksusowych, ze wyzsza cena przyciągnie klientów prestiżowych xd Jak nabiore odwagi to wydam na probe raz te 18zl, ale juz wolałbym dolozyc dwa kotlety do mcroyala Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Nie no, szanujmy się, to nawet nie stało obok najlepszej rzeczy w maku. Myslałem że ty jestes jakis tam smakosz lucek, a tu widze ze jakas inna kanapka z maca jest pare klas wyzej niz ta maestro z serem. To jestem ciekaw, bo na moje by mocno przebic któregoś burgera to zarcie po prostu nie moze byc z maca Zdarza mi się bywać maku i uważam, że mają lepsze i gorsze rzeczy. Najlepsze co mieli w ofercie kiedykolwiek to bajgiel, który był niedawno. Z klasycznej oferty to IMO WieśMac. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 (edytowane) bajgiel 2/10 nie polecam skoro najbardziej lubisz wieśmaca nie tyle wieśmiaka co poprostu opcje "wszystko 3x" a akurat podwojny wieśmak jest dobrą podstawką pod takie ulepszanie i dowalanie wszystkiego na maxa chociaż to przerasta ich siły, zwłaszcza sos 3x - raz mi dali sos na wierzchu bułki a nie w środku xDD (zakładam że probowali dać do środka ale potem wszystko sie rozwaliło i jak otwierałem to więcej sosu było na wierzchu niż w środku) Edytowane 8 lipca 2017 przez Yano Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 lipca 2017 Opublikowano 8 lipca 2017 Ludzie co wy tu uskuteczniacie za popelinę. :/ Fakty są takie, że gdybym miał jeść drugi raz maestro za 18 zikos z frytkami to bym brał bez opamiętania. Grubość kotleta jest zaje, jest smak, człowiek jak gryzie kęs burgera to dobrą chwilę mieli, bułeczka i dodatki spoko. Osobiście po 1 sztuce byłem syty i pomimo niby małej wielkości w porównaniu do foodtrucków to i tak najbliżej mu do mojego ideału kanapki z Maka. Jak ktoś porównuje Wieśka do najlepszej kanapki to wciąż patrzy kategoriami "zjeść coś dobrego ale się nie najeść". Podwójny Wieśmak mnie muli od majonezu i zwyczajnie ten kotlet jest słaby. Ten z Maestro idealna grubość i konsystencja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi