Opublikowano 25 lipca 20177 l Cena samego burgera to niezła kpina, ale biorąc pod uwagę, że za złotówkę więcej są już do tego frytki To za podstawowe 18zl nie dostaje sie kanapki i frytek, tak jak to jest pokazane na zdjeciu w menu? Do tych fryek trzeba doplacic 1zl?
Opublikowano 25 lipca 20177 l druga wizyta w pasibusie juz dużo lepsze wrażenia, nowa knajpka tuz przy fontannach z lwami, tani poniedzialek 17zl - mega wielka syta bula z gonzalesem w środku samo mięso lepsze w moa, tylko tam ostry burger byl zbyt ostry - tu sa dobre proporcje
Opublikowano 25 lipca 20177 l Zjadłem wczoraj tego nowego maestro Ale nic nie pamiętam bo byłem kompletnie naj.eb.any
Opublikowano 25 lipca 20177 l Dla mnie wciąż numer jeden. Porównywałem z podwójnym royalem i wieśkiem i to nie to samo - maestro ma najlepszy kotlet w makdolanie! Amen!
Opublikowano 25 lipca 20177 l podjara 'mięsem' z mcdonalds. brioszki czekoladowe na kolacje. Edytowane 25 lipca 20177 l przez Najtmer
Opublikowano 25 lipca 20177 l konkretne żarcie W sensie ilościowym Mejm, no za 18 zł masz samego burgera, na małe frytki trzeba jeszcze z zyla wyskoczyć Edytowane 25 lipca 20177 l przez Tokar
Opublikowano 25 lipca 20177 l widze ze nie jadles nigdy prawdziwego jedzenia, skoro pytasz czy jadlem to gonwo po ktorym sie oblizujesz.
Opublikowano 25 lipca 20177 l jak to, wujjek wpie,rdala grilla z kiełbas z biedronki, wie co to dobre zarcie
Opublikowano 26 lipca 20177 l Mejm, no za 18 zł masz samego burgera, na małe frytki trzeba jeszcze z zyla wyskoczyć To ja juz odczepiam sie od maca i tego maestro, nie kopie sie lezacego.
Opublikowano 27 lipca 20177 l tokar kłamie, za 18,50 jest burger + frytki za to za napój trzeba już dopłacić te 4 złote ;<
Opublikowano 27 lipca 20177 l No wlasnie mnie sie tak wydawalo jak Lucek pisze. Juz nigdy nie zaufa Tokarowi. #lodzptfuj
Opublikowano 30 lipca 20177 l Sa gorsze rzeczy, jak lody z duriana. Ale fakt, w tej cenie to śmiech w karczmie.
Opublikowano 30 lipca 20177 l Ten durina faktycznie takie zlo? Nawet jesli probowac myslec, ze spozywa sie owoc a nie wyrzygane zbuki?
Opublikowano 30 lipca 20177 l Niestety, ale smak spoconych skarpet maczanych w roztworze z przeterminowanych jaj zmieszanych że zgniłą cebulą, uformowanely w gałkę do wafelka powoduje taki mindfuck mózgu, ze hej. Myślisz sobie - zimne pyszne lody w upał, ale to musi być dobre. Czujesz podczas lizania - ja pier.dole co to ma być. Edit A przeciez on zre wszystko xd Edytowane 30 lipca 20177 l przez _Red_
Opublikowano 30 lipca 20177 l Ciekawe czy jak sie odetnie wech to mimo wszystko czuc normalny smak. Bo zazwyczaj to nie dziala.
Opublikowano 30 lipca 20177 l jadłem wczoraj tego maestro, w życiu nic gorszego nie jadłem. W życiu. Wersja bez sera jest słaba. Wersja z serkiem dla mnie rewelacja ale z ceną przegięli. Max 15 zł te ich duże kanapki w zestawie z frytami powinny kosztować.
Opublikowano 30 lipca 20177 l Jadłem wczoraj wersję z warzywami, tez bardzo dobra. Chociaz smaczniejsze te zingery w KFC chilli lemon.