Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cena samego burgera to niezła kpina, ale biorąc pod uwagę, że za złotówkę więcej są już do tego frytki

To za podstawowe 18zl nie dostaje sie kanapki i frytek, tak jak to jest pokazane na zdjeciu w menu? Do tych fryek trzeba doplacic 1zl?

Opublikowano

druga wizyta w pasibusie juz dużo lepsze wrażenia, nowa knajpka tuz przy fontannach z lwami, tani poniedzialek 17zl - mega wielka syta bula z gonzalesem w środku

samo mięso lepsze w moa, tylko tam ostry burger byl zbyt ostry - tu sa dobre proporcje

Opublikowano (edytowane)

konkretne żarcie

Clipboard01.png

W sensie ilościowym xZggkQP.png

Mejm, no za 18 zł masz samego burgera, na małe frytki trzeba jeszcze z zyla wyskoczyć  :sapek:

Edytowane przez Tokar
  • Plusik 1
Opublikowano

Mejm, no za 18 zł masz samego burgera, na małe frytki trzeba jeszcze z zyla wyskoczyć  :sapek:

To ja juz odczepiam sie od maca i tego maestro, nie kopie sie lezacego.

Opublikowano (edytowane)

Niestety, ale smak spoconych skarpet maczanych w roztworze z przeterminowanych jaj zmieszanych że zgniłą cebulą, uformowanely w gałkę do wafelka powoduje taki mindfuck mózgu, ze hej.

Myślisz sobie - zimne pyszne lody w upał, ale to musi być dobre.

Czujesz podczas lizania - ja pier.dole co to ma być.

Edit

A przeciez on zre wszystko xd

Edytowane przez _Red_
Opublikowano

jadłem wczoraj tego maestro, w życiu nic gorszego nie jadłem. W życiu.

Wersja bez sera jest słaba. Wersja z serkiem dla mnie rewelacja ale z ceną przegięli. Max 15 zł te ich duże kanapki w zestawie z frytami powinny kosztować.