Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 lipca 2017 Opublikowano 30 lipca 2017 Tych zingerów nie jadłem. Muszę się wybrać. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Jeśli chodzi o te maestro, ta z serem jest OK, tyle że cena za wysoka. Natomiast ta z warzywami, mi bardzo nie smakowała. ot zwyczajna kanapka z roszponką, ogórkiem, pomidorem i mięsem, nie warta swojej ceny absolutnie. Natomiast podwójny McRoyal nadal bez konkurencji jeśli chodzi o buły w maku. Cytuj
Daffy 10 645 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 jadlem tego majestro - LOL, jakby dyche kosztowal to bym sie zastanowil by wziac drugi raz wielkosc mizerna, smak totalnie sredniawy (jak mc royal z wiekszym miesem), przegrywa w przedbiegach z drwalem, do tego wielkosciowo drwal podobny i tanszy. No oczywiscie tu jeszcze mamy frytki za 1zl ale to tez czysty marketing bo przy tych parametrach to majestro powinno kosztowac ok 13zl czyli doliczajac srednia porcje frytek po ok 6zl dokladnie tyle ile kosztuje obecnie z tymi promocyjnymi frytasami Cytuj
Kosmos 2 762 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Jak dla mnie całkiem smaczny. No ale nic niesamowitego. Ogólnie mac potrzebuje lepszych nowości. Jak na razie to chyba najlepsza i najdroższa kanapka to ta robiona samemu. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Opublikowano 15 sierpnia 2017 w końcu zjadłem w barn burgerze w centrum wawy, to co wiele osób zachwalało - i słusznie zachwalali, bardzo bardzo dobry, napewno w pierwszej trójce burgerow jakie jadłem, a może i nawet na pierwszym miejscu am wszystkie sładniki mają bardzo dobry wyrazisty smak, czuć że mają w sobie to coś, a nie są jakimiś zwyklymi ochłapami ze sklepu o dziwo jak na knajpe w centrum wawy to ceny są bardzo rozsądne - 26zł za wielkiego burgera ze świetnymi "domowymi" frytkami, + jakies sosiki i mała sałatka to naprawde dobra cena, bywa tak że sam burger potrafi kosztować 30zł (26zł to ja akurat jadłem ale są też za 20zł albo troche ponad 30zł - ceny za zestaw) Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Jak ja sprobowalem innych burgerow to mi tak ten barn burger juz nie podchodzil az tak bardzo. Cytuj
Rudiok 3 377 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Jaranie się Barnem w 2017 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Czym się powinno jarać w 2017? Chciałbym być na czasie. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Opublikowano 15 sierpnia 2017 McDolan kanapki Maestro są ponoć na szczycie Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Łee a myślałem, że jakaś kuchnia fusion, czy tortille z tektury. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Jaranie się Barnem w 2017 A co w tym złego? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Opublikowano 17 sierpnia 2017 Jak ja sprobowalem innych burgerow to mi tak ten barn burger juz nie podchodzil az tak bardzo. Jaranie się Barnem w 2017 jeśli sukces nie uderzył im do głowy i nic się nie zmieniło to IMO jedne z najlepszych burgerów w Polsce Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 "nowe" rzeczy w maku, niestety bez szału http://mcdonalds.pl/uczta-smakow/?utm_source=mcdonalds.pl&utm_medium=slider&utm_campaign=ucztasmakow Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Podwójny mcroyal z bekonem może być spoko. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Lipa, grzyby do burgera jak siodło do świni. Prażonej cebulki też nie lubię. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Grillowane pieczarki w burgerze są N I E S A M O W I T E. Cytuj
MaZZeo 14 246 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Oj chyba obadam tego McRoyala Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 jakby dotad nie mozna było zrobic go z bekonem, litości (pipi)a, kapec jak wszystkie inne. A co do maestro jednak ta wersja fresh o wiele lepsza,i chyba jeden z lepszych burgerów w macu. Mieli racji Ci co mowili ze ten serowy to taki se w sumie, ten drugi znacznie lepszy. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Ten McRoyal już był w ofercie. Chyba nigdy Big Tasty Bacon nie powróci, ech. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 dobra, Wroclaw, atakuje Was w sobote. Macie jakies miejscoweczki godne polecenia otwarte do pozna? Bede przemierzal obszar PKP -> Wita Stwosza. Cytuj
Rudiok 3 377 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 W polecanych lokalach jest sporo o Wro, obczaj. Cytuj
Mejm 15 368 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 jakby dotad nie mozna było zrobic go z bekonem, litości (pipi)a, kapec jak wszystkie inne. A co do maestro jednak ta wersja fresh o wiele lepsza,i chyba jeden z lepszych burgerów w macu. Mieli racji Ci co mowili ze ten serowy to taki se w sumie, ten drugi znacznie lepszy. Czyli jednak ten z roszpunka? Czy roszponka? Aha, zapomnialbym. Widzialem na scianie galerii dominiskanskiej wielkiego burgera z zapowiedza, ze 1 wrzesnia start. Max Burgers o ile dobrze zapamietalem. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 To ta nowa sieć fast foodów ze Szwecji, co chce podbić Polskę. Jak coś, to czekam na opinie czy dobre to to. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Ten McRoyal już był w ofercie. Chyba nigdy Big Tasty Bacon nie powróci, ech. a u nas w kalifacie jest nawet kilka rodzajów big tasty z bekonem Cytuj
Mejm 15 368 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 I pewnie nawet jest wersja allah bez bekonu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.