krupek 15 480 Opublikowano 15 lipca 2008 Opublikowano 15 lipca 2008 Ostatnio ceny w "Macu" to jakas przesadza.Za cene 1 gniota mozna zjesc porzadna pizze w innej restauracji... Cytuj
Colio 0 Opublikowano 16 lipca 2008 Opublikowano 16 lipca 2008 pizza hut to niby fast food? powaliło? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 16 lipca 2008 Opublikowano 16 lipca 2008 nie jest, pizza w bistrach gdzie wkladaja Ci mrozonke do mikrofali, tak. Cytuj
Colio 0 Opublikowano 16 lipca 2008 Opublikowano 16 lipca 2008 to może być, a Cris przegiął paukensa:f Cytuj
BartX 9 Opublikowano 16 lipca 2008 Opublikowano 16 lipca 2008 (edytowane) gb3k, tortilla to chyba w KFC jest Od czasu do czasu jakiś tam hamburger, longer czy frytki. A w domu królują tosty z serem, ketchupem albo sosem czosnkowym \ No i 8 zł to jest dużo jak na sztuczne żarcie, w którym jest pies zmielony razem z budą. Jeśli mam coś zjeść na szybko to wolę wszamać 2 paczki chrupków ziemniaczanych (skład: skrobia ziemniaczana, sól, woda) po 2,40 zł, zapłacić mniej i mieć tą świadomość że gó.wna nie zjadłem. Edytowane 16 lipca 2008 przez BartX Cytuj
Cris 120 Opublikowano 17 lipca 2008 Autor Opublikowano 17 lipca 2008 to może być, a Cris przegiął paukensa:f Se wyedytuj albo skasuj, masz moje błogosławieństwo ;] Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 gb3k, tortilla to chyba w KFC jest chyba nie tylko :głupia emotka: Cytuj
Tori 12 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 No i 8 zł to jest dużo jak na sztuczne żarcie, w którym jest pies zmielony razem z budą. Jeśli mam coś zjeść na szybko to wolę wszamać 2 paczki chrupków ziemniaczanych (skład: skrobia ziemniaczana, sól, woda) po 2,40 zł, zapłacić mniej i mieć tą świadomość że gó.wna nie zjadłem.Skoro już musisz tak durne porównania przytaczać, to może od razu napiszmy, że lepiej kupić laskę kiełbasy i kajzerkę. Wychodzi mniej więcej 3zł, a kiełbasa ma mnóstwo białka. Na samej kiełbasie to i pudziana można byłoby uchować. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 wszytskie linki w googlach mowią ze pizza hut to fastfood! Kebaby to tez FF (kaloryczne i szybko podawane ;]) Cytuj
Colio 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 lol na jakiej podstawie niby? zwykła sieć restauracji biczyz Cytuj
bajej 28 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 nie wiem.. ale od zawsze PH byl uznawany za FF. http://pl.wikipedia.org/wiki/Fast_food moze przez to ze od kopa mozesz dostac kawalek pizzy bez czekania. No i poza tym podobno pizza z PH jest mniej zdrowa od takiej zwyklej.. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Fakt faktem, że czekając na pizzę w pizza hut, a np. w Dominium jest różnica. W PH oczekiwanie na pizzę to kwestia 5-10min Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 no bo fast food to szybkie zarcie c'nie? i tu chyba nie gra roli czy jest to robione na miejscu ( PH), czy odsmazane tasmowo (Mc). wiec fast foodem nie jest restauracja w ktorej jestes poproszony do stolika, i czekasz sobie kolo 20 minut na zarcie. Cytuj
kempa 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 (edytowane) lol na jakiej podstawie niby? zwykła sieć restauracji biczyz makdonald to tez restauracja. ed. i zmien sobie avatar, bo mi sie wydaje, ze czytam posty kogos madrzejszego. yap chyba mial kiedys taki (albo podobny bardzo) Edytowane 17 lipca 2008 przez kempa Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 nie jadam miesa w fast foodach, za ta jakies shaki czy lody chetnie. wczoraj w ogole przez przypadek wszedlem na strone peta. niektorzy ludzie powinni byc usypiani. Cytuj
Colio 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 lol na jakiej podstawie niby? zwykła sieć restauracji biczyz makdonald to tez restauracja. zdaję sobie z tego sprawę, no i? mam jakieś nowe określenie dla PH wymyślić? zwykła sieć, tak jak Sphinx na przykład, PH ma być nazywana fast foodem bo możesz se zamówić żarcie, poczekać 20 minut i zabrać do chaty? i zmien sobie avatar, bo mi sie wydaje, ze czytam posty kogos madrzejszego. taki może być? Cytuj
kempa 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 bo gadales jakby fast food oznaczal lokal, a nie rodzaj zarcia. Cytuj
Gość tk Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 burger king > wszystko potrójny whopper i pozamiatane. co tam, że 12 zika - warto za te pół kilo amerykańskiego stylu zycia. Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Raz w tygodniu jakiś fastfood musi być. Ale raczej jako przekąska, niż pełnoprawny obiad. Pikantny Kurczakburger i Shake czekoladowy to jedyne co zamawiam w Macu, choć mam ochotę na te krewetki ostatnio, tylko, że drogie cholerstwo Poza tym kebab bardzo chętnie - tym to już potrafię się najeść. W KFC byłem może ze 2 razy na Longerze, w Burger Kingu nigdy. Generalnie nie mam uprzedzeń do żadnego fastfooda, mogą mięcho nawet ze szczura robić, byleby smakowało. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 24 lipca 2008 Opublikowano 24 lipca 2008 W macu serwują teraz dobre burgery z krewetkami, wręcz za(pipi)iste! Szkoda tylko, że najadłbym się 4-5 takimi :F Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 kanasie z subwaya rządzą Cytuj
Manor 645 Opublikowano 28 sierpnia 2008 Opublikowano 28 sierpnia 2008 szkurde, ostatnio w robocie po 11 cheeseburgerów z maca wpie,przaliśmy na koszt szef. Co tu ściemniać, lubię je. 4, 5 takich naraz i człowiek w miarę najedzony. Na codzień tego na pewno jeść nie będę, bo o linię trzeba dbać, ale jeśli coś z fastfoodów mam jeść, to właśnie cheesy. Szkoda, że nie kosztują 2 zł jak dawniej. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Ja po nich nie jestem najedzony, tylko mnie boli w ch.uj Cytuj
Paweł Sz. 1 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Ja po nich nie jestem najedzony, tylko mnie boli w ch.uju ------------------------------ Tylko KFC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi