Daffy 10 546 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 fatalny moze nie ale gdzies z 7-8zl za drogi 1 Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Jakby takie dawali w budce na dworcu to byłby sztosik, ale w zalewie burgerowni taki maestro z McD już nie robi roboty. Smakować smakuje, ale cena nie czyni cudów. 1 Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 7 października 2017 Opublikowano 7 października 2017 Ta czizza to się rożni czymkolwiek od quritto poza wariantem smakowym? Wygląda identycznie. Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Ostatnio zamawiałem. W smaku niezbyt i (pipi)zki dostałem. Nie polecam. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 Kfc to tylko kubełki i tyle w temacie. Kanapki są słabe a wynalazki jak quritto pomyłką... Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Jadłem obie czizze. Technologicznie to samo, co quritto, ale obie wyraźnie lepsze. Mniej zamulającego sera, więcej dobrego, ostrawego sosu. Italiane miałem w wersji limited edition, bo im się pieczarki skończyły i zamiast tego były czarne oliwki. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 października 2017 Opublikowano 10 października 2017 Idzie się tym najeść jak człowiek głodny? Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Jakby kogoś obchodziło jak tam nowe maestro, to śpieszę donieść, że te grilled veggies występują w liczbie 3 kawałków papryki i 1 cukinii, z czego 3/4 znajdowało się poza obrębem burgera, konkretnie to pod nim. Za to bekonu prawie tyle, co wołowiny. Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 U mnie na wiosce powstała franczyza podróby KFC czyli Felix Chicken. I jak byłem sceptycznie nastawiony w teorii tak w praktyce okazuje się to całkiem zjadliwe. Raz, że tańsze, dwa że lepsze fryty, trzy że grubsza panierka przez co kurak jest bardziej soczysty. Jakby ktoś trafił w okolicy to polecam spróbować. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 U mnie na wiosce powstała franczyza podróby KFC czyli Felix Chicken. I jak byłem sceptycznie nastawiony w teorii tak w praktyce okazuje się to całkiem zjadliwe. Raz, że tańsze, dwa że lepsze fryty, trzy że grubsza panierka przez co kurak jest bardziej soczysty. Jakby ktoś trafił w okolicy to polecam spróbować. Jedliśmy raz Felix Chickena w Zakopanem i faktycznie było zaskakująco smacznie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Jakby kogoś obchodziło jak tam nowe maestro, to śpieszę donieść, że te grilled veggies występują w liczbie 3 kawałków papryki i 1 cukinii, z czego 3/4 znajdowało się poza obrębem burgera, konkretnie to pod nim. Za to bekonu prawie tyle, co wołowiny. tzn dużo bekonu czy jak? bo jak dużo to biere swoją drogą cukinia poza obrębem? to jeszcze nic, ja kiedyś wziąłem podwojnego wieśmaka z potrójnym wszystkim (przy użyciu customizacji) - dostałem majonez na wierzchu bułki xD w sumie to wszędzie był. było bardzo dobre, ale u(pipi)iłem sie po uszy xD polecam taki styl życia Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 12 października 2017 Opublikowano 12 października 2017 Bekonu do oporu, czego niekoniecznie spodziewałem się po burgerze, którego głównym ficzerem mają być warzywa. W ogóle to oni mają jakiś dziwny, enhancowany nanomaszynami ten bekon, bo normalny tak intensywnie nie smakuje. Coś jak ugryźć czipsa/chrupka bekonowego, na który sypnęło się za dużo przyprawy. Zaczynam podejrzewać, że to jedzenie może być niezdrowe. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 15 października 2017 Opublikowano 15 października 2017 Jeśli chodzi o te podroby kfc to.nie polecam broaster chicken z Kłodzka,niedobre i gumowate:-/ Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Oj znów się zrobią tłumy cebulaków pod Makiem Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 (edytowane) W ogóle, cóż za wysmienita kanapka z tego wyjdzie, to nie mam pytań xd Edytowane 16 października 2017 przez krupek 1 Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Tektura na ostro. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 nie rozumiem dlaczego nie wprowadzą chilli cheese burgera po prostu Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 nie rozumiem dlaczego nie wprowadzą chilli cheese burgera po prostu najlepsza rzecz w burger kingu Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Zem zjadl tego dzalapeno. Typowy kapec ulepszony o surowe papryczki (krążki są sprężyste, nie miekkie, spoko). Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 nie rozumiem dlaczego nie wprowadzą chilli cheese burgera po prostu najlepsza rzecz w burger kingu w makdolanie też piękny kawalerze 1 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 października 2017 Opublikowano 16 października 2017 Narobiliście smaka, że aż go dzisiaj kupiłem. No jedna z najlepszych rzeczy jakie wypluł z siebie makdolan. Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 (edytowane) Jutro zjem jalapeno i dam recenzję. Oczywiście zamówię również nugetsy i wieśmaca, żeby nie wyjść na yebanego biedaka Edytowane 17 października 2017 przez Kosmos Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 17 października 2017 Opublikowano 17 października 2017 Ja wzialem jeszcze inne kupony dnia onego. Free dzalapeno 4 czizy - 10 zl Szejk 400ml - 3 zl Kupa guwna za jedyne 13 zl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.