Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 520,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

22 listopada wraca Kanapka Drwala  :cool:

Opublikowano

aiiiiiiiii :banderas:

Opublikowano

Rozi załatwił. Dzieki, Kamil.

Coś nowego się razem z nią poajwi? Na stronie nic nie widzę.

Opublikowano

Wy je ba ne.

Opublikowano

Ciekawe czy, jak z roku na rok, i tym razem będzie słabsza :/

Opublikowano

Rozi załatwił. Dzieki, Kamil.

Coś nowego się razem z nią poajwi? Na stronie nic nie widzę.

Nie ma na stronie, z tajnego przecieku to mam. Mają być jeszcze jakieś "frytki z dodatkami".

Opublikowano

A co, Marzenę chcesz na mięso sprzedać?

Opublikowano

Jak wam strzelę po warnie i blokadzie na tydzień to się uspokoicie czy marne szanse?

Opublikowano

Na mieście widziałem billboardy z zapowiedzią jakiegoś powrotu w Maku. To chodzi o drwala, czy jeszcze coś szykują?

Opublikowano

Drwal w macu to juz taki kevin w polsacie.

Opublikowano

Big tasty bacon by mnie może ruszył, ale drwal, meh...

Opublikowano

Jadłem w sobotę bułkę śniadaniową z wieprzowiną i jest bardzo słabo, kure.wsko słona.

Opublikowano

A to dlatego dzisiaj był korek w drodze do pracy :dynia: 

Opublikowano

Drwal nic się nie zmienił, idealna kanapka, mój boże. 

Frytki słabe i drogie. Sos serowy wali chrupkami, ostry sos to sos z Kurczakburgera, meh. Mogli zostawić genialne zakręcone.