Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, sprite napisał:

A tych frytek nie można łyknąć w McZestawie Powiększonym?

Chyba można, ale nie polecam, a nawet odradzam. 

@Kosmos, jakby taką kanapkę stworzyła jakaś burgerownia, to byłaby najlepsza. Super się te smaki łączą, pycha.

Opublikowano

Nie no, te frytki to nawet nie wyglądają dobrze. Zresztą, prażona cebulka do czegokolwiek to dla mnie pomyłka w kuchni.

W zeszłym roku chyba nie jadłem Drwala, więc teraz chętnie sprawdzę, choć smaka, póki co, jakoś szczególnie nie mam.

Opublikowano

Maestro się nie da, tego też pewnie nie. Póki drwal nie wejdzie do stałej oferty tak jak np. podwójny wieśmac, to nie będzie można go modyfikować.

Opublikowano (edytowane)

Tak.

To jest jak zamawiałem za pomocą kiosku, to była opcja Personalizuj.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Te frytki to jakaś pomyłka, pływają w tym je.ba.nym sosie i mokną, a do tego je jeszcze pakują w pudełko z wieczkiem... Najglupszy pomysł McD od czasów oferty śniadaniowej.

Opublikowano
W dniu 22.11.2017 o 15:08, Kosmos napisał:

A można tego drwala edytować tak jak inne burgery? Żeby np wywalić prażoną cebulkę lub sałatę ?

Poproś przy kasie żeby było bez cebuli i sałaty bo nie lubisz.

Opublikowano

Przy okazji wczorajszej szybkiej wizyty w Polsce postanowiliśmy dać jeszcze jedną szansę drwalowi - wleciała wersja ostra i zwykła. Nadal podtrzymuję zdanie, że kanapka dobra, ale nic szczególnego ponadto, obok najlepszej rzeczy w maku to nawet nie leżało niestety. Te fancy frytki też w sumie ok, ale bez żadnego szału.

• Plusik 2
Opublikowano

A ja zjadłem ostatnio drwala z kurczakiem bo kurczę blade zwykły się wyprzedał. Ale to było chu.jowe, jadłem ze łzami w oczach.

Opublikowano

Krystian ;/

Naszła mnie ostatnio chcica na fast food i poleciałem na bułkę do BB, Big King XXL - podwójny burger więc sporo mięcha, niezły sos, w zestawie frytki. O dziwo całkiem długo mnie trzymał ten kotlet, jakiś taki bardziej treściwy niż te kanapki z Maca. Ogólnie polecam chociaż smakoszem śmieci nie jestem.

Opublikowano

Ja przez was ostatnio wybrałem się do Mc odświeżyć Drwala na ostro i powiem, że wchodzi, chociaż czegoś mi w niej brakuje. Ta pikanteria jakaś taka mało pikantna i przez to bułka jest po prostu zwykła i ot momentami coś poczujesz. Ten sos, który dają jest tak ujowy, że głowa mała - kiedyś to przynajmniej robili kanapki faktycznie z jalapenio, a nie jakąś zieloną paćką :(

Opublikowano
4 godziny temu, Lucek napisał:

Przy okazji wczorajszej szybkiej wizyty w Polsce postanowiliśmy dać jeszcze jedną szansę drwalowi - wleciała wersja ostra i zwykła. Nadal podtrzymuję zdanie, że kanapka dobra, ale nic szczególnego ponadto, obok najlepszej rzeczy w maku to nawet nie leżało niestety. Te fancy frytki też w sumie ok, ale bez żadnego szału.

A co jest/bylo lepszego w maku? 

Tez juz jadlem drwala i spoko ale smrod prazonej cebuli ciagnal mi sie pod nosem przez kilka nastepnych godzin nawet po umyciu zebow 

Opublikowano
W dniu 24.11.2017 o 20:19, JJoker napisał:

Poproś przy kasie żeby było bez cebuli i sałaty bo nie lubisz.

To jest najlepszy protip jaki możesz zrobić, bo zawsze masz wtedy ciepłego burgera, a nie z tych co leżą na tych półkach wcześniej przygotowane, które mogły przeleżeć już te 10 minut. Często tak robię, że jeden składnik wywalę, którego nie lubię i pracownik musi zrobić, takie przepisy, bo ktoś uczulony na coś może być, a beknąć nikt za to nie chce w pracy.

A burgera z kurczakiem nigdy nie zrozumiem, nie licząc wyjątków w KFC. No ale drwal jak wjechał to cały terminator w gębie, ostatnio to chyba z rok temu jadłem. Smak ten sam, zapomnieć się nie da. 

Opublikowano
Godzinę temu, mcp napisał:

Krystian ;/

Naszła mnie ostatnio chcica na fast food i poleciałem na bułkę do BB, Big King XXL - podwójny burger więc sporo mięcha, niezły sos, w zestawie frytki. O dziwo całkiem długo mnie trzymał ten kotlet, jakiś taki bardziej treściwy niż te kanapki z Maca. Ogólnie polecam chociaż smakoszem śmieci nie jestem.

No_Maciek

Opublikowano

A to też już dobrze, bo miewałem takie sytuacje kiedyś, że burger był zimny i odechciewało mi się jeść w tym momencie, co mimo to nadal praktykuję, bo przeważnie wywalam cebulę ;)