_Red_ 12 009 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 Wjechal drwal domowy: - bułka serowo-cebulowa - wołowina 200g - camembert panierowany 120g - boczek - cebulka - sos miodowo-musztardowy Obemix, ale trochę ciężko się gryzie. I ser sie nie wylał, wiec może nie bedzie z niego emotki 2 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 W smaku może spoko ale nie myślałeś nad jakios warzywami?tak trochę lyso Wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 (edytowane) Panowie graficy, wiecie co robić. Edytowane 16 grudnia 2017 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 Za mało camemberta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 (edytowane) edit: martwicę mózgu mam dziś. Edytowane 16 grudnia 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 28 minut temu, Rayos napisał: W smaku może spoko ale nie myślałeś nad jakios warzywami?tak trochę lyso Wygląda Pikle by pasowały xd serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 chociaz tego liscia sałaty bys rzucił xd no nie wyglada to zachecajaco, nie bylo za suche? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 Tluszcz dawal nawilżenie. Ile to ma kalorii? 1500? jeszcze ta bulka z biedy z serem xdddddd Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 Bulka byla nasmarowana sosem, a krowa wyszla soczysta, wiec zero suchości. Ale faktycznie zielenina by nie byla glupia. Drwal w sumie chyba tez nie ma warzyw, ale następnym razem ulepsze recepture. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 Ten burger xddddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 8 minut temu, _Red_ napisał: Drwal w sumie chyba tez nie ma warzyw, ale następnym razem ulepsze recepture. ja wziałem z dżalapeno i sporo sosu było, wiec bez tragedii, ale jakiegos korniszona albo cebule bym dorzucil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 No kanapka Redzia ani trochę apetyczna wizualnie. Coś poszło nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 Redzik, jest potencjał na emotkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 Gdzie ten boczek? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 to nie jest burger, to są różne rzeczy położone jedna na drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 No Red jakbyś założył forumkowy food truck to nie wiem może w menu nie dawaj zdjęć pizzy i burgera. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 Marudy, wam to jakbym najprostszą jajecznice zrobil, to powiedzą, ze zle wymieszana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 :drwal: Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 no ale poważnie, bez uszczypliwości to rozumiem, że pizza nie wyszła, wypadek przy pracy, ale ten burger? I jeszcze ten ślad cebuli na samym dnie i widać, że bułka nie przyrumieniona tylko taka surowa prosto z lidla, żadna zasada dobrego burgera nie została zastosowana :)))) wygląda jakby robiło to dziecko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 Z ciekawości najdrozszy burger swiata. Spelnia zasady? xdd Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 nie martw sie, na pewno w czymś innym jesteś dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 16 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2017 Kierowany zbiorową histerią zeżarłem drwala. Wziąłem z żelopeno, bo już zapmniałem jakimi piz/dami są moje kubki smakowe, no i oczywiście język od razu zaczął drętwieć, a jakbym miał okulary, to na pewno by zaparowały xD Lepiej jakby te papryczki upchnęli między krową a serem, to miałoby to szansę się lepiej wymieszać, a jak są na wierzchu, to ostrość napier/dala od razu od progu. Za 15 zł dobry dil, nie trzeba nic dorzucać, żeby się najeść, a brak dodatkowych warzyw ogranicza ryzyko rozpier/dolenia się burgera do minimum. Bjurgier Redzia na pewno pyszny, ale wygląda jak kupa uchodźcy 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Hahahahhahaha, po jalapeno zdycha, co za lamus najgorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 to chyba ten moment: JA (pipi)E JAK MNIE W(pipi)IAJĄ TAKIE CIOTY, NO (pipi)A. O JAKI JA JESTEM WIELCE HARDKOROWY SMAKOSZ NAJPIKANTNIEJSZE NA SWIECIE OO JAKA DOBRA OSTRA, PODKREŚLAM OSTRA MUSZTARDA. ALBO „OO KUPIE SOBIE CZIPSY, ALE NIE JAKIEŚ SMACZNE, MUSZA BYĆ PIKANTNE, JESTEM LEPSZY BO JEM PIKANTNE A WY CO NADAL PAPRYCZKA CZY CEBULKA? JA WPIERDALAM WASABI, SMAKUJE JAK OCET Z PIEPRZEM ALE WPIERDALAM, NIEBO W GĘBIE, GDYBY BYŁO CIUT OSTRZEJSZE TO WY(pipi)AŁBYM STAREGO WE WSZYSTKIE DZIURY TAKI BYŁBYM PODNIECONY, ZROBIŁBYM JESZCZE TEMAT ŻE PIKANTNE I OGIEŃ I PIEKŁO. ROZUMIEM NADAĆ WYRAZISTOŚCI, ALE ZABIJAĆ CAŁY SMAK POTRAWY DLA WĄTPLIWEJ PRZYJEMNOŚCI PIECZENIA JAPY? KSZTUSISZ SIE, POCISZ I LECI CI Z NOSA. MOŻNA O PORÓWNAĆ Z ROZKOSZĄ PODCZAS DŁAWIENIA SIĘ (pipi)EM. PRAWDZIWE (pipi)ANE SZOŁ ZACZYNA SIĘ KIEDY TAKI TWARDZIEL MOŻE SIĘ WYKAZAĆ, JAKAŚ PIZZERIA CZY U SIEBIE W KUCHNI. CO TAM MATI ZAMÓWMY PIZZE, DLA MNIE MEGAPIZDADIABLOMOCNA Z DODATKOWYMI PAPRYCZKAMI, HEHE COŚ NIE OSTRA, JA TO NIE WIEM JAK WY MOŻECIE JEŚĆ TAKIE MDŁE xD CO TAM CHCESZ SPRÓBOWAĆ SEBA? TYLKO MASZ POPIJ MLEKIE BO SIĘ WODO NIE POPIJA XD A TERAZ ZW NA MOMENCIK BO MUSZE SIE WYSRAĆ MOIM MEGA PIEKĄCYM STOLCEM, AHH NIE MA TO JAK BRUTALNE PIECZENIE ODBYTU I WALENIE KONIA DO CHRZANU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 powinien zostać stworzony drugi taki tekst tylko z odwrotnym przesłaniem - o tym że kogoś wkurza gdy lamus mowi że jalapeno go piecze xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi