Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano
12 godzin temu, ragus napisał:

MjMAgf1.png

 

:drwal:

Nazwa adekwatna bo wyglada jak ciosany.

  • Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 520,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

  • Gość osiol
    Gość osiol

    @Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

  • No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

  • Gość _Milan_
    Gość _Milan_

    Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

red musi trolowac.. o wyje.baly mi sie smieci z worka, poskladam z tego jenge i wrzuce ze niby zrobilem nowego burgera xd master spierdochef

 

a jesli to na serio.. zaoszczedzisz czas i energie a za 5zl masz w biedrze:

 

dscf3749.jpg

 

 

Opublikowano

Fotoszop zawsze wygra z naturalnym pięknem.

Opublikowano

Czekam jak red zrobi spaghetti. Tego nie da sie zrobić ładnego. 

Opublikowano

Bardzo chętnie. Będę miał największą kolekcję spożywczych emotek.

Opublikowano

Tokar tych papryczek to prawie wcale nie czuć xd. Jak się je same gryzie to trochę są ostre, no ale jak ugryziesz burgera to ta ostrość ginie gdzieś między krową, serem a sałatą. Piecze leciutko przy sraniu potem. 

Opublikowano

Zależy od osoby, dla mojej matki ostre są papryczki chilli, jalapeno jak kiedyś spróbowała to mówiła, że nigdy więcej. Ale, że Toksr takie delikatne podniebienie ma to bym nie przypuszczał. 

Opublikowano

81c2712c4854e9c7.jpg

Opublikowano

Jeszcze jeden taki twór Reda a przestanę myśleć, że chłop ma jakiekolwiek zdolności kulinarne. Herbaty bałbym się w gościnie napić XD

Opublikowano

Kulinarne może i ma, ale zmysł estetyczny... xd

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

red czekamy na tort na roczek twojego dziecioka 

 

filing_images_5d2b44405e6f.png

Opublikowano

ja ciekaw jestem jak red smaruje kanapke maslem

Opublikowano

Na pewno niezbyt grubo, a żonie kontroluje suwmiarką.

Opublikowano

Red, przy nastepnej probie daj sobie spokoj z bulka i po prostu opraw wolowine w dwa camemberty.

Opublikowano

chu.jowy ten drwal, w sensie bardzo przeciętna kanapka. 4,5/10 w skali burgerów, więc jak na na maca to pewnie ścisła czołówka.

Opublikowano

Bezguścia sie jarają tym tworem burgieropodobnym :)

Opublikowano
42 minuty temu, Blaise napisał:

chu.jowy ten drwal, w sensie bardzo przeciętna kanapka. 4,5/10 w skali burgerów, więc jak na na maca to pewnie ścisła czołówka.

No raczej nikt nie powie, że drwal lepszy od prawdziwych burgerów.

Opublikowano

Skuszony hajpem na forumku zjadłem jakieś 3 tygodnie temu drwala po raz pierwszy w życiu, co równało się również pierwszymi od jakiś 3-4 lat odwiedzinami w macu. Przyznam, że złe to nie było, ale też nie było na tyle dobre, abym chciał tam wrócić i zjeść go jeszcze raz. Dam macowi jeszcze jedną szansę, ale tym razem zjem na raz podwójnego Wieśmaca i podwójnego Mcroyala. ~1600 kcal, 100 g białka i pewnie z pół kilo tłuszczu wjedzie na raz, to będzie niezłe wyzwanie dla mojego układu pokarmowego. Czy wyjdzie on z tego starcia zwycięsko? Przekonam się już niedługo.

 

A jakby ktoś miał dla odmiany ochotę na dobrą wołowinę, to polecam Chyży Wół, którego można odwiedzić ponoć w Warszawie. Miałem okazję zjeść od nich Reubena na targach piwnych w Lublinie i muszę przyznać, że od razu poleciałem po drugiego (nie to żeby była mała, ale byłem z kobietą i jej też posmakowało). Wołowinka była mięciutka i mega soczysta, świetnie doprawiona i co najważniejsze- napchali jej tam mnóstwo. Ponadto kapusta kiszona, ser i jakiś średnio pikantny sosik. Całościowo robiło świetne wrażenie, nic tej kanapce nie brakowało. Aha i mięso nie było w formie jednego kotleta, jak w burgerze, tylko w postaci plasterków, takich jak tu: 

17952024_808238162660220_885490170391336

 

A tak mniej więcej to wygląda w całości:

 

1560479_279312835552758_871318178_n.jpg?

Edytowane przez second

Opublikowano

Ale bym ojebał o jezus.

Przez Ciebie mi dosłownie ślina leci, muszę iść coś zjeść.

Opublikowano

Ja ostatnio sobie zaserwowałem własnej roboty pulled pork z tego przepisu:
 

 

Wyszło idealnie - to jest dopiero poezja smaku ;) A do tego własnoręcznie zrobiony sos BBQ South Carolina - żaden drwal mi już nie podskoczy, chociaż wczoraj jednego przyjąłem i nawet mi smakował ;)

Opublikowano

Ten Reuben to amerykancka flagowa kanapka z pastrami, chciałeś mięso w formie kotleta?

 

Coraz więcej kanapkarni serwuje u nas ten specjał, mięso można też kupić przez neta w okazyjnej cenie około 150 zł/kg (jak ostatnio sprawdzałem)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

Ostatnio przeglądający 0

  • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.