Mejm 15 296 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 12 godzin temu, ragus napisał: :drwal: Nazwa adekwatna bo wyglada jak ciosany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Co to (pipi)a jest? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 red musi trolowac.. o wyje.baly mi sie smieci z worka, poskladam z tego jenge i wrzuce ze niby zrobilem nowego burgera xd master spierdochef a jesli to na serio.. zaoszczedzisz czas i energie a za 5zl masz w biedrze: Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Fotoszop zawsze wygra z naturalnym pięknem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Czekam jak red zrobi spaghetti. Tego nie da sie zrobić ładnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Bardzo chętnie. Będę miał największą kolekcję spożywczych emotek. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Tokar tych papryczek to prawie wcale nie czuć xd. Jak się je same gryzie to trochę są ostre, no ale jak ugryziesz burgera to ta ostrość ginie gdzieś między krową, serem a sałatą. Piecze leciutko przy sraniu potem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Zależy od osoby, dla mojej matki ostre są papryczki chilli, jalapeno jak kiedyś spróbowała to mówiła, że nigdy więcej. Ale, że Toksr takie delikatne podniebienie ma to bym nie przypuszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Jeszcze jeden taki twór Reda a przestanę myśleć, że chłop ma jakiekolwiek zdolności kulinarne. Herbaty bałbym się w gościnie napić XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Kulinarne może i ma, ale zmysł estetyczny... xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pupcio 18 368 Opublikowano 17 grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 red czekamy na tort na roczek twojego dziecioka 7 1 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Co z nim jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 17 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2017 Wypalił chyba za duużo cracku. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2017 ja ciekaw jestem jak red smaruje kanapke maslem Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2017 Na pewno niezbyt grubo, a żonie kontroluje suwmiarką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 18 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2017 Red, przy nastepnej probie daj sobie spokoj z bulka i po prostu opraw wolowine w dwa camemberty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 18 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2017 chu.jowy ten drwal, w sensie bardzo przeciętna kanapka. 4,5/10 w skali burgerów, więc jak na na maca to pewnie ścisła czołówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 368 Opublikowano 18 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2017 Bezguścia sie jarają tym tworem burgieropodobnym Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 18 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2017 42 minuty temu, Blaise napisał: chu.jowy ten drwal, w sensie bardzo przeciętna kanapka. 4,5/10 w skali burgerów, więc jak na na maca to pewnie ścisła czołówka. No raczej nikt nie powie, że drwal lepszy od prawdziwych burgerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 693 Opublikowano 18 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2017 (edytowane) Skuszony hajpem na forumku zjadłem jakieś 3 tygodnie temu drwala po raz pierwszy w życiu, co równało się również pierwszymi od jakiś 3-4 lat odwiedzinami w macu. Przyznam, że złe to nie było, ale też nie było na tyle dobre, abym chciał tam wrócić i zjeść go jeszcze raz. Dam macowi jeszcze jedną szansę, ale tym razem zjem na raz podwójnego Wieśmaca i podwójnego Mcroyala. ~1600 kcal, 100 g białka i pewnie z pół kilo tłuszczu wjedzie na raz, to będzie niezłe wyzwanie dla mojego układu pokarmowego. Czy wyjdzie on z tego starcia zwycięsko? Przekonam się już niedługo. A jakby ktoś miał dla odmiany ochotę na dobrą wołowinę, to polecam Chyży Wół, którego można odwiedzić ponoć w Warszawie. Miałem okazję zjeść od nich Reubena na targach piwnych w Lublinie i muszę przyznać, że od razu poleciałem po drugiego (nie to żeby była mała, ale byłem z kobietą i jej też posmakowało). Wołowinka była mięciutka i mega soczysta, świetnie doprawiona i co najważniejsze- napchali jej tam mnóstwo. Ponadto kapusta kiszona, ser i jakiś średnio pikantny sosik. Całościowo robiło świetne wrażenie, nic tej kanapce nie brakowało. Aha i mięso nie było w formie jednego kotleta, jak w burgerze, tylko w postaci plasterków, takich jak tu: A tak mniej więcej to wygląda w całości: Edytowane 18 grudnia 2017 przez second 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 18 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2017 Ale bym ojebał o jezus. Przez Ciebie mi dosłownie ślina leci, muszę iść coś zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 19 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2017 Ja ostatnio sobie zaserwowałem własnej roboty pulled pork z tego przepisu: Wyszło idealnie - to jest dopiero poezja smaku A do tego własnoręcznie zrobiony sos BBQ South Carolina - żaden drwal mi już nie podskoczy, chociaż wczoraj jednego przyjąłem i nawet mi smakował 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 19 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2017 Ten Reuben to amerykancka flagowa kanapka z pastrami, chciałeś mięso w formie kotleta? Coraz więcej kanapkarni serwuje u nas ten specjał, mięso można też kupić przez neta w okazyjnej cenie około 150 zł/kg (jak ostatnio sprawdzałem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.