MaZZeo 14 183 Opublikowano 20 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2017 No kurwa, Mcdonalds jest wszędzie, drwal jest wszędzie to i ludzie o nim piszą. O czym mają pisać, o pojedynczych burgerowniach pochowanych po miastach, których 90% forumka na oczy nie zobaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 20 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2017 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 20 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2017 Ale to już nie jest wcale taki fast food. Zwłaszcza jak kolejka jest. Nie to co w Macu, składasz zamówienie, a po chwili znowu byś coś zjadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 W dniu 20.12.2017 o 22:47, Okie from Muskogee napisał: To nie jest tak zwany hejt, tylko ile się można spuszczać? W sumie macie rację, tylko w takim razie drwalowi powinno się założyć osobny dział w smakoszu. I tam sobie walcie konia do kanapki. Racja. Ja sie chyba jeszcze drugi raz skusze na tego drwala na ostro bo siadl bardzo dobrze. Te drwale to jakos tak do lutego zazwyczaj sa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 W dniu 20.12.2017 o 22:00, krupek napisał: niejedna burgerownia by się nie powstydziła takiej kanapki. czo ten krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 jakby Moa ogarnął kanapkę w stylu drwala to ociepanie, nie wychodziłbym z lokalu pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 Ja ostatnio takie cudo jadłem. Jakie to było pyszne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 Pizzoburger? Tylko z krakowskiej burgerowni domowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 45 minut temu, Lucek napisał: czo ten krupek No solidna jak na Maka i nie taka kapciowata, a teraz tyle tych burgerowni się naroiło, że niektóre trochę popłynęły z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 Bylem wczoraj we wroclavi (ta galeria zbudowana na miejscu dworca pkp i polaczona z nim) i tamtejszy Pasibus zaje.bany pod korek. A taka ch.ujowa burgerowania, dla mnie najgorsza z tych niekorpo. Choc trzeba im oddac, ze rozwineli sie pieknie bo zaczynali od foodtrucka i kilku lezakow w centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 O, obczaję dzisiaj jak to wygląda ale dla mnie pasibus też chyba w tym momencie najgorszy z niesieciówek, sam nie wiem, chyba trzeba spróbować znowu po prostu. W złotych tarasach w Warszawie też się otworzyli z tego co widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 Bylem okolo 19 i nie bylo gdzie usiasc. W sumie racja z tym probowaniem, bo raz zjadlem i sie nacialem ale moze po prostu tak felernie trafilem (na zylowate mieso). Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 Ja bylem da razy, i to juz jak mieli w hoooj lokali, bo na swidnickiej hornor nie pozwalal mi sie pchac i czekac godzine. I oba razy bylem zadowolony, prawie wszystko w punkt zrobione, doprawione, mieso klasa. Takze kazdemu inaczej smakuje, ale wy lubicie drwala w ktorym ser tlucze caly smak. jednak pod naporem tlumu sie poddaje. A tak poprawdzie to juz mam dosc burgerow za duzo tego sie narobilo i sie przejadlem. Ostatnio meksyk mi wchodzi bardzo z FF. I chyba tyle jesli chodzi o takie jedzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 2 godziny temu, sprite napisał: Ja ostatnio takie cudo jadłem. Jakie to było pyszne Gdzie takie cudo ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 (edytowane) 23 minuty temu, Kosmos napisał: Gdzie takie cudo ? Św Michał. Ale to była limitowana edycja dostępna tylko jednego dnia. W każdą środę jest jakiś inny za 18zł Przedwczoraj był taki Edytowane 22 grudnia 2017 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 Tak czy siak musimy w końcu na zlocie tam stolik zarezerwować byśmy jak zwykle nie obeszli się smakiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 A wyjdzie jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 Nie widzę przeszkód, by zamiast do Padbaru z którego zawsze wychodzimy głodni skoczyć od razu do Św. Michała. A takie burgery jak wyżej... ależ bym pochłaniał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 Chyba pora na jakiegoś buregera. W tym miesiącu nie jadłem, a te foty takie apetyczne. No i pora obiadowa się zrobiła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2017 wyszła spoko tylko trochę za dużo sera Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 27 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2017 Nie ma to jak wracać po świętach do domu i zajechać do Mc na burgera Wjechał oczywiście nienawidzony i hejtowany drwal na ostro - jakoś nie mogę sobie go odmówić... Muli to strasznie, zapycha, smak zależy jak wyjdzie, a mimo to wpieprzyłem wczoraj 1,5, bo luba nie była w stanie dokończyć I idź tu człowieku na dietę Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2017 @ragus to bardziej przypomina ekhm... zapiekankę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2017 @ragus No ale jajca tego ciastowego kutacza mogłeś rukolą przystroić. Poza tym rewelacja - ch.u.jowa pizza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ptaszor 2 Opublikowano 27 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2017 Ser tylko na czubku. Następnym razem daj tylko czarne oliwki u "podstawy" i cienkie paski papryki wijące się wokół "trzonu". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 27 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2017 A jako włosy łonowe polecam kiełki z buraków. I obowiązkowo sos czosnkowy na czubku. Jak się bawić to się bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.