Tokar 8 265 Opublikowano 17 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2018 No do trochę brakuje, ale się nie poddawaj. Ciekawe kiedy w końcu tego taco bella przywieje, jeśli w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 17 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2018 Taco bell mocno przereklamowane. Porcje glodowe i jakosc sieciowy. Lepiej pojsc do normalnej meksykanskiej knajpy bo takich odpowiednikow jak burgerownie niestety chyba nie ma wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 17 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2018 Oj tak, Taco Bell piszczy biedą... Plastikowe tortille wypełnione suchą mielonką posypane "amerykańskim" przetworzonym serem. Dziękuję, postoję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 17 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2018 do burger kinga powróciła ciekawa rzecz, ten chille cheese kiedys bardzo mi smakował (jak na fast fooda oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 chili cheese to najlepsza kanapka z tych małych co maja w BK, tej wersji nie jadłem, trzeba sprobowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 A są jeszcze jakieś inne burgery z japalenio? Bo nie ogarniałem dawno tej oferty, a chilli cheese był naprawę zacny Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Jak nie ma, to dorzuca ci do kazdego, chyba 50gr za to chca. BK to nie mak, mozesz komponowac dowolnie kanapki Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 W Macu większość kapanek można poprawić i papryczki są wśród składników do dodania. Co nie zmienia faktu, że BK ma najsmaczniejsze hambixy z tych sieciówek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Jedyne co mnie przeraża w bułach z BK to ogrom ładowanej do nich cebuli. Czasami mam wrażenie, że konsumuję cebulę z dodatkiem mięsa i może to tylko moje odczucie, ale trochę jest to przegięciem. A w kwestii papryczek w Maku to poza tym, że są marynowane, to wrzucają do tego ten ich dziwny sos, który nie wiem co ma dać - ani to nie smakuje jak papryka, ani w ogóle nie smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Jalapeno w Maku to smakuje i wygląda jakby ktoś je cały dzień w skarpecie nosił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 A skarpeta upchana między jajami a dupą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Walcze ze soba od dwoch dni zeby nie jechac do Domino's po Double Bacon Burger Pizza xd Wyglada jak cos po czym moglbym sie porzygac z przezarcia. Od 6;50 I jak na zlosc dzisiaj jest jeszcze na nia promocja z tego co widze na stronie. No ale nie, nie. Mam silna wole. Chociaz cos mi sie w nagrode za ta silna wole nalezy z drugiej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Idź i na nią popatrz, stój zaraz obok i trenuj swoje mocne postanowienie. Albo nie, kup i trzymaj w domu - wtedy naprawdę będziesz miał silną wolę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 co tam, kto jadl dzisiaj drwala? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 1 godzinę temu, schabek napisał: Walcze ze soba od dwoch dni zeby nie jechac do Domino's po Double Bacon Burger Pizza xd Wyglada jak cos po czym moglbym sie porzygac z przezarcia. Od 6;50 I jak na zlosc dzisiaj jest jeszcze na nia promocja z tego co widze na stronie. No ale nie, nie. Mam silna wole. Chociaz cos mi sie w nagrode za ta silna wole nalezy z drugiej strony... szafa, najlepszy jutuber a jadłem dziś dominos, bo pizza za 3€, najbliżej biura i nie trzeba gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 20 godzin temu, Rudiok napisał: Słoiki, testujcie: http://www.horecanet.pl/Pierwszy-w-Polsce-Johnny-Rockets-otwarty,wiadomosc,16,styczen,2018.aspx Cytat (...) ręcznie robione shake'i Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 9 minut temu, Lucek napisał: szafa, najlepszy jutuber Również polecam. Żarcie, podróże, nowinki technologiczne, motoryzacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 @Lucek Ale tak wiesz taką pizze z sieciówki zjadłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 16 godzin temu, Yano napisał: do burger kinga powróciła ciekawa rzecz, ten chille cheese kiedys bardzo mi smakował (jak na fast fooda oczywiscie) Da się to jeść bez noża i widelca? Subwaye się nie rozpierdalają, ale tam połówki bułek nie są rozdzielone, a tutaj to wygląda na to, że do boków powinny być domontowane jakieś rynny, które by zbierały wszystko, co wypada przy każdym gryzie. Apropos subwaya, to niedawno wpadłem na głupi pomysł spróbowania u nich kanapki "burgerowej". To chyba była jakaś limitka, bo nie widzę tego w stałej ofercie. O ja pierdolę. Burger wg subwaya ma kolor i konsystencję pulpetów serwowanych w szkolnej stołówce we wczesnych latach 90. Do tego mimo podgrzania kanapki udało mu się pozostać zimnym. Ja się dziwię jako oni w ogóle funkcjonują, skoro w każdym fudkorcie nawet nołnejmowe jadłodajnie typu golonka na wagę mają o wiele większy ruch niż oni. W subwayu wszędzie i o każdej porze pustki. Za ladą też, bo pracownicy nieprzyzwyczajeni do klientów często hibernują na zapleczu. No ale trzeba przyznać, że kwestii pieczywa i sosów to żadna sieciówka im nie podskoczy. Sos słodka cebulka i ranczerski No zdecydowanie wyższa liga niż wymyślanie od czasu do czasu nowych nazw dla kombinacji majonezu, keczupu i musztardy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 (edytowane) 4 minuty temu, Tokar napisał: Da się to jeść bez noża i widelca? Subwaye się nie rozpierdalają, ale tam połówki bułek nie są rozdzielone, a tutaj to wygląda na to, że do boków powinny być domontowane jakieś rynny, które by zbierały wszystko, co wypada przy każdym gryzie. To tylko na zdjęciu tak wygląda, realnie jest tak: iksde Edytowane 18 stycznia 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 łopaniebotynamniespojrzałeś xD Ile za to cudo krzyczą waluty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 No i fpisdu i wylądował... Miałem sobie po kolacji firmowej podjechać na "deser" do BK, to mi zepsułeś całą zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 6 minut temu, Tokar napisał: łopaniebotynamniespojrzałeś xD Ile za to cudo krzyczą waluty? seba google ci zabrali? streetfoodpolska mówi, że 12,95 ale to było jakiś czas temu więc nie wiem czy tyle samo będzie kosztować aktualnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 (edytowane) Coś koło 15, nie pamiętam ile dzisiaj zapłaciłem, ale powiem tak: Gdybym tego pajaca yano miał teraz na wyciągnięcie ręki, to: ustawowa delegalizacja majonezu wraz z przesunięciem premiery monster huntera na bliżej nieokreśloną przyszłość i zamknięcie tesco obok jego chaty byłyby, dla niego, mniejszymi problemami. Edytowane 18 stycznia 2018 przez Blaise 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi