Gość ragus Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Cytat Ja się dziwię jako oni w ogóle funkcjonują, skoro w każdym fudkorcie nawet nołnejmowe jadłodajnie typu golonka na wagę mają o wiele większy ruch niż oni. W subwayu wszędzie i o każdej porze pustki. Subway w galerii to słaby pomysł, bo żarłoki idą tam jak wszędzie indziej są kolejki, ale takie wolnostojące, czy to w centrum czy przy jakimś dworcu prosperują dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 (edytowane) 3 godziny temu, schabek napisał: Walcze ze soba od dwoch dni zeby nie jechac do Domino's po Double Bacon Burger Pizza xd Wyglada jak cos po czym moglbym sie porzygac z przezarcia. Od 6;50 I jak na zlosc dzisiaj jest jeszcze na nia promocja z tego co widze na stronie. No ale nie, nie. Mam silna wole. Chociaz cos mi sie w nagrode za ta silna wole nalezy z drugiej strony... Jadłem tę Double Bacon nie raz, jak trafiało się jakieś 50% czy tam 2 za 1. Nigdy nie miałem aż tyle majonezu xd Ale pizza dobra, fajny sos pomidorowy z nutką barbacue, mienska nawet całkiem całkiem. U nich duża pizza ma 30cm więc to sie da połknąć samemu w 10 minut. Edytowane 18 stycznia 2018 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 53 minuty temu, Blaise napisał: Coś koło 15, nie pamiętam ile dzisiaj zapłaciłem, ale powiem tak: Gdybym tego pajaca yano miał teraz na wyciągnięcie ręki, to: ustawowa delegalizacja majonezu wraz z przesunięciem premiery monster huntera na bliżej nieokreśloną przyszłość i zamknięcie tesco obok jego chaty byłyby, dla niego, mniejszymi problemami. Czyli mówisz, że polecasz tego allegrowicza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 570 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Jak wy jecie to domino's matko bosko. Dzisiaj zainspirowany waszymi postami zamówiłem i jedzenie gorsze nawet niż w telepizzy. Zapłaciłem za ser w brzegach i jest obrzydliwy. Sos czosnkowy w saszetce je.bie chemią. Pepperoni na pizzy jedynie w miarę dobre ale ciasto fatalne. Z sieciówek jedynie pizza hut jest dobra a podobny pieniądz kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 U nas wszyscy lubimy dominos chyba kwestia gustu, a ciasto właśnie nam wchodzi dobrze, cienkie i wporzo. Ceny z dupy wiec warto tylko gdy wychodzi w promo z 19zl za picem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 3 godziny temu, ragus napisał: Subway w galerii to słaby pomysł, bo żarłoki idą tam jak wszędzie indziej są kolejki, ale takie wolnostojące, czy to w centrum czy przy jakimś dworcu prosperują dobrze. To po chuj się pchają do każdej możliwej galerii, skoro profil knajpy za cholerę nie pasuje do takich miejsc, w których ludzie nie będą jedli kanapek jak hehe w szkole. Czyżby chodziło o p r e s t i ż i budowanie świadomości marki? Poza galeriami jak już ktoś zapomniał kajzerki z edamskim z domu zabrać, to też łatwiej dostępne i sensowniejsze ekonomicznie są gotowe całkiem spoko kanapki w każdej żabce/fresh markecie za 3-5, a nie za 12 zł. Chyba, że w pewnych kręgach w dobrym tonie jest wpadanie do subwaya, a na deser na late z bitą śmietaną do starbucksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 Zarabiasz jak bidul to jesz w żabie. Jak masz hajsy to sobie możesz kombinować i "przepłacać" w Starbucks czy subway - kto bogatemu zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 16 minut temu, Tokar napisał: To po chuj się pchają do każdej możliwej galerii, skoro profil knajpy za cholerę nie pasuje do takich miejsc, w których ludzie nie będą jedli kanapek jak hehe w szkole. Czyżby chodziło o p r e s t i ż i budowanie świadomości marki? Poza galeriami jak już ktoś zapomniał kajzerki z edamskim z domu zabrać, to też łatwiej dostępne i sensowniejsze ekonomicznie są gotowe całkiem spoko kanapki w każdej żabce/fresh markecie za 3-5, a nie za 12 zł. Chyba, że w pewnych kręgach w dobrym tonie jest wpadanie do subwaya, a na deser na late z bitą śmietaną do starbucksa. ty no nie wiem, ja tylko mówię, że w olsztyńskim sabłeju przy dworcu bułki schodzą jak poje,bane, natomiast właściciel zamknął punkt w galerii zresztą i tak nie polecam tam jeść, bo nie wiem czy istnieje fast food z bardziej przetworzonym jedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 18 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2018 1 godzinę temu, JJoker napisał: Zarabiasz jak bidul to jesz w żabie. Jak masz hajsy to sobie możesz kombinować i "przepłacać" w Starbucks czy subway - kto bogatemu zabroni? Macie na meblościance wyeksponowany kubek ze starbucksa jako podkreślenie statusu społecznego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 19 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2018 Kanapki z żabki... No miejcie litość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2018 14 godzin temu, Tokar napisał: Macie na meblościance wyeksponowany kubek ze starbucksa jako podkreślenie statusu społecznego? Kwiiiik, zapomniałem że ty patołodzianin tylko Maka masz w swojej patogalerii. Nie no sorry Seba - nie było tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 19 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2018 Jak zapomnisz burito nakarmić to konsekwencje mogą być znacznie gorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2018 Sebuś burrito je 24/h chyba że akurat śpi. Wpadnij do Wro - pójdziemy na spacer i pokaże Ci starbucksa bido. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2018 Godzinę temu, JJoker napisał: Sebuś burrito je 24/h chyba że akurat śpi. Wpadnij do Wro - pójdziemy na spacer i pokaże Ci starbucksa bido. Przecież ty nawet we Wro nie mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2018 Przez whatsappa będziemy gadać a Wrocław to wspaniałe miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 Jedliście jużobiad? Bo ja jeszcze nie i jestem głodny. W dodatku zawsze fejsbuk wie lepiej co powinno mnie zainteresować: Bekowy profil kebabowni, nawet tory robią: Ten z orłem :)) Link: https://www.facebook.com/relaxkebab/ @Orzeszek, nie chwaliłeś się, że tam urodziny robiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 byłem tam Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 Ależ to niehigieniczne (pipi)e, jadę dzisiaj po kebaba. W tym roku jeszcze nie jadłem. S(pipi)inx i jak? Pewnie kebaba jak kebab, ale fanpejcz chyba dużo im robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 Ja wiem ze kebab trudno przybrać by ładnie wyglądał na talezu ale jak to slabo wyglada na tych zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 kebab chu,jowy jak wszedzie, ale fanpage maja fajny Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 20 minut temu, S(pipi)ix napisał: kebab chu,jowy jak wszedzie, ale fanpage maja fajny Jadłes u Ramiego przy M. Marymont? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 Warto. Do tego bardzo fajnie zwijają tego kebsa w pieróg przez co sos nie ścieka dołem jak przy tortillach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 Ten z lewej nad dzieciakiem taki trochę Lucek z nadwagą. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2018 W dniu 22.09.2017 o 19:53, milan napisał: (pipi)a, dzisiaj po 2 latach znowu byłem w sphinxie, i nic się tam nie zmieniło, bezpłciowe jedzenie. 1szy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi