sajmon34 181 Opublikowano 24 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2018 (edytowane) Kuzwa same grubasy na tym foto. Ci Panowie w ubrankach w paski to niedługo swojego huja nie beda widzieć. Jak można tak sie zapuscic. Zawał i choroby serca murowane. Fit power Czekaj nie !!! Kebs ważniejszy. Edytowane 24 stycznia 2018 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Yano włosy przyciął i brodę zafarbował? W dniu 22.01.2018 o 14:28, grzybiarz napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 A Lucek to teraz siwiejacy brunet? PS. Te plastikowe widelce xD Zezwierzecenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Ale jacy szczęśliwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 myslalem, ze to bonus bgc z lewej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Tyle szczęścia w jednym miejscu, wzruszyłem się. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 2 godziny temu, Shen napisał: myslalem, ze to bonus bgc z lewej I pawcio w lewym dolnym rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Samo jedzenie musi byc najlepsze z tego wszystkiego. Pochylaja sie nad jednym korytem i wpyerdalaja xd Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Podczas jedzenia na bank leci Sandu Ciorba i popijają to piwkiem podanym w idealnej temperaturze 14-16 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Zapomniałeś dodać, że ich Milan Dacią przywiózł. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 I te cytryny xdddd Co to kurfa, kebab z ryby? Xd Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 2 minuty temu, krupek napisał: Zapomniałeś dodać, że ich Milan Dacią przywiózł. Za duża ekipa na Dustera, ewidentnie ktoś tu musiał z nich mieć Logana z dodatkową kanapą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 5 minut temu, Dave Czezky napisał: I te cytryny xdddd Co to kurfa, kebab z ryby? Xd Czasami skrapia się mięso cytryną, u Berlińczyków chyba tak podają. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Tylko, że tam mięsa to chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 A taki długi zawijaniec? kruci, ale koleś ma fryz Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 545 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 ten z spoilera to pewnie w zawierciu do fryzjera chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Ja prdl czemu oni nie dadzą jakiś choćby plastikowych talerzy, co za oblecha. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 (edytowane) Ta z prawej na pierwszym foto fajna. Ten z lewej na drugim foto fajny. W sumie zenujaca sytuacja, zabierasz rodzine na kebsa a tu wlasciciel będzie jeszcze foto na fejsa znad koryta robił. Edytowane 25 stycznia 2018 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Dobrze, że robi przed, a nie w trakcie, bo wtedy wyszłoby coś pokroju tego Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 nienawidzę dzielić się tak żarciem. Na tym foto kebaba z cytryną to widać, że Lucek sam by to o(pipi)ył a tam 8 typa siedzi. Nigdy nie zamawiam żarcia z kimś na jednym talerzu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 25 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2018 Dla większej swojskości powinno być bez sztućcy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2018 Ten ulaniec z grzywą xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 27 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 (edytowane) Może mi ktoś wytłumaczyć politykę Maca? Na stronie na głównej jest info o sprzedaży Drwala tymczasem w dwóch lokalach które obleciałem w Wawie nie prowadzą a promują Maestro o których już nawet nie ma informacji na stronie mc.pl. O zbójnickim który wrócił tez brak info i ponownie jedni go mają, drudzy nie. Totalny chaos jak na sieciówę. PS: Maestro Grilled Cheese nijaki i za drogi. Edytowane 27 stycznia 2018 przez Arm9_Team Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 3 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2018 Ostatnio zaliczyłem 2 wizyty w burdel kingu. Na pierwszy ogień poszły testy tych skurwysynów Obecnie krzyczą sobie 16 szekli za sztukę. Na szczęście na żywo bjurgery nie prezentują się tak żałośnie jak na tej focie ale jakieś duże też nie są. Dwoma do(pipi)ałem się konkretnie, ale jeden raczej ciężko uznać za pełnoprawny ekwiwalent posiłku. Nad long czili mili vanili nie ma się co rozwodzić, bo to jest dostępny w normalnej ofercie burger zapakowany w inną bułkę. Zjeść można, ale kompletny brak polotu. Co ciekawe tutejsze halapeniosy wydają się jakieś mniej pikantne niż te marynowane w starych skarpetach z maka, bo moje damskie kubki smakowe nie wszczynały alarmu. Za to wersja bacon bbq o wiele ciekawsza. Idealne proporcje krowy i świni + genialne krążki cebulowe i zalanie tego zacnym, nie przesadnie wędzonym bbq robią robotę. Jest tylko jeden problem. Jaki jest sens wsypywania całej paczki prażonej cebuli do takiej kanapki? Pomijając jaki to syf, to w tej konfiguracji i tak 84% zawartości wylatuje na zewnątrz po pierwszym gryzie. Zamiast tego gówna daliby ze 2-3 krążki cebulowe więcej i byłby ideał. Za drugim razem zaatakowałem flagowego whoopera w wersji triple. No niebo w gębie. Prostota tej konstrukcji jest urzekająca. Zabójcza, potrójna dawka wołowiny jest cudownie soczysta i pięknie kontrastuje z moimi ostatnimi doświadczeniami z maka, w którym produkuje się kotlety z krów, które zdechły na suchoty. Jedyne zastrzeżenie, to że takiego bydlaka mogliby ładować w jakąś grubszą bułkę, bo przy takiej płastudze, to dojedzenie do końca bez ujebania się po łokcie graniczy z cudem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 3 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2018 Wspanialy post Seba, przechwalki ze statusow nie byly przesadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.