grzybiarz 10 296 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Ostatnio jadłem w subwayu, dałem się zrobić w konia Widzę kanapkę za 12,90, biorę, baba pyta o składniki, mówię jakie, pyta jaki sos, mówię jaki sos, a potem cena wychodzi 22 zeta. Co to za z(pipi)ana polityka naciągania? W maku nie mówią czy chcę dodatkową paprykę za dodatkową kase. To wychodzi że za 12 zeta mam bułkę z mięsem, a reszta dodatków płatna i nie informują o tym? Ładna (pipi)oza. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 12.90 to cena za 15cm kanapkę. Pewnie spytała Cię o rozmiar i dodatkowe składniki (ser etc.) za co zabuliłes ekstra. Chooyowo że Cię o tym nie poinforomowano. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 poinformowano, tyle że każdy, kto pierwszy raz idzie do subwaya zachowuje się jakby miał pisać maturę z fizyki, jadąc wcześniej na trójach z minusem, bo na elektrodzie znalazł gotowca mówisz do słupa, a słup du,pa Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 hmm nie rozumiem, dodatki są w cenie kanapki tylko awokado bodaj jest płatne i typiara ci o tym mówi Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 (edytowane) No wziałem oliwki, jalapeno, ser jakiś tam już był na miesie + sos musztardowy, sałata chyba też była. 2 kanapki - 40parę złotych. Nic nie mówiła, że dodatki płatne, kolejka była non stop, pewnie była zmęczona a bluber jest głupi. To był jakiś zjazd z autostrady, połączony ze stacją paliw, więc trochę tym ludziom współczuję - bo ruch tam jak diabli - z samą zapłatą za paliwo stałem pół godziny. Edytowane 4 kwietnia 2018 przez grzybiarz Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 (edytowane) @grzybiarz czy kanapka była tej wielkości? ale bym opier.dolił, dawno nie jadłem Edytowane 4 kwietnia 2018 przez D.B. Cooper Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Miała podobno 15 cm. Wyglądało jak 2/3 z tego. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Ponad 4 dychy za dwie 15 w Subwayu xDDD Pięknie się dałeś ojebać. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Grzybiarz następnym razem zamiast do Subwaya idź do biedry, kup pszne bułeczki za 24 gr i do tego pszną wiendlinkę proszę ja Ciebie, to za to co Ci zostanie będziesz mógł żetony na show upa kupić. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 (edytowane) No może być ciężko na autostradzie o biedronkę i bułki za 24gr, a w takich warunkach grzybiarz dokonał zakupu. Co do tej ceny to może mają jakieś specjalny kwoty na autostradach. Bo normalnie jest ot niemożliwe i tyle płaci się za "30 cm"". No chyba, że ze zmęczenia się Pani pomyliła. Edytowane 4 kwietnia 2018 przez balon Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 xd dobrze że bizon tego nie widzi Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Ech... no przyznam że nie wiem ile to dokładnie miało centymentrów, n ie jestem wstanie powiedzieć, czy 15, czy 30, bo byłem głodny, w(pipi)iony i zmęczony. o takie gónwo: http://subway.pl/subway/pl/layouts/page_menu_hot_and_fresh_toasted_teriyaki.html Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Czyli zwykła 15 za 13 zyla. Do tego pewnie wziąłeś podwójne mięso, podwójny ser i dodatkowy bekon. Dodatki w Subwayu są strasznie drogie( a Ty nie wiedziałeś że są dodatkowo płatne) i dlatego Ci wyszło ponad 20zł za 15cm kanapkę. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 taka prawda, tez raz sie złapałem w subwayu na to xd za kanapeczke 23zł <ok> jak z innymi sieciówkami, jak sa talony mozna poszaleć, ale imo dać 15pln to juz wole krowi odbyt w bergerkingu czy innym macu oszamać Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Do subwaya tylko z linijką Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 (edytowane) zawsze mam bekę z ciemnego pieczywa w subwayu, które robi się w ten sposób: a)weź białą bułkę b)opędzluj karmelem c)zapiecz e)wspaniałe, zdrowie, ciemne pieczywo była pracowała tam 3 lata na studiach, to co się odjaniepawla w subwayu to materiał na książkę Edytowane 4 kwietnia 2018 przez ragus Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Opublikowano 4 kwietnia 2018 Ale przyznajcie się, że pierwsza wizyta w Subwayu w większości przypadków wyglądała jak u grzybiarza. Laska pyta jak gdyby nigdy nic o dodatki i nagle z kawałka bułki robi się ponad 20 zł. A jak jeszcze lokal na autostradzie to więcej okazji do naciągania, bo przemiał duży. I feel you bro. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Opublikowano 5 kwietnia 2018 13 godzin temu, ragus napisał: zawsze mam bekę z ciemnego pieczywa w subwayu, które robi się w ten sposób: a)weź białą bułkę b)opędzluj karmelem c)zapiecz e)wspaniałe, zdrowie, ciemne pieczywo była pracowała tam 3 lata na studiach, to co się odjaniepawla w subwayu to materiał na książkę A to norma akurat, dużo burgerowni też ma takie buły. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Przecież kolorowanie karmelem białego pieczywa i sprzedawanie jako ciemne to w co drugiej piekarni się odbywa. Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Opublikowano 5 kwietnia 2018 16 godzin temu, Rudiok napisał: Ale przyznajcie się, że pierwsza wizyta w Subwayu w większości przypadków wyglądała jak u grzybiarza. Laska pyta jak gdyby nigdy nic o dodatki i nagle z kawałka bułki robi się ponad 20 zł. A jak jeszcze lokal na autostradzie to więcej okazji do naciągania, bo przemiał duży. I feel you bro. Nie przyznam się, bo wszystko jak wół wypisane jest na tablicy, a o płatnych dodatkach informuje sprzedawca. Oprócz tego +15cm jest jak powiększony zestaw w Macu, od razu wiadomo że będzie drożej (jeszcze raz podkreślam, wszystko jest na tablicy). Także szkoda, że Grzybiarzowi ze zmęczenia naliczyli dodatkowy hajs, ale go tłumaczy zmęczenie. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Opublikowano 5 kwietnia 2018 ale co oni do tych buł dają, że są smaczne to nie wiem i nie chcę wiedzieć. Pewnie łzy afrykańskich dzieci z domieszką pavulonu. ale takiego spicy italian na miodowej posypce z kowbojskim to bym opier.dolił ojojoj Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Dla mnie to fast food ze zmarnowanym potencjałem, głównie przez te podejrzane mięsne składniki. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Opublikowano 5 kwietnia 2018 Wiadomix, że za cenę tej pajdy z subwaya, to lepiej zjeść jakiegoś kebzorka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi