krupek 15 475 Opublikowano 19 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2018 Grzybiarz jak wyjaśnił xd Ten wrap z fetą w Maku może być nawet ciekawy. Nie przypominam sobie, że feta kiedyś była w jakimś daniu w Maku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 24 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2018 Do KFC wjechały Taco - trzeba będzie obczaić, nie kojarzę, żeby były wcześniej w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 26 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2018 W dniu 24.07.2018 o 09:50, Radovan napisał: Do KFC wjechały Taco - trzeba będzie obczaić, nie kojarzę, żeby były wcześniej w PL. Ja pierdule co za guwno xd w ogole co to za pomysl zeby taco owinac jeszcze w tortille xd kawalek stripsa wsadzony do srodka z warzywami i zimnym sosem :x nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 26 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2018 No znow kfc zabiera sie za cos za co nie powinno. Kurczak w taco To juz mac moglby poszatkowac te swoje podeszwy i zrobic "a'la" "el pastore". Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2018 Chińszczyzna niegdyś też była ciekawym wynalazkiem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Ja tam w kfc lubiłem te pudła z ryżem, bitesami i sosem. Mogli to na stałe zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Ej co nie mowicie ze do maca szklanki wjechaly. Jest tez promocja na sredni zestaw bigmac za 12zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 O co chodzi z tymi szklankami Mejm? Kolekcjonujesz je? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Nie. Krece beke z samego siebie. Kiedys postanowilem, ze zbiore komplet (tych na ksztalt puszki) bo raz w tyg. bywalem w macu i w sumie mi sie to udalo. Do dzis korzystam z jednej a reszta zamula jeszcze w kartonikach w szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Gdzie te czasy że zestaw bigmac był za jednego mieszka I Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 No kiedyś to było kurła, burger w Macu za 2, albo 3 zł i ten dylemat, czy lepiej nie iść na kebaba obok za 4.50 A po wszystkim L&M za 5.70 paczka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 Dwa wiesmaki lub dwa makczikeny 13 zl na kupon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 31 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2018 W dniu 26.07.2018 o 19:10, Grabek napisał: Ja pierdule co za guwno xd w ogole co to za pomysl zeby taco owinac jeszcze w tortille xd kawalek stripsa wsadzony do srodka z warzywami i zimnym sosem :x nie polecam No dramat jakiś, w ogóle nie chrupie + ta tortilla żałosna Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2018 ale mango shake super Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2018 najlepszy shake to masło orzechowe z czekoladą, orzeszkami i śmietaną w kfc. Moja największa słabość po Donatach z biedry Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 31 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2018 Kurła te wciągnąłem się w te donaty, a po nich jechałem, że chemia i syf Cytuj Odnośnik do komentarza
Rillas 96 Opublikowano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2018 https://noizz.pl/lifestyle/mcdonads-wprwadza-maccoina-w-50-krajach/2rvqzb6 W czasach kiedy waluty przestaja miec pokrycie w złocie wychodzi MacCoin - on zawsze bedzie mial pokrycie w kanapkach xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 https://www.oetker.de/unsere-produkte/pizzaburger/pizzaburger-hot-dog.html to nie fejk XD Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 Już ucek dawał, w sumie co za problem? 2 grzanki do podgrzania i złożenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 takie cuda to sobie za gówniaka robilem, tzw bułka z serem i parowka Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 W dniu 31.07.2018 o 19:47, Plugawy napisał: Kurła te wciągnąłem się w te donaty, a po nich jechałem, że chemia i syf no nie wiem co z tymi donatami. z nadzieniem malinowym poszedł do kosza po jednym gryzie, z owocami leśnymi i tą posypką jak rozpuszczalna 'herbata' dla dzieci jest ok, z oreo niby chemia i w ogóle strach pomyśleć co tam jeszcze jest, wziąłem kawałek i już miałem wyrzucić bo słodkie jak cholera a i tak całego zjadłem a potem żałuję, że zjadłem, jak gruba baba "na diecie" xd to już lepiej kupić batona zbożowego bez gluten by Ann. polecam muffinki z Lidla jagodowe, czekoladowe są tez spoko ale są z dżemem jagodowym i jak dla mnie jest za słodki, jagodowe bez żadnego dżemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 680 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2018 27 minut temu, mcp napisał: no nie wiem co z tymi donatami. z nadzieniem malinowym poszedł do kosza po jednym gryzie, z owocami leśnymi i tą posypką jak rozpuszczalna 'herbata' dla dzieci jest ok, z oreo niby chemia i w ogóle strach pomyśleć co tam jeszcze jest, wziąłem kawałek i już miałem wyrzucić bo słodkie jak cholera a i tak całego zjadłem a potem żałuję, że zjadłem, jak gruba baba "na diecie" xd to już lepiej kupić batona zbożowego bez gluten by Ann. polecam muffinki z Lidla jagodowe, czekoladowe są tez spoko ale są z dżemem jagodowym i jak dla mnie jest za słodki, jagodowe bez żadnego dżemu. Na tą chwilę, zdecydowanie Donut Oreo u mnie wygrywa XD muffinek nie lubię, więc podziękuję za spróbowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Jak donaty to tylko z biedronki - tanio, niezdrowo i smacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 Też was wrapy w mcd tak zamulają? Kebaba, burgera opier.dolę bez popity, ale wezmę ze dwa gryzy wrapa i już jest ciężko, na tyle że muszę wziąć parę łyków napoju by móc zjeść całego. Może to zasługa tego sosu miodowo - musztardowego ale nie narzekam, dzięki temu najem się samym wrapem (czego choćby o big macu za podobną kwotę nie mogę powiedzieć) i nie trzeba więcej hajsu rozwalać Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2018 1 godzinę temu, Mejm napisał: Jak donaty to tylko z biedronki - tanio, niezdrowo i smacznie. I tym postem mnie kupiłeś. Jutro idę do biedry na swoje pierwsze donuty. Jaki smak polecacie? Na co zwracać uwagę przy zakupie?:)) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi