Opublikowano 3 września 20186 l No klasa jak 150... Kiepskie rybony, w skapciałej panierze, utopione w tłuszczu, dodatki to tłuste fryty patyki, albo beznadziejnie zrobione zimnioki, warzywa nijakie. Ile to teraz kosztuje? Bo kiedyś za taki zestaw zapłaciłem jakieś 25 zł, a tego nie było warte. Raz tam jadłem jakiegoś burgera z dorszem i ten był nawet w porządku.
Opublikowano 3 września 20186 l Nie wszystkie rybki są w panierce, niektóre grillowane, inne na parze. No a burgery kozackiego, zwłaszcza ten z czarnym dorszem i kosztują grosze bo poniżej 10zł (o ile mnie pamięć nie myli).
Opublikowano 4 września 20186 l Uff, jak dobrze było się oduczyć jedzenia w tych mcdonaldsach i kfc, tak dawno tam nie jadłem, że nawet jak przechodzę obok to zapach mnie nie ciągnie.
Opublikowano 14 września 20186 l na chorwacji jadlem najlepszego burgera z maca ever THE GENEROUS JACK boze jakie to bylo dobre
Opublikowano 15 września 20186 l 19 godzin temu, Rozi napisał: W Maku od 19.09: Meh. Na fotkach wygląda pysznie. Szkoda, że na żywo dostaje się rozpaćkaną i klapniętą kanapkę. Powinno być ostrzeżenie na plakacie reklamowym, że to tylko zdjęcie poglądowe.
Opublikowano 15 września 20186 l Albo mi się smaki zmieniły albo po prostu mac się strasznie spyerdolił. Kiedyś nugetsy i kanapki ogólnie mi smakowały a teraz jest naprawdę słabo. Jedynie desery i lodu trzymają poziom. Przetestowałem wrapa z krewetkami i to chyba najgorsza rzecz jaką mają w ofercie.
Opublikowano 16 września 20186 l Kosmos, może w międzyczasie pojadłeś trochę burgerów z food tracków, czy innych burgerowni. Ja już nie pamiętam, kiedy ostatnio jadłem tą miękką bułę z podeszwą. A Ty Wujek coś kręcisz, bo te kanapki dopiero mają być od środy.
Opublikowano 17 września 20186 l W dniu 15.09.2018 o 12:51, Kosmos napisał: Albo mi się smaki zmieniły albo po prostu mac się strasznie spyerdolił. Kiedyś nugetsy i kanapki ogólnie mi smakowały a teraz jest naprawdę słabo. Jedynie desery i lodu trzymają poziom. Przetestowałem wrapa z krewetkami i to chyba najgorsza rzecz jaką mają w ofercie. Bo ten wrap jest tragiczny.
Opublikowano 17 września 20186 l Dokłanie. W Maku większość nowości nadaje się od razu do wywalenia do śmietnika. Ja jak chodzę do maka, to leci zestaw bigmac z kuponów ( gdzie te czasy, że był za 10 zł ) albo podwójny mcroyal ostry lub podwójny wieśmak z shakiem czekoladowym zamiast colą.
Opublikowano 17 września 20186 l mc donald? ino dwa wiesmaki na kupony do tego mc flurry zawsze na propsie
Opublikowano 17 września 20186 l Śniadanka w Macu zawsze na propsie. Z fastfoodów zdecydowanie najlepsze.
Opublikowano 17 września 20186 l kajzerka sniadaniowa podwojna wieprzowina deluxe to chyba jedyna kanapka w macu co na zywo wyglada tak jak na focie
Opublikowano 17 września 20186 l Właśnie miałem pisać, że śniadania w McD, jeszcze z kuponami to dobry deal, raz że smaczne, dwa że tanie. Kajzerka z kurakiem, frytami i kawą za 10 zł? Handlujcie z tym slowfoodowcy.
Opublikowano 17 września 20186 l I do tych kuponów używacie apki, czy po prostu mowa o tych kuponach ze skrzynki pocztowej?:) Apka wiem że była jedna i całkiem spoko, a teraz chyba wymaga to to już logowania? Używacie apki do kuponów? Generuje kupony, czy trza się rejestrować?
Opublikowano 17 września 20186 l W apce masz to samo co na papierze. Można używać też innych aplikacji, które zbierają kupony z różnych branż (Qpony) albo normalnie pogadać z ekspedientką "ma Pani jakieś dobre kupony?"
Opublikowano 17 września 20186 l Apka wymaga logowania, jednorazowego. Korzystam z tej oficjalnej, ale tak jak pisze Rudi: wystarczy podbić do kasy i zapytać o aktualne promocje. Edytowane 17 września 20186 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 17 września 20186 l Ja jak na gracza przystało unikam rozmowy przy kasie, szczególnie z młodymi laseczkami dlatego podbijam sobie do tych ekiosków i tam wpisuje kod z apki Dwa chikkery za 8 zł ftw
Opublikowano 17 września 20186 l Co wy gadacie, pijani i niespełna rozumu. Te śniadania w Macu to największe guwno jakie można nabyć w fast foodach. Już wole zdychać z głodu niż te pseudo tosty i guwno bajgle, tylko kawa z menu śniadaniowego się do czegoś nadaje
Opublikowano 17 września 20186 l Że się tak wyrażę, pitolisz, panie kolego. 2 godziny temu, Ficuś napisał: kajzerka sniadaniowa podwojna wieprzowina deluxe i życie staje się piękniejsze, muffiny też niczego sobie. Edytowane 17 września 20186 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 17 września 20186 l nie napisalem, ze sie tym zachwycam ale jak na maca jakas droga nie jest, wyglada jak na focie praktycznie i jest zjadalna