Opublikowano 28 września 20186 l A ja ostatnio odkrylem fajne połączenie w burgerze i przeniosłem to sobie na kanapkę. Masło orzechowe + papryczki jalapeno, dobry miks, kwaśno-słono-ostry.
Opublikowano 30 września 20186 l Pojawiło się w basicach ostatnio coś takiego, PizzaMac. No całkiem niezłe, taki double cheese, tyle że bułka jest z serem i w środku sos pomidorowy, taki typowo pizzowy. Fajne połączenie, chociaż w rzeczywistości oczywiście nie wygląda tak okazale jak na zdjęciu.
Opublikowano 3 października 20186 l W dniu 21.09.2018 o 09:51, Rozi napisał: Nie, ale za to spróbowałem tego Maestro z grillowaną cebulą. Dawno takiego pierdolonego gówna nie jadłem, omijać, zapomnieć. Ten z cebula to najlpeszy burger jakiego wydał mac od czasu drwala.
Opublikowano 3 października 20186 l Ja znowu podbijam Roziego, guwno nie warte swojej ceny. Albo to u mnie z chuyowych jakichś składników ulepili.
Opublikowano 3 października 20186 l U mnie była po prostu całkiem smacznie przysmażona cebula która wspaniale pasowała do kotleta, ogórka i buły.
Opublikowano 6 października 20186 l Właśnie jadłem tego z grillowana cebula. Ale kiła 17,90 za takiego małego burgerka. Gdzie tam jakieś warzywa poza ogórkiem i cebula? Nie warte tej ceny, małe, słodka bułka, brak warzyw: pomidora, salaty. Za tę cenę, mam burgera ze swojskim miechem i swojska bulą + ser i warzywa.
Opublikowano 6 października 20186 l Burgery w macu to mi nigdy nie pasowały, jedynie na zdjęciach wyglądają dobrze. O wiele lepiej burgera zjeść w lokalu który się w tym specjalizuje i za 2 dyszki dostaniemy sytą kanapkę. Za to wrapy wieprzowe z pieczarkami w ofercie śniadaniowej są świetne i bardzo smaczne. Cena taka sobie jak za taką małą porcję ale są naprawdę smaczne.
Opublikowano 6 października 20186 l 2 godziny temu, grzybiarz napisał: Właśnie jadłem tego z grillowana cebula. Ale kiła 17,90 za takiego małego burgerka. Gdzie tam jakieś warzywa poza ogórkiem i cebula? Nie warte tej ceny, małe, słodka bułka, brak warzyw: pomidora, salaty. Za tę cenę, mam burgera ze swojskim miechem i swojska bulą + ser i warzywa. ja jadlem tego Fresh i... Najlepsze co jadlem w Makdolanie.
Opublikowano 6 października 20186 l Jaranie sie makiem, skoro mozna isc do burger kinga Mały cheat wjechał ostatnio, steakhouse i odkrylem te za(pipi)isty nuggetsy
Opublikowano 6 października 20186 l Niestety w malych miejscowosciach brak BK a w wiekszych lokalizacja to glownie centra handlowe albo rynek. Sam bym z checia lazil do burger kinga, no ale jednak maka mam blizej i raz na miesiac to nawet big mac smakuje.
Opublikowano 7 października 20186 l Odkryc cheese nuggetsy w 2018roku zazdro. U mnie obowiazkowo przy kazdej wizycie wjezdzaja jako dodatek.
Opublikowano 7 października 20186 l Nie widziałem ich wcześniej, zawsze tam wpadam na burgery bez dodatków. Tym razem mieli je na reklamie przy kasie.
Opublikowano 7 października 20186 l prosto można je sobie samemu zrobić w domu, najlepiej mieć frytownice, z patelni tez są ok.
Opublikowano 10 października 20186 l Kurła, jakieś fresh tasty wprowadzili do maca a wyje.bali jalapeno burgera
Opublikowano 11 października 20186 l A mi się ten drwal już przejadł. Jakiś taki się dla mnie stał mdły i bez jakiegoś wyrazistego smaku, chyba, że dostałem taki badziew rok temu.
Opublikowano 15 października 20186 l McD startuje z nowymi promocjami w. ramach 2forU, codziennie inna kanapka. Jako pierwsza jest Fresh Tasty, czyli bieda wersja Big Tasty z sosem i plastrem pomidora za 2 zł.
Opublikowano 15 października 20186 l Rozbawiła mnie ta recenzja. Edytowane 15 października 20186 l przez c0ŕ