Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

A ja ostatnio odkrylem fajne połączenie w burgerze i przeniosłem to sobie na kanapkę. Masło orzechowe  + papryczki jalapeno, dobry miks, kwaśno-słono-ostry.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 521,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Ja lubię te nadziewane jeszcze serkiem

Opublikowano

McD_Basics_NaviTile.png

Pojawiło się w basicach ostatnio coś takiego, PizzaMac. No całkiem niezłe, taki double cheese, tyle że bułka jest z serem i w środku sos pomidorowy, taki typowo pizzowy. Fajne połączenie, chociaż w rzeczywistości oczywiście nie wygląda tak okazale jak na zdjęciu.

Opublikowano
W dniu 21.09.2018 o 09:51, Rozi napisał:

Nie, ale za to spróbowałem tego Maestro z grillowaną cebulą. Dawno takiego pierdolonego gówna nie jadłem, omijać, zapomnieć.

Ten  z cebula to najlpeszy burger jakiego wydał mac od czasu drwala.

Opublikowano

Ja znowu podbijam Roziego, guwno nie warte swojej ceny. Albo to u mnie z chuyowych jakichś składników ulepili.

Opublikowano

U mnie była po prostu całkiem smacznie przysmażona cebula która wspaniale pasowała do kotleta, ogórka i buły.

Opublikowano

Właśnie jadłem tego z grillowana cebula. Ale kiła 17,90 za takiego małego burgerka. Gdzie tam jakieś warzywa poza ogórkiem i cebula? Nie warte tej ceny, małe, słodka bułka, brak warzyw: pomidora, salaty. 

Za tę cenę, mam burgera ze swojskim miechem i swojska bulą + ser i warzywa.

Opublikowano

Burgery w macu to mi nigdy nie pasowały, jedynie na zdjęciach wyglądają dobrze. O wiele lepiej burgera zjeść w lokalu który się w tym specjalizuje i za 2 dyszki dostaniemy sytą kanapkę. Za to wrapy wieprzowe z pieczarkami w ofercie śniadaniowej są świetne i bardzo smaczne. Cena taka sobie jak za taką małą porcję ale są naprawdę smaczne. 

Opublikowano
2 godziny temu, grzybiarz napisał:

Właśnie jadłem tego z grillowana cebula. Ale kiła 17,90 za takiego małego burgerka. Gdzie tam jakieś warzywa poza ogórkiem i cebula? Nie warte tej ceny, małe, słodka bułka, brak warzyw: pomidora, salaty. 

Za tę cenę, mam burgera ze swojskim miechem i swojska bulą + ser i warzywa.

ja jadlem tego Fresh i... :notbad:

Najlepsze co jadlem w Makdolanie.

Opublikowano

Jaranie sie makiem, skoro mozna isc do burger kinga :yao:

Mały cheat wjechał ostatnio, steakhouse i odkrylem te za(pipi)isty nuggetsy

EzKYQ3e.jpg

jwX0zCa.jpg

Opublikowano

Niestety w malych miejscowosciach brak BK a w wiekszych lokalizacja to glownie centra handlowe albo rynek. Sam bym z checia lazil do burger kinga, no ale jednak maka mam blizej i raz na miesiac to nawet big mac smakuje.

Opublikowano

Odkryc cheese nuggetsy w 2018roku :obama: zazdro. U mnie obowiazkowo przy kazdej wizycie wjezdzaja jako dodatek. 

Opublikowano

Nie widziałem ich wcześniej, zawsze tam wpadam na burgery bez dodatków. Tym razem mieli je na reklamie przy kasie.

Opublikowano

prosto można je sobie samemu zrobić w domu, najlepiej mieć frytownice, z patelni tez są ok.

Opublikowano

Kurła, jakieś fresh tasty wprowadzili do maca a wyje.bali jalapeno burgera :(

Opublikowano

Już by drwala dali, a nie się wygłupiają.

Opublikowano

A mi się ten drwal już przejadł. Jakiś taki się dla mnie stał mdły i bez jakiegoś wyrazistego smaku, chyba, że dostałem taki badziew rok temu.

Opublikowano

McD startuje z nowymi promocjami w. ramach 2forU, codziennie inna kanapka. Jako pierwsza jest Fresh Tasty, czyli bieda wersja Big Tasty z sosem i plastrem pomidora za 2 zł. 

Opublikowano

Rozbawiła mnie ta recenzja.

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Jak te amatorskie imitacje reklam ze Śmiechu Warte z lat 90 xd