Skocz do zawartości

Fast food

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drwal o ile nie jest suchy i przetrzymany na poczekalni to nadal bardzo dobra kanapka. 

A trochę z przekory wsunąłem big kinga w BK i dalej sztosik, to mięso w BK >>>>>>>>>>>> McD. 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Rudiok napisał:

A trochę z przekory wsunąłem big kinga w BK i dalej sztosik, to mięso w BK >>>>>>>>>>>> McD. 

skubany, dobra wymówka na zjedzenie fast fooda xd

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
15 minut temu, krupek napisał:

No, a w MaxBurgiers ktoś jadł oprócz mnie? Moim zdaniem, lepsze od McD i BK.

Lepsze, ale to trochę inna półka i malutko lokali. 

Opublikowano
50 minut temu, krupek napisał:

No, a w MaxBurgiers ktoś jadł oprócz mnie? Moim zdaniem, lepsze od McD i BK.

Wg mnie zdecydowanie lepsze i mają dużo fajniejszy wybór rzeczy wege (chociaż tutaj pod tym względem króluje francuski McD IMO). Pisałem tu już chyba mini recenzję ze 2 lata temu, ogólnie polecam, jeśli tylko ktoś ma okazję spróbować, warto. A drwal jak to drwal, meh - w maku było już tyle lepszych rzeczy, że zjeść można, ale bez hajpu :potter:

Opublikowano (edytowane)

Burgery ostatnio jadłem jedynie w Burger Kingu. Dzisiaj wziąłem Drwala i Zbójnickiego. Takiego ścierwa (pipi)onego to się nie spodziewałem. To jakiś żart? Przecież to smaku nie ma. Jedno mega mdłe drugie suchy papier. Zaraz bełtne. 

PS: Kręcone frytki też uja warte. 

Edytowane przez Arm9_Team
  • Plusik 2
Opublikowano

Serio, zesralbym sie wam do ryja za tego drwala. Oddawac moje 15zl. Sos chyba stal kolo ch.uja. Miesa nie czuć, bo smak jest zabity przez ta panierowana mastke - zwana serem. Na szczęście wziąłem na ostro, to przynajmniej jakies emocje były. Serio nie wiem co ludzie widzą w tej kupie (pipi). A nadmienię, ze bylem w maku gdzie wszystko robią na świeżo i nic nie leży.

Jest mi smutno przez was, bo zjadlem 1000kcal na próżno.

• Dzięki 1
  • Haha 2
Opublikowano

Dużo tłusto kalorycznie. Powinni to w zimie przy stokach narciarskich dawać a nie nastolatkom wczesnej jesieni. Zjadłem, ale bez efektu wow, a bez przepity to nie wiem jak to można przyjąć. 

Opublikowano

"w tę środę w każdej restauracji KFC dla pierwszych 250 osób które odwiedzą restaurację o godzinie 10 i podadzą hasło "Prawdziwy kurczak - prawdziwy smak" będzie czekał darmowy kubełek"

:reggie: