schabek 5 334 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Tez jadlem w Five Guys niedawno i dobre guwno nie ma co. W normalnej poracji laduja tam od razu dwa miesa A w automacie z dolewka jest chyba z 150 roznych wersji napojow. Od coli po gazowane powerady, malinowe fanty itd. Czy u nas nie moga wrzucic do tych automatow troche wiecej koncentratow niz tylko coli, fanty, sprite i ice tea? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Niet, bo tylko tyle napojów w Polsce jest. No i kwestia koncernów: Coca-cola vs. Pepsi. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 1 minutę temu, Rozi napisał: Niet, bo tylko tyle napojów w Polsce jest. No i kwestia koncernów: Coca-cola vs. Pepsi. Ale w tych ich automatach jest jedynie Cola a koncentraty są o smakach, których w normalnej sprzedaży nie ma. (cola lime, ginger, cherry-vanilla, herbaty o 12 smakach, głupi sprite miał chyba z 6 smaków, dodatkowo wszystko w wersji zero/light). Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 U nas jest problem wprowadzić do sprzedaży Colę waniliową, a co dopiero jakieś inne napoje. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Właśnie nie wiem, czym to jest spowodowane. Małym popytem? Zawsze wydawało mi się, że w Polsce kupuje się dużo napojów. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 Five Guys tez bardzo lubię, mięso zawsze jest dobre i fajnie ze nie są to strasznie duże burgery, jedynie cena wysoka ale raz na czas można tam zjeść. Z amerykańskich sieciówek całkiem niezłe jest Shake Shack tylko burgery trochę małe. Btw jakby ktoś był w Londynie to sprawdźcie Patty & Bun oraz MeatLiqour Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 7 stycznia 2019 Opublikowano 7 stycznia 2019 13 godzin temu, Ukukuki napisał: Amerykanie u nas mówią, że nasz mac to zupełnie inny niż u nich. Zarówno w smaku, jakości jak i ludzi odwiedzających. Bo produkty sa regionalne. Czyli pyry i mieso. I jest to prawda, mac w usa i uk to go.wno najgorsze. A paluszki co ragus wrzucil to dzis jadlem w bk. I whopera. Brakowalo mi tego. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 26 stycznia 2019 Opublikowano 26 stycznia 2019 Jadłem wczoraj rozjemcę tasiemca w Barnie i o gurwa ten bekon, to wszystko. Co najważniejsze mimo ze Burger był potężny to zjadłem to normalnie jak biały człowiek nie upier/dalajac się do łokci. wczesniej tez jadłem burgera z chorizo i guacamole i tez pyszny. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 26 stycznia 2019 Opublikowano 26 stycznia 2019 byłem raz, aż muszę znowu sobie przypomnieć bo było zaje.biście. Dwa razy się od drzwi odbiłem, tyle ludzi. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 26 stycznia 2019 Opublikowano 26 stycznia 2019 Oglądanie tego na ograniczeniu kcal było złym pomysłem 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 stycznia 2019 Opublikowano 26 stycznia 2019 Mcdonald w Kanadzie to samo co w Polsce imo, największe scierwo to a&w, wendys, taco bell, kfc i pizza hut, gwarantowana srakieta z doopy i ogólnie jakościowo ser/mięso/pieczywo dno dna. Lokalnie bardzo dobre sieciówki kuchni azjatyckiej i wloskie żarcie goty, a odkrycie poutine to wygryw życiowy. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 2 lutego 2019 Opublikowano 2 lutego 2019 Jadlem ostatnio w tym maxie, zdecydowanie lepiej niz mcd/bk Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Podwojny wiesmac bardzo spoko. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Ale on jest cały czas w ofercie. Oczywiście to najlepsza kanapka, jaką Mac może zaoferować. Z dodatkowym bekonem Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Fajnie by było jakby ludzie wyszli z jaskiń, przekonali się do BK, MaxBurgers. Może wtedy ten Makdonald by upadł, rozwalił sobie ryj i w końcu poszerzył ofertę o coś ciekawszego, a nie na przemian Drwsl, podwójny Wieśmac, kręcone frytki i Big Mac za 10 zł. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 17 minut temu, Rozi napisał: Ale on jest cały czas w ofercie. A no tak. 6 minut temu, krupek napisał: Fajnie by było jakby ludzie wyszli z jaskiń, przekonali się do BK, MaxBurgers. Może wtedy ten Makdonald by upadł, rozwalił sobie ryj i w końcu poszerzył ofertę o coś ciekawszego, a nie na przemian Drwsl, podwójny Wieśmac, kręcone frytki i Big Mac za 10 zł. Tez ubolewam. Ale to trzeba bylo sie rozpychac w latach 90 a nie jakies podchody jak we wro, ze postawil BK jedna knajpe, zwinal sie a potem powrocil po dekadzie. Do maxa sie jeszcze nie przekonalem. Raz jadlem i pamietam tylko, ze wrazenie bylo ze lepiej niz mac ale gorzej od bk. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Jadłem raz w BK i czułem się jakbym żarł oponę, meh xD Tylko te krążki cebulowe były ok. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Może w końcu czułeś że coś jadłeś? W burgerach z BK czuć smak wędzonki, sosów i dodatków. To nie jest ta pozbawiona wyrazu papką z McD Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Wlasnie sie ostatnio zastanawialem skad sie bierze ten smak "grilowanego" miesa w bk. Z drewna czy posypki o smaku grila? Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Hasłem reklamowym jest że grillują to na ogniu ale najprawdopodobniej jest to chwilowe wystawienie na ogień + przyprawy. Tak żeby nie było że kłamią. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Tez tak mysle. Niemniej smaczne bardzo. C0r dej bk jeszcze szanse. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Pod względem smaku BK >>> McD, ale Wiesiek z bekonem albo z jajkiem? I'm impressed, najlepsza ich kanapka ma szansę stać się jeszcze lepsza Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 4 lutego 2019 Opublikowano 4 lutego 2019 Ale to sa prawdziwe jajka, tylko z foremki zeby pasowaly do bulki? Bo mam jakies dziwne wrazenie, ze to wyrob jajkopodobny. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 12 lutego 2019 Opublikowano 12 lutego 2019 Mejm, chyba szukałeś zapiekanek niczym ze sklepiku szkolnego?To w luxie takie znajdziesz:Co prawda 4 złote, a nie 1.60 jak w sklepiku, no ale wyglądają równie nieapetycznie jak tamte. Tylko smarować ketchupem - najlepiej Tortexem.Ps. A propo Tortexu, wieki temu słyszałem bzdurę, jakby te czarne kulki w ketchupie, to nie był pieprz, a muszki owocowki. Bzdura totalna 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi